Rando1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rando1
MemberMuscle Building vintage body building manual from the 1920’s
Seal on ka juttu Hackenschmidt´ist lisaks ka mõned pildid ja üks pilt ka Lurichist. Päris huvitav raamat ise alles alustasin lugemist.
Rando1
Memberhttp://www.isnare.com/?aid=348045&ca=AgingTegemist on väga hea tootega,soovitan!
Wu Long Tea (oolong tea): Does it really help you lose weight?
Rando1
MemberComplete lean proteins
Chicken breast
Turkey breast
Fish
Shellfish
Eggs (Mostly whites-use limited yolks)
Lean red meats (Top round, lean sirloin, flank)
Nonfat or low fat dairy products
Milk, egg, or whey-based protein powders.
Rando1
MemberKava koostaja ei peagi inimesega koos marketisse minema ega koos laua taga sööma.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Selleks, et teada saada, kas kava töötab või mitte, on ju tagasiside kliendilt; nii kaua “loksutad” koguseid kuni asi toimima hakkab.
Palju parem oleks kui inimene ise “loksutaks” oma kogused paika. Toitumiskava on muidugi väga hea aga selleks, et veelgi edukam olla tuleb teadmisi hankida. Selle 500 krooni eest saab osta mõne hea toitumisalase raamatu, mis oleks palju kasulikum.
“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man to fish; and you have fed him for a lifetime”
Rando1
MemberLahja on see toit.Viiner, 3 kartulit, veidike salatit ja kastet.
Kui sa koolilõunat ei söö ei saa a seda viinerit, kolme kartulit, salatit ja kastet üldse. Kui sa tahad lihast kasvatada siis pead ikka 5-6 korda päevas sööma. 12-tunnised söögipausid – Tule Taevas Appi!
Rando1
MemberKui tänavakakluseks läheks siis see tuleks küll kasuks
Rando1
MemberKui sa tarvitad steroide, kasvuhormoone ja muid keelatuid ained, siis pole suurt vahet milline su tehnika on. Lihased kasvavad ka aevastades.
detsember 7, 2008 at 8:49 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #173900Rando1
MemberPole paha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 6, 2008 at 8:51 e.l. in reply to: Kõhulihastele head harjutused. Ehk keegi oskab mind aidata. #173638Rando1
MemberTere!Olen 178 cm pikk, kaalun 80 kg ( enne aktiivset trennitsüklit olin 85 – eesmärk oligi rasvade põletamine ja reljeefi välja toomine (( eesmärk sai enamjaolt saavutatud ))
On välja tulnud selline probleem, et rasva on kehalt silmnärgatavalt läinud, kuid kõhu peal siiski on liialt palju rasvkihti.
Kas on mingeid harjutusi, mis aitaksid just kõhu pealt rasva põletamisele kaasa? Ülejäänud kehaga olen väga rahul – lihased ilusti väljas ( ka. jalgadel reljeefsed lihased ). Ja seega tekkiski probleem, et miks kõhu pealt ei ole veel rasv läinud. Toitumiskava paistab korras olevat ( rasvade jm. mittevajalikuga ei liialda vms. ).
Aeroobset trenni teen samuti soojenduseks ja lõdvestamiseks.
Ehk saate soovitada mõningaid kõhulihaste harjutusi, mis peaksid just kõhulihaseid rohkem välja tooma?
Siiani kasutan 5ks jaotatud kava.
1) Rind, õla esiosa,
2) Selg, õlg üldiselt, trapets.
3) Biitseps, triitseps ( superseeriad ), käsivars
4)Kogu jalg.
Igal treeningul teen tavaliselt ka kõhulihaste harjutusi. va. vabal päeval + ühel trenni päeval nädalas annan samuti kõhuluhastele puhkust.
Samuti teen peale 3 või 4 trennipäeva 1 puhkepäeva.
Tean, et tihti see rasvadepõletus toitumises kinni, kuid toitumiskava peaks korras olema minu arvates.
Et just ootan eelkõige abi mõnigate heade kõhulihasteharjutuste näol, mis aitaksid kaasa rasvade põletamisele ja kõhulihaste väljatoomisel
Tänades
ReneK
The “Core In Four” Abdominal Workout
Ab workouts – Finding The Best Ab Workouts
THE GREAT ABS MISTAKE “He Was Doing One Thousand Crunches And Sit Ups A Day… But Still NO Abs!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rando1
MemberSain oma arstliku komisjoni kutse ning tahaks teada, mida täpsemalt seal uuritakse ja millised need psühholoogilised testid on?Ma just käisin just paar päeva tagasi arstlikus komisjonis. Ega seal väga midagi üllatavat ei ole. Psühhiaater vestleb sinuga natuke, kirurg heidab pilgu peale, lisaks veel vereanalüüs, uriinianalüüs, südameuuring, kuulmistest, rindkereröntgen. Mul tehti ka veel pöiaröntgen, kuna on lampjalg.
Mina lähen sõjaväkke alles 2010. a. juulis. Lampjalgade tõttu on ka mõningased piirangud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rando1
Membertervist!Proobleem… ei teagi kas on, nimelt teen 2-3*nädalas trenni kõvasti, lihased igakord ilusti puhanud ning enne trenni söön palju, nimel pea 45mintutit enne trenni söön näiteks alati paar pakki kohupiima ära ja sama ka peal trenni. Olen mõelnud nende massilisajate peale või kuidas neid kutsutakse aga tahtsin küsida ehk saab ilma nendeta nagu jõudu juurde ja lihaseid suuremaks. Kas on veel mingeid häis asju, mida poest toiduna nagu lisaks veel osta, et enen trenni süüa? Imelik on nagu see et septembris sain jõusaali mindud ja siis surusin rinnalt 60kg aga nüüd pea 100kg, kuid peale vaadates on lihase suures jne. täpselt sama nagu neil paaril kuul tagasi oli, mida teha.. ehk teate!? kaalu 80kg ja pikkust 190cm vanust 18
Äkki saad siit abi
Avoid Building Muscle The Wrong Way!
-
AutorPostitused