rantel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rantel
MemberHuvitav, kas need inimesed kes selle teksti kirjutasid üldse teavad kuda on olla 1h jõusaalis, mängida 2 tundi tennise-, või squassimängu, või siis joosta 2h KIIRESTI.
ET selle põhjal võin väita et Saunabelt on ka super asi, 1 nädalaga üleliigsetest kilodest vabaks ja supervormi
rantel
MemberMa ise ei tea ainetest midagi, ei tarvita niimoodi.
Aga kui kreatiin annab jõudu ja lihast, siis mida proteiin veel lisaks teeb?
Kas ei peaks olema nii et kreatiin annab vastupidavust ja proteiin annab massi?
rantel
MemberSee oleneb sellest ka kui palju ja kui pikka distantsi sa oled ennem jooksnud?
rantel
MemberAlusta jooksmisest
rantel
MemberHuvitav kas sa peale seda trenni jaksad üldse korralikult ujuda!!!
Saun mõjub ehk südamele vähe halvasti. Lisapingutus (niiöelda).
rantel
MemberMina arvan et 3 erinevat harjutust ja igas harjutuses 3 seeriat on kindlasti kasulik… Oleneb kui palju sa teed nädalas kõhtu.
Sest arvan et kui teed iga 2 päeva tagant siis võib ka kõhu üle treenida, muidugi võin ka eksida.
Mina ise teen iga päev nädalas erinevaid harjutusi, üritan käia 3 korda nädalas (2 erinevat harjutust, igas harjutuses 3 seeriat ja kordusi, no kordused olenevad harjutusest) , muidugi sinna vahele jääb veel jooksmine.
Muidugi sa võid teha neid harjutusi mis praegu teed, aga mingil teiseil päeval tee teisi harjutusi.
Aga see on minu arvamus.
rantel
MemberVõibolla ei tule kahjuks ka üks müslibatoon söögikordade vahepeale, 2 korda päevast, aga see vist hakkab mingi aja pärast vastu juba.
veebruar 26, 2007 at 10:02 e.l. in reply to: kuda ma saan õlle kõhust lahti rasva ei ole õlle kõht .? äkki keegi aitab #107778rantel
Memberkäin jõu saalis juba mingi 2 kuud käin jooksma aga õllekas ikka ära ei kao ?Ehk oleneb kõik sellest ka et mida sa seal jõusaalis teed. Sest minu teada jõusaal ei mõju eriti õllekõhu lahtisaamisele.
Ja kuda jooksed, kui pikka maad, kui kiiresti.
rantel
MemberPõhimõtteliselt peaks vist nii olema et pingutuse lõpus tuleb välja hingata.
Tundub et sul hingamine on õige.
Muidugi oota targemate arvamust.
rantel
MemberNaised, naised, mis te teete?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … Ei tea kas sellised meest ka saavad?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellised võtavad jõuga…
, isegi siis kui ei saa.rantel
MemberNo jah… suht vägev, aga ei tundu mulle mõtekas.
Huvitav kus kohast need kutid riideid ostavad
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rantel
MemberMa küsin suht tihti ise igasugu asju, ja ma ei häbene… lihtsalt saan selles suhtes ikka kogu aeg jälle natuke targemaks.
rantel
MemberMis mõttes… kas soovid teada et mida teha filtritega, või mida teha kõigi nende asjadega, et mis objektiiv see on jne?
Filtrid on põhimõtteliselt selleks et kaitsta objektiivi… kriimustuste, mustuse, UV-kiirguse eest, oleneb kui head filtrid sul on, kui on mingid odavad, siis pole väga suurt kasu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rantel
MemberKas istudes saab ka teha pöialetõuse… säärte jaoks? Peaks nagu toimima!
rantel
MemberTuleb vaadata lihtsalt Ärapanijat, sealgi väga head naljad.
AutorPostitused