Skip to main content

rantel

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 196 through 202 (of 202 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kuidas alustada? #96483
    rantel
    Member

Üldiselt kui mina hakkasin tegelema, siis ma vaatasin et palju mul seda rasva üldse on millest lahti saada.

Palju muidu kaal on ja kui pikk oled.

Kohati lihtsalt arvatakse et on palju rasva, kuigi tegelikult on kõik normis, mul oli enam-vähem sama asi.

in reply to: Miks käite jõusaalis? #96482
    rantel
    Member

Et ma natuke midagi jaksaksin, kas just jõusaalis! Aga rohkem võibolla tavaelus, lihtsalt läheb vaja.

in reply to: Lõutõmbed. #96161
    rantel
    Member

Kindlasti oleneb ka et kuda tõmbad, kas kui käed on kitsalt või siis laialt ja kumba pidi kinni hoiad.

Mõjub lihastele suht erinevalt.

in reply to: jõusaal ja jooksmine #95118
    rantel
    Member

Üldiselt räägitakse et pikamaajooks võtab ka natuke lihast vähemaks (põletab). Aga keegi ei keela seda teha, vale see ei ole.

Ise tegelen jõusaaliga ja jooksen mingi 9km, ütleks et mul aitab jõusaalitegevusele kaasa, vähemalt tundub nii.

in reply to: 2 K duell – kes keda ? #95117
    rantel
    Member

Kiivikas

in reply to: aeroobne ja vastupidavus #94380
    rantel
    Member

Kas aeroobne treening on sama mis vastupidavustreening? Kui ei ole siis mis neil vahet on? Kuidas kumbagi teha?

Mina arvan igatahes nii et üks ilma teiseta ei toimi, isegi kui näiteks metsas matkad, siis see on vastupidavus ja samas ka aeroobne.

Sest kui teed aeroobset trenni, siis samas see annab ka vastupidavust ja kui treenid vastupidavust siis see põletab ka rasva ehk siis aeroobne.

Muidugi vastupidavustreeninguid on erinevaid…

in reply to: Aerboone ja anaeroobne #93154
    rantel
    Member

Soojendust teen nagunii, sest ilma lihtsalt ei saa… ilma soojenduseta esiteks ma lihtsalt ei jaksa nii palju.

Seda küll, ma ei maininudki et kõhulihased oleks aeroobne tegevus, lihtsalt arvan et üks nädal vahele jätta ei ole just võibolla kõige parem mõte. Sest aeroobne kõhulihast ei arenda ja kõhulihas on see mis võiks olla nähtav. Ja kätekõverdused aitavad väga palju kaasa rinnalt surumisele, olen proovinud, annab efekti kõvasti juurde, lihtsalt jaksan rohkem. Ja mis puutub soojendusse siis seda teen ikka vähe pikemalt.

Selles suhtes et praegu olen lihtsalt teinud asju järjest, aga kava ei ole olnud hea, sest jalalihaste osakaal on olnud väga väike, aga kui ma kavatsen jalalihaseid treenida massiliselt siis jooksmine kannatab selle all, nii et äkki keegi oskab soovitada et mis harjutusi võiksin teha, olen teinud käärkükki ja hüppekükki. Lihtsalt jooksnud selle asemel, jooksen kuskil 9km.

No näiteks jõusaali päeval:

Esmaspäeval siis näiteks rind ja biitseps.

Teisipäev siis näiteks õlg ja selg.

Kolmapäeval siis jalad.

Praegu tundub kava nigel kuna lihtsalt hakkan seda arendama… muidu olen teinud järjest, et esimene päev oleks rind ja biitseps, teine päev oli õlg ja selg, ja kolmas päev siis jooksmine ja neljas päev ujumine, poksimise kavatsen alles sisse võtta, kuna paregu ei ole veel poksikotti ostnud endale. ja siis üks puhkepäev, ja siis jälle 4 päeva järjest tegevust. Nii olen proovinud ja ei ole midagi väga rasket see üks puhkepäev peale 4 päevast trenni, saan ilusasti hakkama.

Mõtlesin lihtsalt et võibolla nädala kaupa teha aeroobset ja anaeroobset oleks võibolla arengu suhtes parem.

Ujumisega ei ole ka väga kaua tegelenud. Muidugi ma ei ütleks et ma ei ole arenenud, ikka on juurde tulnud.

Ja näiteks ainete koha pealt, siis peale trenni joon taastajaid… piimaga maxim.

Viewing 7 posts - 196 through 202 (of 202 total)