Rambo vend
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rambo vend
MemberSa omast kogemusest vaatad, kui tihti sa sital käid ja siis paned inimese füsioloogia selle pealt paika? Sulgurlihase töö kah ikka sisse arvutasid?
Rambo vend
MemberKuule sa oled seal Rawpaleo foorumis ka nummi? Rõuged oleks saanud õige dieediga välja ravida? Tõsiselt?
Kuna sa viitsid nii palju oma tarkust jagada, siis räägi, miks indiaanlased ja jaapanlased alkoholi ei kanna, aga iirlased kannavad ülhästi?
Rambo vend
MemberSama härra tundub olevat jah, ma B foorumist lasin jalga selle kodaniku pärast, loodetavasti saab siit jälle banni. Mees on väga osav, väga raske on ignoreerida. Teksti järgi kahtlustan kanepist põhjustatud skisofreeniat.
Rambo vend
MemberKui tulevikus naist plaanid vahetada, siis ära rootslasi vaata, külla minnes võid jamasse sattuda:
http://muscle-insider.com/content/police-arrest-man-looking-hes-steroids
Rambo vend
MemberOled sa talle oma läbi aastate arengupilte näidanud? Siis näita võrdluseks mõne tabletivenna 1kuuri pilte.
Rambo vend
MemberKus ignoreerimis nupp asub siin foorumis?
Rambo vend
MemberHea, et need inimesed ei öelnud “uuri ise järele”, kelle artikleid sa siin räägid. Foorumid selleks ongi, et teadmisi ja kogemusi teistele jagada, selline “ma tean, aga ei ütle” ei sobi avalikku foorumisse. Siin ei ole valitsuse liikmeid ja suurkorporatsioonide nuhke, võid panna rahulikult oma viited uurimistöödele kirja.
Kui sa tahad nüüd kirjutada midagi, mis sisaldab “uuri ise” sõnaühendit, siis loe uuesti mu posti algusest.
Rambo vend
MemberAga kuidas see toore liha söömine lahustoitumise põhimõtetega kokku läheb? Toorest kartulit tohib samal ajal süüa?
Rambo vend
MemberMa olen öelnud mitu korda et kui tahad midagi teada, siis uuri ise järele. Mis mõttes mina pean sulle mingid “tõestused” ette loopima? Kas meeldib laisk olla? Kas tahad ma tulen sul perset ka pühkima, või selle juures viitsid ikka oma enda käe üles tõsta??
Tahad “tõestust”, siis otsi ise need üles. Minul ei ole vaja neid siia tuua, ma räägin sellest mida mina juba tean. Neid materjale millest ma olen teada saanud seda mida tean, mida räägin, neid materjale on väga palju. Sa ei viitsiks ja sa ei loeks neid läbi niikuinii. Ja kui tõesti viitsiksid, siis nendest aru saamisega läheks mitmeid kuid, terve aasta isegi, ja et sa tõesti neist aru saaksid, selleks peaksid sa mõningat enese peal järele proovima.
Sina tahad “tõestust”, SINA, mitte mina. Kui sina neid tahad, siis otsi ise, uuri ise, mõtle ise.
Kui minna tõestuste ehk õigustuste toomise teed pidi, siis neid võikski vabalt tooma jääda, sest neid on lõputult. Tunduvalt lihtsam on midagi valeks tõestada. Et midagi valeks tõestada, selleks piisab ainult ühest näitest mis reaalselt eksisteerib ja on antud väitega vastuolus.
Kui sulle ei meeldi miski mida olen öelnud ja arvad et see on vale, siis too see üks näide mis reaalselt eksisteerib ja on minu öelduga vastuolus. Kui mõtled et see mõttetu minu ründamine just seda eesmärki täidabki… siis edu sulle…
Rahune maha? Mina olengi rahulik. Kas sa pole varem kohanud inimest kes on väga otsekohene ja suhteliselt selgesõnaline ja kes märkab vigu teistes ja toob neid vigu välja?
Uuri ise järele.
Rambo vend
MemberVäga kergelt. Oled ise proovinud näiteks kuu aega seisnud liha? Pole mõtet küsidagi… Ilmselge et ei ole. Kui ei ole ise proovinud, siis millest sa järeldad et see oksele ajaks? Sul ju puuduvad igasugused tõesed teadmised ja enese kogemus selles suhtes… Ma kunagi arvasin täpselt sama mida sina mulle siin vastasid ja täpselt samaväärsel tasemel…
Aga proovi mitte tulla mulle vastu rääkima kui sul enesel täielikult puuduvad selles suhtes kogemused ja tõesed teadmised.
Mis jama sa ajad, ma lugesin seda foorumit, millele sa viitasid ja seal arutletakse, kuidas oksele hakkamata toorest liha süüa. Mis see minu proovimine siia puutub?
Ma tahtsin teada, miks nad siis seda toorelt söövad, kui küpsetatult on sama kasulik, aga ära vasta, ma ei tea, mis ristiretkel sa siin oled. Ei tea,mis järgmiseks, inimese kõige naturaalsem toit on teine inimene toorelt? Kuradi internet.
Rambo vend
MemberMilles sinu probleem siis on? Ei oska aru saada mida kirjutatud on? Lugemisraskused?
Ma spetsiaalselt kirjutasin välja et samad soovitused mis seal on peaksid ka kehtima küpsetatud dieedi puhul. Küpsetatud. Saad aru?
Et järgmine kord, kus iganes, mis iganes puhul, ära hakka kohe lihtsalt loopima, vaid vaata ikka üle mida täpselt öeldud on.
Siis on tore, et see kõik kehtib ka KÜPSETATUD dieedi puhul. Siiski jääb õhku küsimus, miks nad seal foorumis siis üksteist õpetavad, kuidas mitme kuu vanust liha ilma oksendamata alla neelata.
Rambo vend
MemberNormaalne, soovitame muidugi toorest liha süüa.
Rambo vend
MemberKui pekki väga kehapeal ei ole, siis aitab jõutrenn väga kiiresti visuaalset pilti parandada. Jätka seda kogukeha kava 3-4x nädalas ja küll tulemused tulevad. 15 minutit on täitsa piisav sinu eesmärke arvestades.
Söömisega on keerulisem, vähe valgurikkamalt võiks ju proovida süüa, aga kui keha praeguse söömisega toimib ja energiat on, siis toidu sissetoppimisega võib asi valesti minna. Kui lisatrenn isu suurendab, siis kindlasti söö rohkem, mitte ära hakka tagasi hoidma, sul hästitoimiv ainevahetus, see söök ei lähe sul pekiks nii kergesti.
Rambo vend
MemberWhat, 23 EUR’i KG? Uskumatu
Selles mõttes uskumatu, et väga soodne?
Rambo vend
MemberVäga andekas!
-
AutorPostitused