ranger
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ranger
MemberRonnie Coleman on oma ala meister või mis?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Cutler ja Coleman mõlemad maailma tipud jh.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ranger
Memberkeegi oskab öelda palju üks parimates eluaastates viljelev gorilla suruda jõuab (lamades).
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ega vist mitte ei usu et keegi gorillale kangi on peale pand aga kes neid lolle ikka teab.
ranger
Memberei saa eriti loksutada jh sheikeris
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ei no ma ei tea,las need lihased kasvavad enne aeglaselt kui ma seda jama pean sööma hakkama….eriti naq ei kutsu see jook mind jooma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks mitte proovi järgi siis räägi mulle ka.
ranger
Membersõber kasutas seda ja mingiks eriliseks Koljatiks pole küll muutunud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aga eks ta annab juurde ikka rohkem kui kuivalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda räägivad nad kõik.
ranger
MemberVabakava kohta jh päris hea idee.
Memberma küsin igaksjuhuks üle ,et kindel olla kas panite kõigi särgid posti kui ültse panite?või peab uuesti need andmed saatma?
ranger
Membermillega koos seda tarbite?mõtlen kas veega või millegi muuga.
ranger
MemberSaatsin oma andmed uuesti,loodame et siis seekord saab särgi kätte ka.
MemberSee Rosin saatis kirja et kui teen ülekande ärateen ja saadan maili ja siis panete särgi posti.Aga kui ei peaülekandega tegema siis võiksite särgi posti panna.
ranger
Memberma nüüd sain teada, et selle särgi postikulu peab pangaülekandega tegema!Mis see postikulu on ka?
Mul vb tuli enda postkasti ka see kiri,kuid võibolla kustutasin kogematta ära,sain täna venna käest teada kui ta nettis käis.Aga kas seda postkontoris ei saa maksta?Minu mäletamis mõõda kui ma kunagi,teilt ka auhinna võitsin siis maksin küll postkontoris.
ranger
MemberMis mõttega sa koort jood peale trenni? Peale trenni on vaja süsivesikuid+valke.Ta vb ajab lihtsalt niisama pada.
ranger
MemberPolegi see must särk ?
ranger
Memberoo Jayl oli kuskil sinna 90-95 cm kanti nii,et arengumaad sul palju veel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tal nii palju on siis minuarust peaks sellel Colemanil ka rohkem olema sest ega tal nii palju ka väiksem ei ole ka.
Siis pilt ka temast.ranger
MemberEga sellel 61cm viga ei ole jh.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Palju huvitav sellel Cutleril on? Eesnimi vist oli Jayranger
Membermillist sa sealt powermani lehelt osta tahad?
-
AutorPostitused