rantel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rantel
MemberVõi siis pigem Rakvere, kuna vähe suurem linn ja ma tean et paljud on huvitatud, nimesid kahjuks ei oska öelda.
Kuna praegu on hetkel olemas judo, kickbox, maadlus ja ongi vist kõik.
Usun et uus ala annaks kindlasti palju juurde ja tahtjaid oleks ka, kindlasti oleks vaja enne reklaam teha.
rantel
MemberMa arvan et see käibemaksu alandamine ei anna mingit kasu, kaupmees tõstab lihtsalt kauba katte %-ti.
Pigem saab kaupmees ise ka sellest kasu
rantel
MemberMulle isiklikult meeldib Kickbox.
rantel
MemberJooksu jaoks on Asics jooksutossud.
Vabal ajal kannan enamasti Columbia jalatseid.
Jõusaalis vanad Adidas jooksutossud.
Lausa imelik mõelda et Adidas kestab nii kaua, 3a neid juba retsinud ja mitte ühtegi probleemi.
rantel
MemberArvestades eestikeelset testi, siis ma olen täitsa alaarenenud, kui võtta arvesse inglise keelne siis ma olen vähem alaarenenud.
rantel
MemberMina teen koogelmoogelit rohke suhkruga.
rantel
MemberEi oska midagi arvata.
Ei midagi head ja ei midagi halba, nagu tavalised inimesed.
Samas: mida te arvate väga kondistest?
rantel
MemberMida veel?
rantel
MemberVõibolla talvel ei olegi nii paha õues joosta, kõige vastikum on sügisel, esimese paari minutiga olid jalad läbimärjad.
Ainuke asi, millegi pärast on talvel kõvasti raskem joosta. Pinnas on kindlasti raskemini läbitav, aga see ei mängi nii palju rolli.
Kas talvel peab olema hingamine kuidagi teistmoodi kui suvel.
rantel
MemberMa küll ei ole kuskilt kuulnud kus keegi on rääkinud et hamburger on kahjulik, aga kui on, siis kuidas kahjulik?
Kui ma nüüd ei ole selline inimene kes hullult oma toitumist jälgib, aga trenni meeldib ikka teha ja päris kõike sisse ka ei aja.
Mis as siis teeb selle hamburgeri nii halvaks? Kas see, et need koostisosad mis seal on, ei sobi omavahel kokku?
rantel
MemberOlen surunud +10 kg rohkem võrreldes oma kehakaaluga.
rantel
MemberVäga hästi aitavad kätekõverdused kaasa ka rinnalt surumisele (areng tundus kiirem).
rantel
MemberTeeme trenni ära, vaba saal (kotid, matid) olemas 25km rakverest. vaja oleks treenerit ainult.Kui saaks treeneri siis oleks kõik ok… ma oleks ka täitsa nõus tulema… kuhu poole see 25km jääb? Mis selle koha nimi on.
Muidugi mõtlesin et hakkan niisama poksikotti tagumas käima, aga üksi käies ei ole see trenn… ei oska ega viitsi nii palju et nii pikalt pingutada.
rantel
MemberOskad sa ehk öelda et kus see karatee võimalus on?
rantel
MemberOleks küsimus et kas Rakvere kandis on ka võimali poksiga tegeleda?
Kickpoksi võimalus on olemas küll… ühte kohta tean, aga on keegi targem oskab võibolla rohkem neid võimalusi nimetada.
Või näiteks mingeid muud võistluskunste?
Suures osas on Judo, aga oma pikkuse juures ma ei soovi sellega eriti tegeleda.
AutorPostitused