Skip to main content

Rambo vend

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 603 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: SKG transformation journey #373440
    Rambo vend
    Member

Lasin selle american whey proteini kah googlest läbi ja seda kah kõik kiitsid, et mingeid vaevusi ei tekita. Niiet ma seda kvaliteedi aluseks ei võtaks, palju gaase tekitab või ei tekita.

in reply to: Aasia toidud #373412
    Rambo vend
    Member

Tegelikult nii ei ole. Kui võtta näiteks hiina, siis nad läksid juba usast mööda diabeetikute suhtarvult, mingi 11% rahvast on diabeedihaiged. 80-nendatel oli see arv alla 1% hiinas. Niiet asi on koguses. Paned julmalt riisi ja rapsid päev läbi põllul, kehakaal on normis, pned julmalt riisi ja vedeled arvuti taga, saad diabeedi.

in reply to: SKG transformation journey #373411
    Rambo vend
    Member

Lol American pure whey oma poole protsendi valguga! Kust neid testribasid saab, ma mõõdan oma kohalikud tooted kah üle…

in reply to: Treeningmenüü otse poeletilt #373310
    Rambo vend
    Member

See küll mingi treeningmenüü ei ole, mis nendest soojalettidest saab.

in reply to: Vigastuste ennetamine, taastusravi jm #373219
    Rambo vend
    Member

disk tagasi ja valu kadunud.

Kas sul on mingid kindlad harjutused, kuidas tagasi saab diski? Mul läheb 3 nädal, korraks oli juba parem, nüüd järsku jälle väga hull. Arvan, et teen mingi harjutuse valesti.

in reply to: Asjatundjad aidake! #373058
    Rambo vend
    Member

Jooksmisega kulutatud kaloreid on kõige raskem mitte tagasi süüa. Keha stressihormoone täis jne.

in reply to: Enforcer’i blogi #373016
    Rambo vend
    Member

Olgem ausad, mehel on kõva vorm! Võttes arvesse fakti, et treening staaz nii väike siis ju suurepärane tulemus. Kõigil vaja kohe turja karata, et see sitt ja too sitt, paneb roide…Tuletage meelde millised te peale 5te kuud treeninguid olite? (:

Võtte arvesse fakti, et 6 kuuga saab inimene kasvatada naturaalselt maksimum 4 kg lihast, ideaalse toitumise, trenni ja puhkamise juures. Siin vist enne postituse muutmist käis läbi, et nädalas 6 trenni, lisaks 10 seeriat jalgu iga ülakeha päeval. sellise tempoga peab algaja naturaalselt vastu täpselt 3 nädalat ja lihased vähenevad pigem. Eest ära arenenud õlad on seetõttu, et seal on rohkem androgeenide retseptoreid, mis reageerivad paremine steroididele.

Ma olen näinud piisavalt mehi ja nende 5 kuu tulemusi, normaalsete kavade juures. Tulemused ei ole ligilähedaseltki sellised. Samuti olen näinud tavaliste alade sportlasi, kes aastaid jõusaalides käinud treeningu osana ilma erilise arenguta ja siis vahetusüliõpilasena usas “pudru” pealt treeninuna tohutu lihase arengu on saanud.

Sa võid uskuda mida tahad, siin teemas on kas treeningaja pikkusega vähe liialdatud või siis vähe tummisemaid “massilisajaid” kasutatud.

in reply to: Enforcer’i blogi #372916
    Rambo vend
    Member

Esimene kuur läheb ikka õlgadesse. Lõpeta ära, enne kui tervise tuksi keerad.

in reply to: Erakordselt külmatundlikud käed-jalad #372664
    Rambo vend
    Member

Minul esinevad need nähud ,siis kui kalorid on korralikult miinuses.

sama siin. eriti vähese rasva puhul.

in reply to: Palju tohib süüa puuvilju ja juurvilju? #372652
    Rambo vend
    Member

Kas seda kah on uuritud, ms meeleolu ürginimestel oli? Äkki urisesid päevad läbi üksteise peale? Ja süsikate võidukäigu ajal muututi alles rõõmsateks?

in reply to: Palju tohib süüa puuvilju ja juurvilju? #372449
    Rambo vend
    Member

Ei ole vaja kirjeldada. Tundub, et abi sa ei vaja ja see kisub siin tavapäraseks taimetoitluse ülistamislauluks ära ja nendes vaidlustes ma ei taha osaleda. Ma võin rääkida taimetoitlastega, kes on seda teinud 2a+, neil on konkreetsed arusaamad, kuidas piisavalt kõiki toitaineid saada, algajad taimotoitlased seevastu on nagu mingi usklike kamp.

in reply to: Palju tohib süüa puuvilju ja juurvilju? #372440
    Rambo vend
    Member

Mismoodi sul magusanälga ei ole, kui tahad suurtes kogustes puuvilju süüa?

in reply to: Palju tohib süüa puuvilju ja juurvilju? #372426
    Rambo vend
    Member

rambo, mis imelik jutt see siis nüüd veel on? oled ise taimetoitlane ja on sellised kogemused?!?! mina olin aastaid taimetoitlane ja liha hakkas vastu ka veel 5 aastat peale lihasöömise lõpetamist.

Ma kirjutasin, et sellist juttu RÄÄGIVAD taimetoitlased ainult oma karjääri alguses. Siis kui on see periood, kus pidevalt on vaja endale ja teistele tõestada, et nüüd on midagi tähtsat avastatud. Kes pikalt on taimetoitlust teinud, nendel ei tule väga pähegi kirjeldada, kui halb liha nende jaoks on. Nad ei mäletagi, mis enesetunde see neile täpsemalt tekitas 2009 aastal.

in reply to: Palju tohib süüa puuvilju ja juurvilju? #372365
    Rambo vend
    Member

Aga kaua sa selle muru peal olnud oled ja millal viimati liha sõid? Kas 10 kilo kaalukaotust tuli liha ärajätmisest või sõid lihtsalt vähem puuvilju?

in reply to: Palju tohib süüa puuvilju ja juurvilju? #372324
    Rambo vend
    Member

“Liha hakkab vastu” juttu räägivad ainult algajad taimetoitlased, niiet viimasest praest ei saa olla üle mõne kuu möödas.

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 603 total)