Skip to main content

rantel

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 202 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Sangommi trenn #264849
    rantel
    Member

Mis sellest kaalumisest sai ?

Info siis selline et algsest 16kg-st sangpomist on saanud 20,5.

in reply to: Sangommi trenn #264843
    rantel
    Member

Tänud vastuste eest.

Igatahes tegelen natuke selle sangpommiga ja varsti panen juba enda tehtud pisikese treeningkava ka üles.

Saate kommenteerida

in reply to: Jooksmine #264262
    rantel
    Member

Ma arvan et sa esimesel jooksukorral pingutasid natuke liiga palju ja tegid lihasele haiget.

Jookse vähe lühemalt, näit 10min ja vaata kas siis ka sama värk.

Aga jah, soojendus (kuigi ise ma ei soojenda, ma alustan hästi aeglase sörgiga ja tõstan vaikselt tempot) ja kindlasti venitamine on väga vajalikud.

in reply to: jõusaali sisustus #264120
    rantel
    Member

Lugemist..

Harjutuse taga on lihaskiudude hulk protsentuaalselt, mis antud tegevuse ajal töös.

Rinnalihas

Surumine hantlitega negatiivse kaldega pingil – 93%

Surumine hantlitega positiivsel kaldel – 91%

Surumine kangiga negatiivsel kaldel – 89%

Surumine hantlitega tavalisel pingil – 87%

Surumine kangiga tavalisel pingil – 85%

Näeme, et lamades surumine kangiga on selles list´is kõige viimasel kohal. Tuleb tõdeda, et surumised hantlitega on surumistest kangiga efektiivsemad.

http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…mp;top=top.lime

Lugedes Teie teksti rohkem võhikuna ja vaadates seda protsendigraafikut, siis mulle jääb mulje et Teil kõigil on õigus.

Kangiga saab kõik harjutused ära teha, see kaasab kõik lihased töösse.

Aga samas see kes on jõusaaliga tegelenud kauem (ala 10a) ja vajab midagi rohkemat, et rohkem kaasaks rohkem lihaseid, võtta maksimum, siis mulle tundub et hantlid on selleks natuke paremad.

Samas see on lõputu vaidlus.

Sõltub ka sellest kellele mis meeldib, mina olen alati eelistanud kangiga kõike teha.

in reply to: Sangommi trenn #264100
    rantel
    Member

Kas pommil on tükk küljest ära , et täpset kaalu ei tea?

Ei, tükki pole ära, aga algselt oli see 16kg, aga sinna sai ise pandud kaalu juurde suure metallikamaka näol, täna kaalun ära kodus.

Päris kõva trenn peaks olema, kui juba keegi saab sangpommil tüki küljest ära (ma nii tugev veel pole).

in reply to: Rinnalihased #263680
    rantel
    Member

Kindlasti jälgi, et kätekõverdusi ilusasti teed kui raskus seljas.

Kui paned liiga palju raskust, siis võid endal selja väga valusaks aada.

Võib juhtuda see et alakeha kipub lihtsalt liiga alla vajuma kätekõverduste aeg.

in reply to: Ujumine #263640
    rantel
    Member

Tere

Endal oli täpselt sama asi mingi aeg käsil.

Mina hakkasin krooli ujuma.

Alguses oli väga raske enam-vähem tehnika paika saada ja ka hingamine. Uurisin netist kuda õieti hingata (youtubeis palju videoid) ja seda kuda õigesti käsi ja jalgu liigutada.

Aga see kõik tuli suht kiiresti (ei ole ideaalne ujuja, aga võib öelda et tunda andis üldfüüsilisele päris hästi ja juba sellise lühikese ajaga)

Kuna ma tavaliselt abi ei küsi, siis mulle endale tundus et sain täitsa ilusasti hakkama.

Kokku käisin 3 kuud ujumas ja ujusin 1km 3 korda nädalas enne tööpäeva (8-ks ujuma).

Enam ei saa ujuda selle pärast, kuna sain kõrva endale mingi mikroobi ja arst enam ujuda ei luba (ravi läks kuskil 800.-).

Kasulik oleks kõrvatroppe kasutada.

in reply to: Jõuseade koju? Soovitust! #255796
    rantel
    Member

Mul nüüd küsimus.

Lugedes vastuseid, siis minule näiteks jääb küll arusaadavaks miks see seade mõtetu on???

