ranger
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ranger
Memberõnnitlused.
ranger
Membernovember 29, 2009 at 9:07 e.l. in reply to: Vene rammumees Mihhail Kokljajev sõitis purjuspäi inimese surnuks #237726ranger
Memberpurjuspäi sõidavad mitte ainult venelased http://www.delfi.ee/news/paevauudised/110_…t.d?id=27221019eks rooli joodikuid on igas riigis.
ranger
Memberranger
MemberTere,hetkel võimalus käia jõusaalis ainult 3 korda nädalas,küsimus siis järgmine et kas on mõtet teha need treeningu päevad pikalt näiteks treenida 1.5-2tundi,kas see annab 4päeva nädala trenni tulemuse? Tahtsin veel küsida et mida kõige paremini süüa peale trenni,tohutu soov kasvatada lihasmassi.Vahest on nii et saan trennis käia näiteks esm.teisip.reede.Kas vastab tõele et need harjutused mida tegin esm. ei ole mõtet teha Teisip.? et nagu 1 paev peavad lihased puhkama,suured tänud vastanutele.Kaks päeva järjest pole mõtet sul jh sama lihas gruppe treenida,las lihased puhkavad.
ranger
MemberProovi seda ka:http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=5471
Kui raskused õiged valid ja lihast korralikult ka tunnetada üritad, siis on võimatu, et su biitseps valusaks ei jää!!!
Proovin kindlasti mingi päev järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ranger
Memberranger
MemberNo aga milleks oma TRENNI aeg teisi vahtida? Ma näiteks keskendun oma trennile ja absoluutselt ei huvita mida keegi kannab, tehku kasvõi kartulikott ümber kükke, no ei häiri. Aint siis sekkuks kui näeks et mõni väga algaja kohe omale viga tegemas tehnikaga. Ma mõtlen trenni aeg aint trennist, harjutustest ja mis lihaseid ma sellega mõjutan. Väga raske oleks trennis olla kui teised nii väga korda lähevad. Mõni mees passib siin kella kes kui palju mida teeb jne. See on nende oma mure kui ei oska või ei taha intensiivselt trenni teha. Milleks peaks see mulle korda minema?Ma kordan oma sõnu- Vingumine ja hädaldamine on ebamehelik!
eks ma mingismõttes sinuga nõus,aga lihtsalt vahest jääb teiste imelik käitumine silma.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ranger
MemberPooled inimesed siin teemas käivad trennis teisi vahtimas, väga mage. Ja samas ka väga ebamehelik vinguda iga pisiasja üle.keegi ei vingugi,aga lihtsalt toovad näiteid
ranger
MemberPilti vaadates tuleb kohe selline tahtmine et hakkaks otsast närima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pildi pealt paistab jh päris hea juba,peab millagil järgi proovima
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ranger
Membermiks video nii ära lõpeb, tahaks näa mis edasi sai.täna päeval ikka nalja ninasi olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>,igal pool jakobsoone loopimaranger
Member
selline oleks täitsa hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ranger
MemberJa Marcus võttis võidu 50 sekundigaLoodetavasti saab Kimbo uue võimaluse, tahaks teda finaalis näha
Endal ka Kimbo rohkem sealt silma jäänd,aga saade on hea,tasub vaadata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ranger
Memberotsingust nagu poleks keegi kuulnud

ranger
MemberPole suht ammu midagi kirjutanud aga informeerin natukene keda huvitab palju ma kaalust alla olen nyydseks võtnud! Alustasin siis 3 jaanuar 2009 siis kaalusin ligi 148 kilogrammi ja nyyd 16.11.09 kaalun 98 kilogrammi. Poleks uskund, et ma kunagi alla 100 kg võin oma elujooksul veel kaaluda aga võta näpust:) Kõik on võimalik! Tuleb vaid tahta:)väga tubli tulemus

Edu
-
AutorPostitused