Rambo vend
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rambo vend
Member7,5 kuud trenni, 10 kg lihast peamiselt ülakehasse, periood sisaldab veel mingeid cuttimise ja bulkimise etappe, sounds legit.
Sa alustasid suures dehüdratsioonis järelikult, kui tõesti naturaalne kõik.
Rambo vend
MemberMa kujutan ette, kuidas SKG välja näeks, kui ta tegelikult kah midagi paneks. Selline kodumaine Lesukov käiks ringi.
Rambo vend
MemberMis siin toimub? Mul konkreetselt suurendas masaaz valu, või mille üle vaidlus käib? Kas mapo arvates ei saa ükski massaaz valu suurendada või vale massaaz ikkagi saab?
Rambo vend
MemberMassaaž saab valu suuremaks teha, kuna paljud lihased on pinges just sellepärast, et valu vähendada. Teisest küljest jälle aitab paraneda, kuna paneb hapniku uuesti lihastes liikuma…
Rambo vend
MemberMul läheb kolmas kuu sarnase jamaga, rohud ei aita, harjutused ei aita. Kuna olen kunagi julmalt raha pannud sarnase olukorra puhul eraarste mööda jooksmisele ilma igasuguse tulemuseta, siis seekord olen käinud ainult riiklikus meditsiinis ja efekt on null. Järjekorrad on mitu kuud, nüüd õnneks hakkab füsio peale.
Internetis olen ennast muidugi kõvasti harinud, masendavalt palju on inimesi, kes võtavad 8 aastat valuvaigisteid, käivad iga 3 aasta tagant lõikusel, elavad aastaid voodis jne. Vastupidiseid lugusid oin kah, loetakse mingi raamat läbi ja 5 aasta kestnud valud kaovad, vahetatakse tööd, valud kaovad.
Ise usun kõige rohkem istumise kahjulikkusesse, kui palju päevas istuda, siis mingi väikese trenniga ei tasakaalusta ära ennast. Sellest tõenäoliselt põhjustatud kõik need jamad.
Rambo vend
Membertreeninguga lõhud lihast, valgu söömisega kasvab lõhutud lihas suuremaks. Kui selle teise asja ära jätad, kaob lihas kiiresti. Järele jääbki skinny fat. Söö valku.
Rambo vend
MemberPole vaja üle mõelda, sellises vanuses annad julmalt toitu ja trenni peale, lihas kasvab mis mühiseb. Näiteid on tohutult. Ma arvan, et enamus eesti kulturistidest võib sellele alla kirjutada.
Rambo vend
MemberPane täpselt kirja, mida ja mis kell sa eile sõid.
Rambo vend
MemberMul on sama jama, maadlen samuti harjutustega. Üldiselt on nii, et luu läheb sinna, ku lihased teda kisuvad, niiet vaja treenida neid lihaseid, mis teda ette lasevad vajuda ja järgi anda neid lihaseid, mis teda ette kisuvad. Füsioperatudi teema ikkagi. Kui sul mingi kindel põhjus, näiteks vale istumisasend, autsõiduasend või sundasend tööl, siis seal muutusi tehes võib kiirelt tagasi minna.
Rambo vend
Memberkui sa algaja oled ja pekk on ümber, siis kõige parema tunde annab ikkagi stabiilne peki kaotus. kui samal ajal suudad lihast säilitada, siis visuaalne pilt muutub niikuinii niimoodi, nagu lihast tuleks juurde. Niiet lase v’äikeses alakaloraažis esialgu.
Rambo vend
MemberToidu osas midagi märkimata pole jätnud. Mingeid rasvaseid kodujuuste ja pekki enda petmiseks ei tarbi. Poin on selles, et alguses kõik toimis, kuid enam ei toimi.
Olen tähele pannud ka seda, et kui trenni ei tee, siis kaal nagu langeks.
Googelda reverse dieting, ehk saad abi.
Rambo vend
MemberMinuarust hea promo, treenerina tuleb selline kogemus kindlasti kasuks. Võibolla natuke lühikest aega oli ainult paks, et tunda seda tõelist toidusõltuvuse tunnet, mis paksudel on.
Rambo vend
MemberMa lugesin pikalt veganite kogemustest, need kes 80:10:10 söövad (SV:V:R), need kirjeldasid, kuidas tänu suurele süsikate hulgale püsib kõht max 2 tundi täis, niiet 5-6 toidukorda pävas. Neil hambad lagunesid nagu Tallinna tänavad.
Ise kui 2x päevas sõin, siis käisin nr.2 tegemas u 2 korda nädalas, niiet jälle halb.
Tahakski leida mingit optimaalset tõde, mitte nii, et kui kaal langeb, siis ülejäänud tervis on kõrvaline.
Rambo vend
MemberNagu juba oma eelmises postituses mainisin, siis ükski arst ei kirjuta AD-d ilma uuringuteta.
Kui mul kunagi ärevushäire oli, ei pidanud midagi küsima, pigem topiti AD-d psühhiaatri poolt. Mingeid uuringuid küll ei tehtud.
Täiesti mõtetud ravimid muidugi, viskasin minema ja sain psühholoogi abiga 2 nädalaga probleemist vabaks.
Rambo vend
MemberAsi on selles et selline tihe toitumine lihtsalt muutub elustiiliks, ma võtan seda kui normi ja seega ei pea “pingutama”. Su praegune toitumine kõlab küll mitte väga tervislikult kui vaid 1-2 korda päevas sööd.
Näiteks tüüpiline tööpäev (kontoritöö), kellaajad on umbakudsed:
7:00: Peekon ja muna ning müsli/corn flakes/krõbinad
9:30: Singi-juustu võileib (kodust kaasa võetud)
12:00: soe toit sööklas
15:00: Võileib 2
17:00: Võileib 3
18:00-18:30: Nüüd siis juba kodus ja oletades et on trenni päev- väike kauss müslit
Trenn
20:30-21:00- õhtusöök ehk et palju liha koos kartuli/makaroni/riisiga
22:00- Pähklivõi võileivad koos kakao või piima-marja smuutiga
Ma olen nii harjunud tiheda söömisega et vastupidist ei kujuta enam väga ette.
Kas oleks väga ebatervislik, kui paneks 7:00 ja 9:30 kokku hommikusöögiks, 12.00, 15:00 ja 17:00 kokku lõunaks ja ülejäänud õhtuks?
-
AutorPostitused