rantel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rantel
MemberKas löömisel ei loe pigem tehnika ja kiirus?
Arvan et kui natuke harjutada siis saaks kindlasti sama löögijõu.
rantel
MemberPõhimõte on siis selles, et kehakultuuris õpid kuda trenni teha ja rekreatsioon õpetab kuda puhata.
rantel
MemberKehakultuur ja rekreatsioon.
Mis on nende vahe?
rantel
MemberMa vaatan pilte 11/6/2004 ja 12/06/2004, seal tundub areng kuidagi väga kiire.
Laiust on tulnud suht kiiresti juurde, või mulle lihtsalt tundub!!
rantel
MemberLoen ja mõtlen, et suurlinnades on ikka päris kallis jõusaalis käia.
Mul on praegu jõusaalis käik selline, et maksan 25.- kord, ja olen seal täitsa üksi.
Jõusaalis on küll vanad seaded, aga pole hullu, kõik asjad on olemas mis vaja, ainuke puudus on see et alakeha ei saa teha (täpsemini jalgu), aga jalgade päeval pean käima lihtsalt teises jõusaalis kus on korralik invertar jalgade jaoks ja maksab 35.- kord.
Ainuke probleem on see, et üksi on igav.
rantel
Memberhea, et meil saalis selliseid idioote ei ole.Arvan et selliseid ikka leidub, aga pole võibolla õigel ajal peale sattunud.
Aga kui arvestada seda milleks see film mõeldud oli… niiöelda naeru tekitamiseks, siis mina olen niipalju kuulnud et naermine pidi olema kõhulihastele kasulik, et naermise ajal pingutad kõhulihaseid.
rantel
MemberMinu arust on kulturism sport, mis saab pidevalt kriitikat. Enamus inimesi ei teagi, mis selle spordi nimel tegema peab. Enamus arvab, et need lihased on lihtsalt üles “pumbatud” ja neis pole mitte mingit jõudu. Mina arvan, et see on ka põhjuseks, miks oaljud naised ei saa kulturismist aru.Kusjuures kui aus olla siis ma aastaid tagasi arvasin ka et kulturistidel ei ole jõudu ja et lihased on üles pumbatud. (aga, arvasin ka et jõudu on natuke rohkem ikka, kui keskmisel eesti mehel).
rantel
MemberIga päev kindlasti ei pea, kohustust ei ole, üldse ei pea kui ei taha.
Sõidad nii palju kui jaksad.
rantel
MemberÜks selline teema musklimeeste kohta on veel selline:
USA California Ülikooli uurija paljastas, et musklis mehed seksivad rohkem kui nende kõhnad sookaaslased.
Ülikool intervjueeris ligi sadat meestudengit, et teada saada, millist tüüpi mehed rohkem seksi saavad, vahendab Elu24 femalefirsti uudist.
Uurimusest selgus, et musklis mehed on kaks korda suurema tõenäosusega oma senise elu jooksul olnud vahekorras enam kui kolme naisega.
Uurimuse autori David Fredericki sõnul sobivad naistele juhusuhteks musklis kutid, kuid pikemaks suhteks valivad naised keskmise kehaehitusega mehe.
Ühest küljest muudavad musklid mehe naise jaoks seksikaks, samas kahtlevad naised nende meeste romantilistes kavatsustes, selgitas ta.
Ma ei tea mis arvate, kas tõsi või väär?
rantel
MemberNüüd tekibki küsimus sellega seoses.
Kui lihased on peale trenni valusad siis see ei ole ole ju üldse piimhappega seoses vaid hoopis selle pärast et on mikrotraumad lihastel.
Aga mis hetkel siis see piihape üldse tekib, või see ongi sama asi mis mikrotrauma?
Ainus põhjus ongi ainult see, et oled teinud liiga suure raskusega, või siis pole seda harjutust enne teinud.
rantel
Member2ra yldse harjuta endale kommet keeta putru piimaga…Miks mitte piimaga? Kas see oli antud teema kohta või üldse ei tohi piimaga pudru valmistada?
rantel
MemberMa imestan et üldse sul mingid lihased kasvanud on.
rantel
MemberSiis vist pean hakkama moslemiks või mormooniks – ntx minu tüdruk kaalub 46kg.Ei ole just suurem asi abivahend trenni juures …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oled sa proovinud teha kätekõverdusi 46kg turjal?
rantel
MemberMina arvan et võiks kava juba kolmeks jaotada.
rantel
MemberLoomulikult aitab, keha saab suht ilusasti vormi.
Mingit suurt lihasmassi sellega loomulikult ei kasvata.
Toru peal võib peale lõuatõmbeharjutuste veel tireltõuse teha (mitte hooga, vaid puhta jõuga ja aeglaselt, alguses vead jalad vastu toru ja siis tõmbad end kätega üles).
Muidugi võid teha lõuatõmbeid mõlemat pidi kätega, peopesad enda poole ja väljapoole.
On toru peale veel selline peale ronimisharjutus, ripud ja siis üritad rippasendist toru peale ronida (mitte tireltõusuga, vait otse üles).
AutorPostitused