ranger
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 21, 2007 at 7:21 e.l. in reply to: 5000 bcaa ja 5-methyl 7-methoxy-isol. koos kasutamine? #110177
ranger
Member.Just ostsin BCAA 5000, oleks methoxyt müüdud, oleks selle ka ostnud.OLeks müüdud?peaks ikka olema poleks müüdud olnud siis oleks selle ka ostnud.praegu jäi mulje et kui see oleks müüdud olnud siis sa oleks selle ostnud.
ranger
Memberlõikad metallist välja.Kunagi kuskil filmis oli inimene kes valas purki tsementi ja tegi nii moodi kettaid ja siis tegi kodus trenni
ranger
MemberKas sa tõesti arvad, et FitnessTeami inimestel ei ole muud teha kui kellegi auhindu endale võtta? Kas sa arvad, et meil ei ole oma firma pastakaid, särke jms juba ammu endal kapis olemas?Kui sa jutukas teema käsile võtsid, siis sa hakkasid Rosinat seal avalikult üsna kangete sõnadega sõimama (ma siinkohal parem ei laskuks detailidesse…väga labane igatahes oli), teadmata isegi, milles probleem on. Mina ütlesin sulle, et auhind ei ole asi, mille pärast seal niimoodi kisada ning mind ja Rosinat solvata. See ei ole kinnimakstud kaup, mida sa saad firmalt NÕUDA. Me tuleme alati vastu ja saadame auhindu postiga ära kui vaja–võiks ju nii teha, et tulete kõik ilusti ise Tallinnasse järele, kui kinki tahate saada. Tellitud kaup ja kingitus-need asjad ei ole omavahel võrreldavadki. Auhind sai sulle tiimi poolt kingitusena ANTUD, sest leidsime, et sa olid seda väärt. Keegi ei maininud, et sul sellele nüüd enam õigust ei ole. Ma ütlesin sulle ka jutukas, et ära hakka lahmima ja sõimama- uuri enne, milles asi…aga sa ei võtnud ikkagi õppust. Kasva suureks, talitse teinekord oma sõnavara ja ära enam niimoodi tee, eksju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen sinuga nõus.Enne rahulikult asja uurida milles asi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ranger
Memberõnnitlused!
ranger
Memberpalju õnne.
ranger
MemberEhk siis teisisõnu omlet,ega ta suurem asi ei ole.aga ajab asja ära.
ranger
MemberJa on veel selline probleem et kui ma teen siis lihased lähevad nii punni et vahepeal ei saagi teha edasi ? mis selle puhul peaks tegema….ja kas joksmine on kasulik peale sellist trenni?ei usu et jooksmine aitab.
ranger
Memberteed ise kettaid juurde!
ranger
Memberkas karbi peal ei olnud kui palju peab panema?4 kulbi täit vist ikka liiga palju.
ranger
MemberPalju õnne ja edu treenimisel!ranger
MemberJalgu tuleks ka ikka teha.
ranger
Memberma ikka kunagi ei võida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ranger
Membertäna peaks vist võitja selguma.oleme ootel.
ranger
Memberarmastus on sama kaval
nagu lambad saunalaval…
ranger
MemberIvo: ma arvan et aitab tänasest trennist.Lähme piilume kas naised ka on alasti trennis.Naistega on ikka huvitavam trenni teha.
Vendv:Oota korra mul praegu hoog sees.Muskel on juba nii suur trennist.Aga oleks see teine asi ka sama suur kui muskel siis oleks tip top.Vähemalt oleks naistele mida näitata.Sa tundud ka täna kuidagi väikese võitu?!
Ivo:Alguse asi,küll ma alasti treenides sama suureks saan.
AutorPostitused