Random_Resident
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Random_Resident
MemberMa vabandan väga, kui jutust selgus, et võileibu rämpstoiduks kutsun. Tegelikult pidasin silmas nende all seda, et tegemist on nisutoodetega, mis ülekülluses lihtsalt keres rasvaks kipub pöörduma. Olgu see protsess kuidas on, põhimõttest saab igaüks aru. Rämpstoit on omaette teema. (friikad, poolfabrikaadid jne)
Mis puudutab aga teist tsiteerimist, siis see info on minujaoks kasutu, oleks vabalt saanud kokku hoida ja seda üldse mitte kirjutada!
Random_Resident
MemberÜldiselt ma suudan ja sööngi hommikuti tavalisi võikusi ja kohvi. Aga vot trennipäevadel, tunnen jah, et peaksin sööma peale treenimist, kergem on trenn ära teha. Kaloreid ei loe, aga arvestades, et sellest rämpstoidust olen ülekaloraasis kindlasti. Lisaks olen juba ammu pead murdnud selle üle, millega asendada neid võileibasid. No olen kuulnud elu jooksul inimeste suust, et nemad ei söö võikusid ja ei kasuta võid jne. Pole olnud mahti küsida, et mida nad siis söövad, kas tõesti on inimestel niipalju vaba aega kodus, et “vaaritama” hakata omale mingit süüa. Heaküll, 1-2 päeva võib omletti või muna süüa hommikul, aga edasi? Hakkan kala rookima hommikul kell 6 enne tööle minemist? Vabandust näite eest, aga ma heameelega tahaks teada
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> !!!
Nüüd on siis ees nädal, kus tuleb kodus trennid ära teha, kuna jõusaali hetkeseisuga ei soovi peale tööpäeva kasutada (16.30-17.00 jõuaksin saali), sest siis on seal suur tunglemine ja mulle on hetkel meelepärasem omaette nokitseda ja mitte järjekorras oodata
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />
Söögi ja kalorite kohapealt lisaksin veel, et plaan ei ole niivõrd kaalust alla saada, kui muuta vähehaaval lihtsalt toitumist veidi tervislikumaks ja stabiilsemaks. 100+ kg pole häbi kaaluda, kui hakkab välja paistma, et inimene tegeleb jõutrenniga
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />
Random_Resident
MemberTänud heade sõnade eest. Täna käisin siis saalis õlga kasvatamas. Väga mõnus on saalivarustusega seda teha. Muideks, mis puudutab jalgu, siis masinatega on nii, et põlvedega probleemi ei eksisteeri. Seega need vabaraskustega harjutused tuleb hetkel nurka panna ja jalgadega saab siis tegeleda masinatega. Parem kui mitte midagi, kas pole?
Lisaks tekitab segadust see, millises olekus jõutreeningule minna? Minule sobib see, et 10 paiku lähen söömata saali, teen trenni läbi ja siis koju sööma ja kohvile. Sõber väidab, et ala kaks banaani ja klaas piima peaks ikka ära sööma, muidu nõuab keha lihaste arveklt energiat. No ma ei tea, aga tühja kõhu tunne tulebki mul alles peale trenni koju jõudes. Ma lihtsalt pole alati nii ettevalmistatud, et banaan või muu sarnane asi igakord võtta oleks.
Igatahes, vastukaaluks siis ütleksin ka nii, et tean enda trennides vähemalt kahte korda, kus täis kõhuga hakkab halb. Nagu reaalselt halb, seest keerama.
Googeldades seda olukorda, sain niipalju targemaks, et teatud grupp inimesi ei söögi reaalselt midagi enne trenni, teevad niiöelda fastides selle ära. Annaks keegi isiklikku nõu või jagaks oma arvamust minuga?
-
AutorPostitused