ranger
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ranger
Memberisegi ühe ja sama masina peal võivad raskused erinedaKle nagu kõik ei saagi samal apraadil sama raskusega teha,inimesed eri tugevused..
Suht ebatähtis küsimus, aga ei tea palju see jalapressi atripuut ise kaalub ilma raskustetta, kang juba tundub oma 20kilo, et kas see arvestatakse sinna juurde nagu kangigagi?
ranger
MemberKui keegi viitsib siis võiks vahe kokkuvõtte teha mis seis ka oleks.!
ranger
MemberPakun Kiivikas 12 Kalmus 16 (Arusaadavatel põhujustel ei saa ma Kalmust endast ettepoole panna), lihtsalt ennustus – särgiga mul probleeme ei ole.sa oleks pidanud pakkuma ikka 10 koha,ja hea oleks kui saaks siis ma saaks särgi.
ranger
MemberSiin 2 ennustamist korraga
ranger
MemberMa siis arvan et Ott tuleb 10 koht ja Marek 12 koht.
november 17, 2006 at 1:46 p.l. in reply to: Euro Elite – kes võitlevad (nimed,pildid, andmed)? #95441ranger
MemberSeal nende seas on eesti omadele ka päris tugevaid vastaseid.
november 17, 2006 at 11:53 e.l. in reply to: Euro Elite – kes võitlevad (nimed,pildid, andmed)? #95424ranger
MemberSellest tuleb vist hea võistlus,kahju et ise tulla ei saa.
ranger
MemberColeman peaks olema seal 180 cm tuuris – seda nüüd väga pikaks ei saa lugeda.On pikemaid ja ka palju lühemaid.Kui pikk sa Ott oled?
ranger
MemberTänud ragnar kiire vastuse eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ranger mitte ragnar aga ok vahet ei ole lihtsalt parandasin väikese eksituse.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ranger
MemberPead vähem rasvaseid toite sõõma,teed iga päev mingi 30 minutid aeroobset.
ranger
MemberTegelt ei ole siin küsimus selles kes on parim.aga kui selle otsustab Euro Elite Champions Touri tulemus,
siis ei mängi siin rolli miski muu kui KOHTUNIKE ARVAMUS – ja see oleneb kohtunikest.
See vastus ei olene minu ega teiste foorumi külastajate arvamusest.
Seega arvan et kohtunike arvates on parem OTT KIIVIKAS
Ja OTT saab ka parema koha.
Aga eks paistab.
Loodame et see siis nii läheb ja Kalmus meid ei üllata oma hea vormiga.
ranger
Memberminu vastus on tehtud,aga lihtsalt väike valiku kergendus mõnele et võidab see kumb parem on…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
polegi mingit nime vaja..ranger
MemberSee võib päris huvitav olla jh,kui see 500-.tuleb siis jh nats kallis.Aga kellel janu sellel raha.
ranger
MemberSelle venna s6nu, ärge kyll jumala eest t6siselt v6tke!!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vb natuke panin mõõda aga eks natuke oli ka õigust ka. 
ranger
Membermul endal ka parem käsi tugevam,aga see väike probleem,tuleb jh lihtsalt mõlemale käele sama raskusega teha,või siis tee selle nõrgemale käele algul natuke rohkem trenni.
AutorPostitused