ranger
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ranger
Membersee kord läks jah aia taha,aga eks siis tuleb millalgi uus..
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ranger
MemberNats jama et neil nii hästi ei läinud ja ennustamine nii mõõda läks.
Aga lohutus auhinna võite ikka anda kõigile kes ennustasin(nt:mingi väike valgu pulbri kottike)mis ma muidugi arvan et ei saa aga nuh,ok vahet ei ole.
ranger
Memberkuni 2kg lihast 1 kuuga ei ole müüt, omal käel järgi proovitud. Pean nüüd kuu aega pausi ja kindlasti võtan uue portsu. Samas võimalik, et kõigile ei mõju ühtemoodi… nagu ka kreatiin monohüdraat ei mõju kõigile.Ja enemy’le: kuda ta ülehinnatud on kui sama raha eest saad ca 2kg valgupulbrit, aga selle arvelt 2 kg lihast juurde ei tule
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siis peaks juu tulema 24 kg lihast 12 kuuga,see oleks juba suur saavutus,aga ei usu eriti seda.
ranger
MemberUusi uudiseid toimunust on?
ranger
MemberSain täna särgi kätte,kuid xxl suurus
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,oleks soovind xl.ranger
MemberSee reporteri tont tõstis ka hästi üles.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ranger
MemberSee alles omme eks?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodame et siis läheb neil hästi.ranger
MemberMa ka ootasin, mõtlesin, et magasin maha.sama siin,loodame et siis tuleb millalgi pikk versioon.
ranger
MemberMa kahjuks ei näinud,ma vahepeal jägisin küll telekat aga ikkagi jäi vahele.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kas keegi seda siia netti ei saaks üles panna.
15 sekki siis vasty ei olegi eriti lugu,mõtlesin et ikke pikkem.
ranger
Memberneed esimesed postitajad üritavad enda arust mingid naljamehed olla
kui teine küsib huvi pärast siis milleks hakata paukuma???
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> üritate mingit naljamehe mainet endale saada w 
See oli nyyd räpselt naelapea pihta.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikka vahest tore ennast teistega võrrelda.
ranger
MemberSaatsin andmed eile siis ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mil need särgid kohale umbes ka kohale jõuavad,see nädal,järgmine nädal?ranger
Member1. Ott Kiivikas kulturism – 90kg. 4.koht
2. Valju Jaagomägi kk – 170cm 10.koht
3. Kaido Voogla kk – 178cm 9.koht
4. Marek Morozov kk – 178cm 8.koht
5. Indrek Viska kk +178cm 7.koht
ranger
MemberMis suurus neil särgidel on?
ranger
MemberAkki saab jah kuidagi postiga saata , kuna ise ei saa tallinna tulla .Postikulu võin ise kah maksta .Sellega olen nõus.
ranger
MemberKas te seda postiga ei saa saata?ma ei saa ise kuidagi tallinna tulla kahjuks.
-
AutorPostitused