Rambo vend
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rambo vend
MemberMa tean, et inimesed on erinevad. Mis sobib ühele ei sobi teisele. Tean inimest, kes ei suuda ilma lihata elada. Sööb liha palju ja tunneb ennast hästi, mõni ei talu piimatooteid. Ma ei talu midagi loomset, sest kui söön hommikul midagi loomset, siis terve päev olen nagu elav laip. Kui söön õhtul, siis hommikul ei jõua üles tulla, on tunne nagu oleks haigeks jäänud. Miks nii on?
Minuarust on see seotud soolte mikroflooraga. Kui anda peale toitu, mida igapäevaselt ei tarbi, siis tekivadki igasugused gaasid, valud ja kõhukinnisused-lahtisused. See ei tähenda veel, et see oleks midagi halba. Kui lisada mingi uus toit menüüsse, siis tekivad aja jooksul vajalikud ensüümid ja bakterid sooltesse, mis oskavad neid lagundada effektiivselt.
süsivesikud on selles suhtes kõige valutumad, need hakkavad juba suus imenduma ja mingeid kõhuvalusid ja raskustundeid enamasti ei kaasne tervel inimesel. Sellest ei tasu aga kohe põhjapanevaid järeldusi teha.
Rambo vend
Memberdisk tagasi ja valu kadunud.
Ma just täna arsti käest küsisin ja tema sõnul ei tehta riigi raha eest ühtegi magnetuuringu pilti pärast kontrollimiseks, kas disk on nüüd tagasi läinud. Niiet kui sa 5x oma raha eest neid pilte pole teinud, siis ei saa ju kindel olla, et disk läks tagasi.
Samuti olen vaadanud youtubest neid videosid diskitüki eemaldamisest ja ei kujuta päris hästi ettegi seda tagasiminemist.
Rambo vend
MemberAga mida tähendab “korda saanud”? Valu kadunud, või oled pildi kah teinud, kus näha, et disk on tagasi läinud?
Rambo vend
MemberMul see mitmekesine menüü lõpeb alati ülesöömisperioodidega. Kogu lugu.
Rambo vend
MemberJa seda ei saa kõrvale jätta.
Rambo vend
Member75% maailma rahvastikust on laktoositalumatusega, eks selle pealt need teooriad tulevad.
Rambo vend
MemberMul on ka diskiprobleem, aga ma ei usu, et see põhjustab valu. Diagnoosi saamisest 4 aastat möödas, sellest 3,5 ilma valuta elu, nüüd tuli sama valu järsku tagasi. Ma ei usu, et mul see disk 3,5 aastat mujal oli, kui praegu.
Rambo vend
MemberKui üks puus on kõrgemal, kas saab ise kah kuidagi paika treenida?
Rambo vend
MemberKas keegi teab kedagi või suudab kasvõi netist leida kellegi loo piltidega, kes on lchf järgi toitudes saanud rasvaprotsendi 30 pealt 7-8% peale?
Kõik mis ma suudan leida, on ülipaksud saavad tavalisteks paksudeks.
Mõtlen just tavainimesi, mitte neid, kes sellega raha teenivad.
Rambo vend
MemberPole see crossfit midagi kallis, ühe korduse hinnaks tuleb alla sendi.
Rambo vend
MemberMul jäi vist mingi osa siit blogist vahele, aga miks sa 10 kilo tagasi võtsid? Kõhulihased ei meeldinud?
Rambo vend
MemberMul on üks moment päevas, kus ma saan oma enesetunnet täpselt hinnata ja võrrelda, see on hommikul ärgates. Kui söön hilja õhtul, on hommikul halvem olla, kui söön hiljemalt 6-7, siis on parem. Minujaoks on kellaaegadel tähtsus.
Rambo vend
MemberKuidas saab selline postitamispidamatusega mees nii pika pausi teha? Kas tõesti vabatahtlikult?
Rambo vend
MemberKas sa tegelikult kah proovid midagi muud peale valuvaigistite? Ma olen kah vahest nädal aega halanud ja operatsioonile mõelnud, siis võtan kätte, teen natuke harjutusi, istun sirgelt ja tõmbab vere käima ja valu kaob.
Rambo vend
MemberTreenitud kehadega naised võiks saalis ringi liikuda.
-
AutorPostitused