Rando112
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rando112
MemberEga jah Sagori koht oli põnevaim, rahvas ei oska hinnata seda jõudu mis Rait tõstis.
Rando112
MemberEi ei, rinnalt surumisega on kõik priima, mingi jalgade harjutuse jätan vahele.Jõusaal on seal üsna mugav.
Tänud kõigile abi eest.
Rando112
MemberNjh, tglt kui see üks harjutus üheksast vahele jääb pole ka hullu.
Rando112
MemberKas niisama Kalaõli Omega 3 või mis too oli, on ka soovituslik süüa?
Rando112
MemberSiin üks mees rääkis, et sööb 7-8 muna hommikuti.
Praadides või keetes?Mille peale?
Millega?
aprill 26, 2009 at 7:12 p.l. in reply to: Eesti pojat Suomes panid “porodele” murumütsi pähe… #193156Rando112
MemberViimases videos tundus , et Imre on suur naistemees
Rando112
MemberTahaksid küsida siia juurde, et ka nii oleks mõtekas näiteks:
Esmaspäeval treenid terve keha korralikult
Kolmapäev treenid terve keha kuid märgatavalt vähesema raskusega
Reede sama mis esmaspäev
Rando112
MemberKuidas oleks hoopis vahetada esimene algajate kava teise vastu ja seda 1-2 kuud?
Rando112
Memberusun, et olen laisalt teinud ja vähese raskusega.
Aga eks lihaseid ikka rohkem näha küll.
Rando112
Memberjah sõnastasin valesti,kuid kas peaks jätkama algajakavaga?
Rando112
MemberKas ma peaks pärast algajakava tegema veel baasharjutusi?Või jätkama ikka algaja omaga?
kükk, jõutõmme, rinnale võtmine, tõmbed kangiga ettekallutades, surumised, nii seistes kui lamades, lõuatõmbed, biitsepstõste kangiga, surumine rööbaspuudel, kõhuharjutused samuti lisaraskusega ja kehatüve harjutused?
Kuidas neid baasiharjutusi teha muidu?
märts 1, 2009 at 1:01 e.l. in reply to: Kuidas Õigesti Ja Tulemuslikult Lihasmassi Kasvatada #139366Rando112
MemberPeale nende aktikklite lugemist, sain ma aru kui valeti ma treeninud olin.
Suured tänud

Rando112
MemberSoovin samuti kava. rando112@hotmail.comKüsimus on ka selles, et kui ma töötan läbi Ott’i poolt tehtud algajakava ilusti ja korralikult kas võin ka teha enda poolt valitud lisaharjutusi.
Näiteks ülaseljaharjutused,harjutused keskseljale,triitseps ja muud.
Käin 3x nädalas trennis, hetkel polegi kava kuid hakkan järgmine treeningpäev Ott’i oma kasutama.
173cm/60kg/16a
Suured tänud!
Vabandan duubelpostituse pärast
Rando112
MemberSoovin samuti kava. rando112@hotmail.com
Küsimus on ka selles, et kui ma töötan läbi Ott’i poolt tehtud algajakava(hetkel ma seda ei tee) ilusti ja korralikult kas võin ka teha enda poolt valitud lisaharjutusi.
Näiteks ülaseljaharjutused,harjutused keskseljale,triitseps ja muud.
Kas kindlasti pean valima jõusaalis treenides omale paraja raskuse, mitte liiga raske, samas ka mitte liiga kerge.Ega see kuidagi minu kasvu ei või ohustada?
Käin 3x nädalas trennis, hetkel polegi kava kuid hakkan järgmine treeningpäev Ott’i oma kasutama.
173cm/60kg/16a
Suured tänud!
Rando112
MemberKas soenduseks oleks sõuda 5 minutit normaalne või ainult lihased soojaks ja siis treenima?
Tahaks küsida veel, et kui tõstan kangi 3x 8-10 kas siis 3 seeriat on piisav terve päeva peale või alguses 3, teen vahepeal midagi muud ja siis võib hiljem ka uuesti teha 3 seeriat?
AutorPostitusedViewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)