rantel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rantel
MemberHuvitav, minu meelest peaks olema ikka nii et need nahkkatted peaks ikka väga palju kannatama, higi peaks olema kõige väiksem mure.
Ja usun et higiseks saavad need katted nagunii.
rantel
MemberHuvitav et väga palju muretsetakse asjade üle siis, kui kõik on nii nagu peab.
rantel
MemberMa võtsin enda seisukohalt.
Ma olen suht kindel et pulss ei tohi kogu aeg laes olla, olen täitsa kindel et mõjub halvasti.
Koormuse all mõtlesin seda et kui oled pulsi jälgija siis saad aru kui palju sa tahad et pulss oleks kogu aeg, muidu on tunde järgi, mis on see hetk kui enam ei jaksa pikalt selel ühe kindla tempoga joosta.
Aga üldiselt need 3 küsimärki võeti ühe lausega kokku ju…
Kuna ma ise ei kasuta pulsimõõtjat siis ehk poleks pidanud oma arvamust avaldama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.rantel
MemberKaalun ka suht palju. Alguses kui hakkasin jooksma siis mõjus küll põlvedele.
Aga praegu on see et parem jalalaba sureb kuidagi ära… (see on valesti astumisest).
Ja vasak reis kuidagi väsib lihtsalt ära, tekib nõrkus… aga see on suht mingi 1km, siis on korras jälle.
rantel
MemberKõik on lahedad…
Aga Steven on kõige lahedam, murrab luid.
rantel
MemberSee tegelikult on suht raske harjutus, oleneb kuda teed ka…
Seljale mõjub väga jõudsalt ja muidugi ka kätele, tegelikult üldiselt tervele kehale.
rantel
MemberTean et on võimalik teha igasugu koormuse analüüse jalgadele, aga vastavalt seda mis jooksujalats sobib jalale… sooviks isegi teada seda.
Kõige parem oleks muidugi jalatseid lihtsalt proovida. Mul on jooksul see probleem et jalg kuidagi sureb ära, muutub tuimaks, arvan et see on astumise viga.
http://www.kliinikum.ee/taastusravi/index.php?2,3
On selline aadress, siin räägitakse et saab panna mingit jalatallad jalatsisse, et oleks mugavam.
rantel
MemberEhk oleks parem mingit muud trenni teha kui seda on jõusaal. Jõusaal ei ole ikkagi nii efektiivne.
Pead tegema jõusaali vahepeal ka aeroobset tegevust.
rantel
MemberKaalun 102 kilo ja olen 1.85 m pikk. Plaan hakata hommikuti jooksmas käia kaalu langetamise eesmärgil, kas jooks põlvedele liiga ei tee.Aga kas sa oled ennem millegagi tegelenud? Jalgade suhtes?
Kindlasti pead jooksujalatsid valima väga hoolikalt.
Samuti ka riietus.
rantel
MemberTegelikult minu jaoks on iga jalatrenn suht raske
rantel
MemberMinu meelest ei ole jala jõutrenn kõike koormavam ja kõige raskem trenn nädalas.
rantel
MemberSelles suhtes et keegi halvasti küll ei suhtu, kui viisakalt rääkida siis on kõik korras.
Muidugi vaadatakse küll mis raskustega teed, kas on palju või vähe, aga keegi naerma ega itsitama küll ei hakka.
Muidugi mul endal on kükkide tegemisel suht hale tunne.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga noh, mõtlen sellele et kui vaikselt teen siis pikkamööda arenen suurtemate raskusteni.rantel
MemberTäna tuleb raske päev….
Head naistepäeva.
rantel
MemberJooksmine, poks ja ujumine… (viimased kaks väga harva, aga hakkan rohkem tegelema).
rantel
Membermul pikkust 197- kaal kuskil 102…
Ei taha vähemaks ega rohkemaks saada kaalu.
AutorPostitused