rantel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rantel
MemberOlen 22… praegu kaalun 101kg kuskil ja olen 197 pikk… hetkel tõmban ära mingi 15 nõksuta, kunagi kui tegelesin selle harjutusega sain kätte 23.
Kindlasti hakkan uuesti tegema, väga hea harjutus.
rantel
MemberMulle on mõjub kõhulihastele siis hästi kui ma käin jooksmas… näiteks 8km, siis peale seda teen kätekõverdusi ja kõhulihasteharjutusi.
Selles suhtes ongi paha et talvel mina seda ei tee.
rantel
MemberKindlasti võiks ka proovida näiteks rippes olles jalgade üles toomist, kas siis sirgeid või kõverdatuid.
ise teen sellist et olen selili ja siis toon jalad ja käed kokku… suht positiivselt mõjub (jalad sirgelt ja käed sirgelt üles, aeglaselt)… siis teen suht vähe, ja kohe otsa teen veel sama ainult kõverate jalgadega ja käed kukla taga. (kõvasti rohkem juba, kiiresti).
Olen teinud ka pingi peal ringikujulisi liigutusi, hiljem siis raskusega juba, et see võttis küllläbi, sest see mõjus külgedele ka juba.
Selles suhtes ma ise niimoodi ei vaata et kas alumised või ülemised kõhulihased kasvavad rohkem… lihtsalt et oleks enam-vähem ja et kõht üle ei ripuks.
minu probleem on selles et ma ei toitu korralikult, aga muidugi väga väga õudust ka sisse ei aja.
rantel
MemberKindlasti väga palju loeb ka mis sorti kõhulihase harjutusi teed… mõni ei mõju nii hästi kui teine ja mõnele võib see üks mõjuda aga teisele nii hästi jälle ei mõju.
Minule mõjus kõhulihastele väga hästi jooksmine, just selles suhtes et põletas selle rasva pealt ära ja lihas tuli välja, kuna kõhulihaseid teen suht raskelt, võibolla mingi 20korda ja 3 seeriat. Aga olen ka teinud näiteks 3 seeriat ja 80 korda, et kõik oleneb väga palju harjutusest.
Mina ise muidu söömist ei ole arvestanud nii väga aga ka tulemused ei ole nii head… aga midagi ideaalset ma ise ei ootagi.
Aga mis mõttes “kõht annab natuke soovida”? mis sulle ei meeldi?
rantel
MemberSelles suhtes et kui mina nüüd oma arvamust avaldan, siis on nii et minu arust ei pea üldse mingeid lisaasju tarbima, mina hakkasin mingi aeg lihtsalt tarbima energiataastajat ja seda ka ainult jooksu pärast, jõusaali koha pealt ei ole vaja olnud, sest lihtsalt ei ole prioriteet mingit suurt lihasmassi saavutada. Nii et minu arust hakka lihtsalt millegagi peale, söö samamoodi edasi ja kõik on ok, muidugi mingite ajavahemike tagant pead muutma natuke toitumist ja ka trenni.
Aga mida sa üldse saavutada tahad?
rantel
MemberSamas võib proovida ka plaksuga kätekõverdusi… aga üks viga on sellega, põrutab võibolla natuke liiga, aga võin öelda et suht raske on.
rantel
MemberJooksmisel on hüppekükk ka siis hea kui joosked kuskil väga mägisel maastikul… kuidagi jõudu rohkem.
Aga oskaks muidu keegi soovitada üldse jooksumehele jalalihaste treeningut. Jätaks tavalise küki välja.
Olen teinud muidu jalapressiga, hüppekükki ja siis käärkükki. Jalalihased on väga nõrgad jõutrenni suhtes.
Ja siis lihtsalt sääremarju ka.
rantel
MemberIse ma olen proovinud nii teha et joosta nii nagu ma eraldi seda teen, aga võin öelda et ma lihtsalt ei jaksanud. Aga niiöelda väikse soojenduse eesmärgil olen küll natuke jooksnud.
Võibolla enne või peale korvpalli oleks ehk vähe parem joosta. (ise pole korvpalli mänginud).
Küsimus, kas näiteks hüppekükk ka hüppevõimet arendab, nagu peaks ju.
rantel
Memberhttp://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=9786
Küsimus on sellel aadressil, aga midagi sellist ma küll kuskilt ei leidnud… kuigi olen palju siin lugenud.
rantel
MemberÜldiselt kui ma tulin siia kasutajaks, siis ma esitasin küsimuse, aga vastust ei saanud.
Võibolla oli küsimus vähe liiga “keeruline”, ise võibolla mingit vastust tean, aga tahtsin väikest hinnangut lihtsalt.
detsember 12, 2006 at 7:54 e.l. in reply to: Hommikune ja õhtune trenn. Millal võiks tulemusi näha? #98103rantel
MemberKindlasti saad selle trenniga reljeefi paremaks… kui võimalust siis ka kindlasti lõuatõmbamine juurde lisada, minu meelest kui kodus lõuatõmbed juurde lisada siis see annab suht midagi juba juurde.
Aga kui rääkida ajast… siis seda ei oska öelda, mida sa üldse tahad saavutada?
rantel
Membermina võin nii palju öelda et näiteks mul on kätekõvertuste tegemine kõvasti kaasa aidanud rinnalt surumisele.
Kui kunagi surusin rinnalt ja kätekõverdusi ei teinud siis oli areng väiksem, aga kui olen teinud ja proovinud teha kätekõverdusi veel lisaks, siis rinnalt surumine on kiiremini arenenud.
rantel
MemberHuvitav et ma olen kuulnud sellist asja et kui jalalihaseid (alakeha) ei treeni siis ülakeha ei arene, kas see vastab tõele…
Võimalik et kõhuosa ja selg ehk areneb paremini… sest näiteks kükkide puhul minu arvates pingutad ka selga ja natuke kõhtu.
rantel
MemberNo olgu, siis lihtsalt sain natuke asjast valesti aru…
aga üldse kui võtta see püramiid, et see on hoopis midagi muud ja et sinna juurde käib teine toitumine, kas see on siis iga erineva surumismeetodi puhul, tehes siis reljeefi, on massikava või siis jõukava…
Kõigi nende juures peab siis toitumiskava muutma… mulle tundub kuidagi keeruline!
rantel
MemberEt küsimus selle teema kohta, et kui niimoodi teha püramiidi, siis mida see juurde annab, sest minule tundub et see on rohkem reljeefi trenn… sest kuna korduseid on nii palju… ja et on 5 seeriat?
Et olen proovinud rinnalt surumise varianti, aga… mulle vähemalt tundub et mulle see midagi juurde ei andnud mitte kui midagi.
Muidugi inimesed on erinevad ja kõigile ei saa sobida üks treeningsüsteem!
-
AutorPostitused