rantel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rantel
MemberNo see ikka päris õige ei ole et kui õigesti ei toitu siis pole mõtet üldse trenni teha, alati on mõtet trenni teha, aga lihtsalt on raskem ja tulemus ei ole nii hea.
(Muideks minu toitumine ei ole kindlasti õige, aga mul probleem et ma olen harjunud seda sööma mida mina tahan, aga trenni teen ikka ja tulemused on ka).
rantel
MemberVõin öelda et mulle mõjus jooksmine kõige paremini… + veel muu trenn.
rantel
MemberElan Rakveres.
Olen käinud Rakveres igal pool, nüüd hakkan käima arvatavasti Vinnis ja kindlasti ka kodune trenn.
rantel
MemberNo sellist probleemi ei ole et ei jaksa
rantel
MemberPraegu mulle tundub et kutt tahab lihtsalt tänaval kõva mees olla, et mida suurem löögijõud seda kõvem mees, muidugi võin ka eksida.
rantel
MemberHuvitav on see et alati on räägitud et enne trenni ei tohi kohe mitte mingit moodi venitada (mis sest et venitamine soojendab lihast) vaid et ikka pärast trenni. Aga soojendust peab kindlasti tegema enne trenni (vähemalt mulle annab kohe tunda kas olen korralikult soojendust teinud või mitte).
Et siis mis juhul võib enne trenni üldse venitada… See ei tohiks lugeda et eelmisest päevast on lihased valusad, see rikub just rohkem ju kui sa hakkad valusaid lihaseid kohe venitama!
rantel
MemberJah, selles suhtes küll et jooksmine tõesti lõhub… aga kõik oleneb sellest et kuda sa jooksed.
Milliselt pinnal jooksed.
Millised jalatsid sul on.
Kuda sa astud jooksu ajal, sest seda on ka võimalik korrigeerida.
Ja kindlasti kas sa teed sooja enne jooksu.
Kuda sa jooksu alustad, kas kohe hooga või vaikselt.
rantel
MemberMina olen kuulnud et kindlasti oleneb kõik sellest et millal magama lähed.
Näiteks kui lähed magama õhtul kell 10 ja magad ütleme 8h… või kui lähed magama õhtul kell 12 ja magad 8h, siis rohkem puhanud oled siis kui oled magama läinud kell 10.
Peaks olema siis nagu “iluuni”.
rantel
MemberAga täpsemalt, mis asju sa hommikul teed ja mida siis õhtul?
Võib olla et pingutad lihtsalt üle.
Üldiselt ma ise ei tee kaks korda päevas, sest ma ei jaksa lihtsalt, sest aerboone ise väsitab niivõrd ära.
rantel
MemberMis harjutused oleks hea selja tegemiseks kui on probleeme seljaga? Algas sellest kui tegin ettekallutust ketas turjal.
Praegu olen teinud jõutõmmet. Aga üldiselt kui jõutõmme võtta, siis see harjutus treenib ka palju teisi lihaseid kui selga.
rantel
MemberKindlasti no mul erilisel kohal drum n’bass, aga väga kaugele ma ei jää ka näiteks eesti punk: näiteks J.M.K.E.
Muidugi räpp ja trance on ka head… kaugele maha jääb niiöelda ilus muusika (ooperi laadne), suured klassikad.
rantel
MemberKui suruda kangi üles kaela tagant püsti seistes (õlga tehes), räägitakse et eest surudes on parem, et tagant tehes pidi kuidagi käsi väänama ja kahjulik olema.
Lihtsalt kas see võimalik või mitte… igatahes tagant tehes jaksan ma palju vähem teha õlga kui eest surudes.
rantel
MemberRakvere koolide jõusaalid ei ole eriti normaalsed. Vähemalt siis ei olnud kui mina käisin kooli jõusaalis mõne üksiku korra.
rantel
MemberMinu meelest Vinni on väga hea koht treenimiseks, samamoodi spordihall, muidugi ise olen käinud Rohuaial asetsevas jõusaalis.
Uuest aastast hakkan just Vinnis käima, kuna seal on suht suur ja korralik jõusaal+ veel muud võimalused.
rantel
Membermina arvan et ei le mõtet mingeid lisaaineid kasutada, sest trenn ei ole ainult ained. Mingit toidulisandit pole vaja, sest suveks väga suuri lihaseid ei jõua kasvatada, aga rasva põletada ja reljeefi üldse parandada saab küll, +õige toitumine.
Mina arvan et keskendu rohkem enne sellele et saaksid rasvast lahti, kui lihaseid kohe kasvatama hakkad siis lihtsalt ei paista rasva alt välja.
AutorPostitused