rantel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rantel
MemberAeroobne ja anaeroobne treening.
Unusta alguses igasugu proteiinid ja muud ained ära, ei ole vaja, alguses arened niigi hästi.
rantel
MemberImelik, kui kuulata kõike juttu mis räägitakse toidu kahjulikusest ja vastupidi, siis ei oskagi midagi süüa, sest kõik on omavahel vastuolus… sest neid igasuguseid artikleid on päris palju olnud.
Mingi jutt oli isegi sellest et piim olevat kahjulik, ma olen 22a piima joonud ja ei midagi (halba).
rantel
MemberVõin öelda et päris kiiresti areneb sealt 5 pealt edasi… kui regulaarselt tõmmata.
Sellest on ainult kasu.
rantel
MemberNo oleneb, näiteks võid nendega jooksmas käia… Jalad saad tugevamaks.
Niisama ringi käimine vist eriti palju kasu ei too, aga kui juba võtta näiteks tempokas kõnd või jooks.
Ma tean et näiteks korvpallurid kasutavad neid, mõtlesin et hakkan jooksu jaoks ka ksutama.
rantel
MemberKas ei oleks parem jagada 5 päev nädala vahel 2-eks… kuidagi liiga karm ühe päeva kohta…
viimane osa võtaks mingi 4h…
rantel
MemberMis juhul üldse võib kasv kinni jääda?
On see üldse võimalik?
rantel
MemberHuvitav milline ta siis kunagi välja näeb kui ta enam trenni ei tee…!!!
rantel
MemberKas järjekord on ka selline nagu sa siin kirjeldasid? Järjekord on ka kuidagi imelik.
Ise tegid selle kava?
Soovitaks võtta siit fitnessist võtta kava mis on kaheks jaotatud… natuke asjalikum.
2 päev on kuidagi väga raske, mina võtaks triitsepsi ära ja lisaks harjutuse juurde näiteks õlale.
Triitsepsi viiks esimesele päevale.
Kuna sa ütled et oled treeninud 4 kuud siis võiksid ühe päeva rohkem puhata.
(Ärge nüüd pahandage kui ma midagi valesti soovitasin)
rantel
MemberKüsiks küsimuse selle surumissärgi kohta.
Kuda see täpsemalt töötab, mis see teeb, kuda ta juurde midagi annab?
Sest mina ei saa aru kuda saab mingi särk mõjutada puhtalt jõuga lamades olles üles surumist.
rantel
MemberInimesed kes võibolla arvavad et see on ajaraiskamine… võibolla nende põhimõte on see et kellegi ees hoobelda, näiteks sõprade ees: “ma teen trenni”.
Muul juhul tundub neile asi mõtetu.
Selliseid hooplejaid on kahjuks suht palju (just need kes käivad rinnalihaseid ainult pumpamas).
rantel
MemberKindlasti on väga olulised ka sokid mis on tossude sees.
Ise kannan tosse, ei saa aru küll et palav oleks, olen ka sandaale kandnud, aga tossud on jõusaali jaoks natuke mugavamad.
rantel
MemberKõvasti parem.
rantel
MemberOlgu, parandan end, mina rääkisin jõusaali koha pealt.
Aga küsimus jääb samaks, sest ka seal ei ole mainitud trenni liiki.
Muidugi küsimus on imelik ja lapselik.
rantel
MemberKõige ideaalsemat vastust ei ole, sest ikkagi treenin paljude asjade pärast.
Kõige rohkem mööda minu jaoks oli: “et olla kõva mees”, sest minu meelest jõusaal ei tee kõvaks meheks. Võid küll jõusaalis käia, sul võib jõudu olla, aga tegelikult ikkagi möku (mitte et ma nüüd tahaks kuidagi solvata või midagi halvasti öelda).
Tekkiski küsimus, kes on üldse kõva mees… kui paljud siin arvavad et nad on kõvad mehed?
rantel
MemberVõibollla selle liigese valutamise kohta. Äkki on raskus liiga suur?
Mul oli see viga vahepeal et jaksasin teha, aga randmed olid lihtsalt nõrgad, aga kui hakkasin ka randmid treenima… (mis iganes lihas seal ka on), siis paranes asi kohe.
AutorPostitused