Inimene kes võibolla ennem sellist trenni väga teinud pole (jutust ei saa aru kui tugev trenn juba seljataga on küsimuse postitajal), siis tema jaoks kindlasti see masin mõtetu ei ole, olen suht kindel et kõik asjad mida see masin võimaldab, annab kasutajale juurde jõus kui ka lihasmassis, arendab kindlasti, lisaks alati on võimalik veel muid asju juurde teha, kuna on olemas juba hantlid ja kang. Arvestades seda seadet ja juba olemasolevaid asju siis tegelikult saab selles vallas juba piisava trennikava vast kokku panna (võite vastu vaielda).

Samas mis võib just selle seadme puhul halb olla, on just kvaliteet, kinnitused (annavad arvatavasti kõige kiiremini järele) ja materjalid mida on kasutatud, hakkab nagisema, tundub võibolla kuidagi kõikuv (ise ei ole sellist seadet muidugi näppinud), samas ka see maksimumkoormus ei ole vast peale pikemat staažikamat korraliku trenni enam piisav et täisväärtuslikku trenni teha (võin ka eksida).

Kokkuvõttes mina arvan et alguseks ei ole kindlasti paha masin, aga hiljem on kindlasti vaja juba midagi asjalikumat.

Võite vastu vaielda.

in reply to: Süda läheb pahaks #251222
    rantel
    Member

Tere

Minul näiteks läheb selle pärast süda pahaks, kui ma enne liiga mitu tundi enne trenni söönud.

Näiteks kui söön 4h enne trenni siis läheb süda ka pahaks, vastik kohe olla.

Aga kui näiteks söön mingi 2h enne trenni, siis on kõik korras.

in reply to: Poksijate jõusaalitreening #239378
    rantel
    Member

Tere

Küsimus.

On keegi proovinud, kui hästi võib ujumine poksimisele kaasa mõjuda?

Liigutus on kätega ja üldjuhul peaks hästi arendama!

Krooli ujumine (ingl. crawl).

Terv

in reply to: Vajan kiirelt abi!! #236869
    rantel
    Member

Tere

Ma samamoodi usun et kõhulihased ja kätekõverdused on võimalik 5 päevase trenniga sinu soovitud summa ära teha.

Järgmised päevad teed trenni (kõhulihased, kätekõverdused), õhtul ja hommikul.

Teed nüüd 2 päeva järjest trenni, ühe päeva puhkad, siis teed jälle trenni ja eelviimase päeva samuti puhkad, usun et natuke ikka juurde annab.

Jooksmist nii kõvasti küll minu meelest muuta ei ole võimalik, pigem keskendu kõhulihastele ja kätekõverdusele, saad vähemalt needki paremaks.

Kirjuta siis tulemustest lõpuks meile ka.

in reply to: Mis te arvate ,Trenažöör, Ironbody???? #228167
    rantel
    Member

Tere

Minu arvates on Crosstrainer täitsa ok asi, tugevdab ka ülakeha: käsi, õlavöödet, rindkere ja selga.

Samas on kindlasti ohutum kui jooksmine, (eriti praegusel pimedal ajal kui jooksurajal ei ole valgusutust).

Selle konkreetse mudeli kohta ei oska öelda, eks mida kallim, seda suuremat kaalu kannatab ja seda kvaliteetsem koostis.

Siin lehel kirjas natukene kasulikkusest Info

in reply to: Jooksmine #222589
    rantel
    Member

Mulle meeldib joosta siis, kui kaaslane, sõber jalgrattaga kõrval sõidab.

Talvel läheb muidugi jalgratturil raskeks.

in reply to: Valu põlves #220396
    rantel
    Member

Tänud vastuste eest.

Aga kas saun (kuumus) võib asja kuidagi halvendada.

in reply to: Hea plaan vöökoha vormimiseks? #219285
    rantel
    Member

Tere

Keskkohta (vöökohta) võib ikka treenida igav päev, minu teada siin sellest juttu olnud, igapäevaselt saab kõige rohkem koormust kõht, siis seda peaks ka rohkem treenima.

Jooksmine ise mõjub juba väga hästi keskkohale (eriti kui joosta õige pulsiga), lisaks võid kõhtu treenida veel peale jooksu, aga kindlasti erinevaid harjutusi ja jooksmise puhul võiksid teha intervalltreeningut vahelduseks, mitte pidevalt joosta 1h järjest.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 202 total)