ranger
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ranger
MemberVähk oled sa elu aeg alasti trenni teinud, et sa nii suur oled?Ma tahan ka selliseks saada, ma hakkan ka alasti trennis käima, aga täna lihtsalt vaatan kuidas sina trenni teed.
ranger
Memberarvad liiga palju..heh
ranger
Membermil võitja selgub?
ranger
MemberColeman:Oh mis hea jook see oli,mulle igatahes mõjus.Avalda mulle ka selle sisu.
Argo:Ma arvan et sa vist ei taha selle sisu teada.Aga täna jättan proovimata.
Coleman:Alati sisu ei loegi,loeb välimus.Nii et minu eesmärk on saavutaud.
ranger
MemberSest 41 aastaselt on tiba hilja alustada võistlemisega.Ja lisakilode koha pealt on õigus.Kas just paarkümmend,aga 15kg kindlasti ja neist vabaneda poleks mingi probleem,on tunduvalt rohkem maha võetud.Aga midagi pole teha:
rasv tuleb lihastega asendada – naha kokkutõmbumisvõimel on piirid.Ja see võtab aega.
Ja sedagi juhul,kui vanad luud-kondid-lihased vastu peavad.
pane endast siia pilt,kui su andmed tõele vastavad!
ranger
Memberpole viga

ranger
MemberMe oleme midagi sarnast teinud,võib õelda et normaalne.
ranger
MemberSellega on nii nagu on narkootikumide vedamisega üle piiri, see kang pistetakse lihtsalt ….. ja siis kõnnitakse vaikselt välja. Et siinsete daamide au mitte solvata (olen kuulnud, et nende ees ei tohi halbu sõnu öelda) jätan selle vahepealse sõna kõigile enda mõelda.Noh igaljuhul on tõesti nõme kui mõni tüüp lahkub saalist kahtlaselt raske kotiga. Endal sellega küll kogemust pole aga ega see mulle ei meeldiks.
mõnel jõusaalil ei olegi registreerimis lauda,meil siin jõusaalis ka ei ole,lihtsalt tahad ja lähed.
ranger
Memberommikul 5g,enne trenni 5g ,peale trenni 5g ja õhtu sõõgi ajal 5g
ranger
Memberlavale minek ka suur samm,ei peagi alati võitma.
ranger
Member
Pilt kulturistidest laval.
ranger
MemberPäris hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ranger
Membermis te neid oma andmeid siia panete?ta lihtsalt küsimuse ja vastake jah vöi ei lihtsalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ranger
MemberNii oleks siis selline küsimus paljud teist täna alkohooli tarbivad ja mida ning kui palju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ning Head vana aasta lõppu kõigole ja veel paremat uut aastat:)
samakat pealejoogiks metanooli..päris hea proovi kaa..aga ok tglt ära proovi tekitab söltuvust…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ranger
Memberönneks endal pole veel rebendeid olnud..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused