rantel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rantel
MemberKodus võid proovida kätekõverduste puhul erinevaid käte asendeid.
Kitsalt ja laialt.
Muidugi võid ka panna mingi raskuse turjale.
Kindlasti kasulik on teha aeglaselt, mitte et teed seal oma 100 minutiga ära.
rantel
MemberÕnne…
Saa siis ikka suureks ja tugevaks.
rantel
MemberTööle lähen ma oma roostes opeliga (auto nime see ei vääri).
rantel
MemberLisandid jäta kindlasti välja.
Arvan et peaksid lihtsalt alustama selle algajate kavaga, siis juba näed isegi mis edasi saab. Pead lihtsalt algust tegema.
Sooritus peaks olema puhas, raskustele ei pea nii väga mõtlema, on vaja et jaksaksid harjutuse õigesti sooritada.
Kui toitumiskava ei taha tellida, siis lihtsalt uuri siin otsingust et mis teised söövad, foorumist on väga palju läbi käinud erinevaid toitumisvariante, mis on kasulik ja mis ei ole nii kasulik.
rantel
MemberSee on tegelikult vägagi väsitav, sest pinnas on väga pehme ja et jalad on veel vees ka: lisakoormus jala üles tõstmisel.
Olen proovinud lihtsalt liiva peal joosta, võrreldes pinnasega mis on kuskil metsa vahel jooksurajal, on asi kõvasti teistmoodi, tossudega oli väga paha joosta, aga paljajalu väga hea.
rantel
MemberKüsiks… kui kahjulik on kiirmakaron (eriti Mivina omad)? Ütleks et maitse on hea.
Kui palju ta on hullem tavalisest makaronist mis on samuti kilelaadses pakendisse.
Mis osa seal kahulik on? Kas see maitseaine osa mis kaasas on?
rantel
MemberUsun et see maitseks täitsa hea… aga olen laisk
rantel
MemberIsa ja juku jalutavad tänaval.
Juku näeb kuidas kaks koera teevad väiksemat,
ja küsib “issi, mis nad teevad”.
“Ah, üks lükkab teist kodu poole”,
mõtleb isa ruttu süütu vabanduse välja.
“Ah-soo” ütleb Juku selle peale.
“Tead, isa, eile lükkas postimees ema ka kodu poole,
aga ema ei tahtnud minna, hoidis aiast kinni”.
rantel
MemberMuidu ma nüüd lugesin et nuuskpiiritus pidi aitama selle asja puhul.
Kui kuumaks ajada ja kannale määrida.
rantel
MemberKui ma nüüd ka sõna sekka saan öelda siis… ütlen et 16a surusin kuskil 90kg… praegu sama palju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.rantel
MemberBugati, ma arvan et sa mõtled nüüd küll vähe valet asja.
rantel
MemberSiin hiljuti oli selle kohane teema.
Sellises koguses kindlasti ei ole kasulik.
Tegelikult mõtlen et see oleneb sellest et mida sa tahad saavutada, kui kuskil tahad esineda ülimate saavutustega spordialal millega oled tegelenud, siis kindlasti pole mõtekas, aga kui lihtsalt teed trenni et vormis olla, siis arvan et pole ehk hullu.
Iseendal alkoholitarbimine 0.
rantel
MemberElion, äriteenindus.
rantel
MemberEks neid harjutusi on igasuguseid:Soovitan vaadata Tutorials
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See aadress on küll päris karm värk… Eriti lipu sooritamine.
Palju on siin üldse tegelasi kes suudaksid lippu sooritada?
rantel
MemberSee et ta täitsa lisamata on jäetud nimekirja, see on tõesti jama, aga see et ta tingimata peaks võitma, kas see ei ole natuke üle liialdatud?
AutorPostitused