raptor
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
raptor
MemberArvan, et mõlesid saaglihast:D
tagumine saaglihas (m.serratus posterior) (on ülemine ja alumine)
Vaata näiteks seda
detsember 9, 2007 at 4:07 p.l. in reply to: vastuku need kes ka asjast midagi teavad ullusi pole vaja;)* #133843raptor
MemberKuigi jah… toitumine, toitumine, toitumine!!!
raptor
MemberKüsija suu pihta ei lööda…. aga..
Ma tahaks teada, kuidas oleks elu ilma proteiinideta üldse võimalik… kuidas ilma üldse lapsi peaks saama???
Mõtle ise veidike!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>raptor
MemberÜle ei maksa pingutada… su keha lihtsalt ei jõua kõike omastada. Ennekõike on asi siiski toitumises
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>raptor
Memberhttp://pashnit.com/forum/attachment.php?at…mp;d=1144606012
think about it!

Ma väidaks, et inimese puhul on lihtsalt kadunud looduslik valik…. enam ei ole vaja olla kõige kiirem, tugevam, osavam, ilusam… ellu jääd ikkagi ja järglaste saamisega ka erilisi probleeme ei ole…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>raptor
MemberTeemaalgataja, keskendu treeningule ja ära vahi teisi!jutt jumala õige:D ma nagu tõesti ei saa aru, et kui sul on lillelised püksid ja mingi “lõng”, et siis autommaselt oledki kohe tont jah….
mul on lillelised püksid (kuigi käin rannas, mitte trennis nendega) ja lõng olen ka olnud…. pole kunagi takistanud mul trenni teha
ja mulle näiteks käivad jubedalt pinda mingid siuksed (tihti kiilakad) tüübid, kes oma ülakeha ilusti üles on ehitanud, aga kui jalgu vaatad, siis küll ei ütleks, et saalis käivad
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … no ja kuna nad ülalt ikka põkid paistavad, siis on saalis kah nagu mingid isad ja hoiavad masinaid pidevalt kinni seletades ja jumal teab mida tehes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …. sellised “kurejalgadega lillelised lõngused” segavad mind palju vähem, sest nad pole mingid erilised saali poisid ja saavad aru, kui kuskil ette jäävad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>but thats just me thinking
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 20, 2007 at 6:36 p.l. in reply to: Kuidas suurendada tõhusalt ja kiiresti rinnalihast? #125646raptor
Memberaga miks ka mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>raptor
Memberilma, et see juures v2ga trapetsi mass EI suureneksilma, et mass ei suureneks…. et siis suureneks w?

Memberoi oi Ursula tüüpe ärge küll nüüd mingite jobude ühte potti pistke… need on ju täiesti korralikud muusikud, mitte mingid rullnokad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> video on veel eriline komöödia mu meelest….. väga andekad vennad 
raptor
Memberpäris hea reklaam tegelt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> “Jube hea asi, aga see on nii kallis, et keegi teist seda osta ei jõua!”
Membertundub, et need inimesed on selleks ikka eelnevalt päris korraliku ajupesu saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kahju täitsa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>raptor
Memberüüüü
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hea, et on inimesi, kes hoolitsevad selle eest, et teised naerda saaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>masendav
Membermillegipärast olen ma üsna kindel, et enamus selle foorumi kasutajaid pole mingid Mc-i lapsed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja teavad üsna hästi, mis omal suust sisse ajavad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pole mõtet plõksima hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma ei kujuta küll ette kuidas ma saakisn omal kogu dieedi mingi “kamaga” asendada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> teed mingi ühe kuuri läbi, oled jumala rahul endaga, et kaalust alla said…..ja siis lähed jälle oma vana elu juurde tagasi ja kõik tuleb jälle tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tehke trenni ja toituge normaalsel… tuleb palju odavam
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>raptor
Memberhuhh… no mingi 70-100
rohkem eriti ei julge… põlved läbi 
raptor
Membertänud vastamast
Aga kui nii suur pakend, kas siis ei teki raskusi valgu säilitamisega? Mul näiteks oli ainult kilone pakk ja lõpp tõmbas jumala tükki
sai pikapeale niiskust vist, kuigi hoidsin korralikult eda 
-
AutorPostitused