Rambo vend
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rambo vend
MemberBench dips on küll üsna karm õlgadele, ise olen tunda saanud tagajärgi, kui treenimatult laksama hakkasin. Rippes on vähe kergem, kuna õlad natuke loomulikumalt ja esialgu ei jõua palju teha niikuinii.
Rambo vend
MemberMark Sissoni kodulehel on igal pühapäeval postitus, kus ta toob viiteid uuringutele, mis tema teooriaid toetavad.
http://www.marksdailyapple.com/weekend-link-love-304/#more-50814
Mismõttes “ei ole midagi oma teooriatele toeks toonud”?
Rambo vend
Member2 meest, kes ei ole peale a) “edulugude b)viitele “koopainimesele” midagi oma teooriatele toeks toonud. Aastaid. Isiklik kogemus, kahjuks, on sobiv vaid sulle endale “tõendiks”. Sellega ei ole muud peale hakata.
Milleks sellist jama ajada?
Rambo vend
MemberMilliseid nad siis ei treeni? Keskmisi kõhulihaseid?
Rambo vend
Memberhttp://www.weightrainer.net/training/beginners.html
Mina tegin seda.
juuli 15, 2014 at 6:11 p.l. in reply to: Milline peaks olema kaloraaž kui maha arvutada trennile kuluv, tööle kuluv jne. #368614Rambo vend
MemberKaua teed juba sellist kava? ei kujuta hästi ette, kuidas 0 süsikaga on võimalik 5x nädalas jõusaalis käia.
Rambo vend
MemberMassi annab hästi full body kava 3x nädalas, kõik, mis laual ja külmakapis, tuleb samuti ära süüa.
Rambo vend
MemberNo Georg Hackenschmidt oli ikka naturaal ma loodan.

Rambo vend
MemberMis tööd teed? Äkki on mingi kutsehaigus, hoiad õlgu koguaeg valesti?
Rambo vend
Memberpane pilt. Ei saa aru murest. Mingi rühiprobleem tõenäoliselt.
Rambo vend
Member2 kuud minu kogemuse järgi.
Rambo vend
Member- What is your fibre and sugar intake?
FYP
juuni 21, 2014 at 8:51 e.l. in reply to: Lihasmassi-keharasva-kõhuõõnerasva mõõtmistulemused #367764Rambo vend
MemberKui lokaalne rasvakogumine on olemas, siis on ka lokaalne rasvapõletus olemas. Mul läheb näiteks jooksmisega kaalu alandades vöökohalt rasv viimasena, aga ketodieedi puhul esimesena.
Rambo vend
MemberMa arvan, et “do you even lift?” sobib alguseks küll.
Rambo vend
MemberMa ise suht samades mõõtudes (95/192) ja tahaks kah peki maha ajada, aga rasvaprotsenti vaadates ja vähe arvutades ei jää midagi nagu järele. paneb pidevalt mõtlema, kas peaks äkki kuidagi pekine olles mõned kilod liha juurde kasvatama, enne kui maha võtta. Aga pilte vaadates tundub, et nii vist ikka vähe parem, madal rasvaprotsent annab ikka visuaalselt massi juurde.
-
AutorPostitused