Skip to main content

ranger

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 271 through 285 (of 377 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kalamaksaõli #94773
    ranger
    Member

Otsisin ja leidsin enda küsimusele vastuse. Link

in reply to: 2 K duell – kes keda ? #94767
    ranger
    Member

200 särki on selleks puhuks olemas !

Peab vist juurde tellima :???:”> ?

Kui kiivikas võidab siis läheb vähem vaja,eks ta võidab ka..

in reply to: Kalamaksaõli #94766
    ranger
    Member

See on küll võibolla loll küsimus aga miks kasutatakse või milleks see hea on(kalamaksa õli)? :???:”>

sama siin just tahtsin küsida,aga eks ta vb vitamiini rikas.aga ei ole kindel ootame kui keegi targem räägib.

in reply to: 2 K duell – kes keda ? #94723
    ranger
    Member

Ma loodan ka eelkõige, et kõik need fännid – sõltumata sellest, keda nad eelistavad ka ise vaatama tulevad kohapeale. Kuid jah eks ma annan parima, et me 22 särgiga või palju neid hääli oli, piirduma peaksime. Aga Marekule tervisi ja jõudu.

tuleks heameelega vaatama aga kahjuks ei ole millegiga tulla,aga vaata et siis ära võidad.

in reply to: 2 K duell – kes keda ? #94605
    ranger
    Member

miks kõik kalmust pakkuvad, on ta siis nii palju parem kohe?

ma loodan ei kiivikas ikka võidab.

in reply to: õunaäädikas #94597
    ranger
    Member

ommikuti ma ei sõõ,vahest vb mõni ommik pirukas.kas see liiga kalori rikkas?lõunasks on koolis tavaline sõõk(praad või supp),ja mingi magustoit,siis õhtu sõõk.peaks siis iga sõõgikord vähem sõõma hakkama.ma proovin kas õnnestub.Aga kas tasub siis seda õuna äädikat proovida?

in reply to: õunaäädikas #94568
    ranger
    Member

tekkis siis endal ka väike huvi selle vastu ,et siis tasub osta aitab aine vahetuse kiiremaks teha,mul ka praegu aeglane ainevahetus,sooviks kaalust alla võtta,jõusaal külastan siin ka mõned päevad nädalas,hakkan nüüd rohkem aeroobset tegema,mis veel aitaks kaalus hästi alla võtta.?

in reply to: 2 K duell – kes keda ? #94520
    ranger
    Member

Kiivikas

ranger
    Member

Panin siia saunas kaalualandamise artikli.

Kui tõhus on saun kaalualandajana?

Arvamus, et sauna abil saab suurendada kaalust mahavõtmist, on täiesti vale. Tõsi, lühikeseks ajaks on võimalik näiteks kaks kilo alla võtta, aga janutunne sunnib seda taastama. Kui joomist vältida, hakkab süda jällegi töötama suurendatud koormusega, sest veri muutub tihedamaks, viskoossemaks.

in reply to: Fitness.ee Galerii uuenenud #94332
    ranger
    Member

päris norm(Y) :???:”>

in reply to: jalapress #94147
    ranger
    Member

Meil siin ka arcomani masin.

in reply to: reljeef ja mass #93898
    ranger
    Member

siis foorumites küll juttu old sellest kirjuta otsigusse ja olemas.

in reply to: Tere Kiivikas #93833
    ranger
    Member

mul see pilt ei avane,kas sa seda siia otse ei saaks panna et ei peaks midagi avama.

in reply to: Käsnakalle Ostravas – ehk 3 päevaga pea 13 kilo juurde : ) #93780
    ranger
    Member

3 päevaga 13 pole paha,aga eks see oli vist jah enne võistlust olevast dieetist ja värkitest.

in reply to: massi lisamine ei taha õnnestuda #93748
    ranger
    Member

Ma vb ei ole õige rääkija sellel alal aga vähem aeroobset tee ja rohkem rasvseid aineid sõõ kogu aeg.Sõõd päevad läbi krõbse ja sellist stuffi..

Viewing 15 posts - 271 through 285 (of 377 total)