Ranni
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ranni
Memberoi kurat..ma olen koguaeg peale teinud, et enam ei valutaks.
Ranni
MemberVõib olla ka kõrge vererõhk..mul on vahest samamoodi.
Ranni
MemberKui vastane ei minesta särgi äravõtmise peale, siis mine taipoksi vms.
Ranni
MemberSeal toimuvad ka mma treeningud!
Ranni
MemberAudenteses peaks midagi olema. Uuri selle kohta.
Ranni
MemberTüübil oli tõsine tahtmine seda kangi ikka üles saada.
Ranni
MemberJõusaaliga pole kogemusi, aga ujulad ja riietusruumid on küll `rotte` täis.
Jäin ükskord oma pesemiskotist ja ujumisprillidest ilma.
Ranni
MemberMul on mingid vanad bullsi papud, jubehead on. Kuid on väga kulunud. Käin nendega nii kaua kuni saab maha kanda.
Ranni
MemberPäris karm treening tuleb, aga seda, kas sa treenid üle, peaks sa ise tundma.
Ranni
MemberMul on samuti vasak rinnakorv suurem, kohe silmnähtavalt.
Just rinna ülemine osa, alumine on ok.
Ranni
MemberKohtunikud olid ka minumeelest liiga leebed…oleks võind ikka kauem taguda lasta mitte kohe vahele hüpata ja katkestada.
Ranni
MemberSee õhtujuht pani küll nii pange omadega, ma ei saa aru kust selline küll leiti.
Muidu oli hea vaadata, kahju et finaalis vennad kokku läksid, ootasin põnevamat finaali.
Ranni
MemberÄra aja mma´d ja UFCd segamini.mma on spordiala ja UFC on mma liiga. Kummastki sinu nimetatud kanalist ei näita UFCd. Eurosport näitab K-1, Pride´t ja shootot. Sport 3 näitas kunagi KOTCd ja nüüd mõnikord Pride ja K-1 mmad.
Homme soovitan kohal olla, õnnestus võistlejad üle vaadata – tuleb tõsine üritus.
siis ma panin lampi jah, aga kust siis UFC´d näha saab?
igatahes ma ka homme kindlalt kohal.
Ranni
MemberViis lööki sekundis on küll suur näitaja minumeelest, aga iseasi on see, kui suur jõud nendel löökidel taga on. Ise arvan, et nendel ei saa kuigi suur jõud olla, aga kes teab.
Ranni
MemberMilline televisioon sulle seda UFCd näitab?Eurospordist näitab vahest hilisõhtuti!
Ja sport 3 ka.
AutorPostitused