Rambo vend
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rambo vend
MemberTegelen vastupidavusaladega põhiliselt (mõnetunnised kuni mitmepäevased pingutused), oma kogemusest võin öelda, et üle 30 minuti pole suutnud/tahtnud hommikul ilma söömata joosta. Kohe on tunda, kuidas organism töötab energiapuuduses. Tempo on küll aeroobse tsooni ülemises ääres, võibolla aeglasemalt ei oleks raske.
Niipalju veel, et ega ei ole niimoodi, et niikui söönud ei ole, läheb organism kohe rasvade kallale. Selleks tuleb ka organismi harjutada. Kui mitu hommikut näljasena jooksmas käia, siis läheb hiljem paremaks. See on minu enda kogemus ja ei tarvitse sobida kulturistidele.
Aga proovi ära, paar korda sulle vaevalt mingit kahju teeb, aga midagi enda organismi kohta kindlasti juurde õpid.
Rambo vend
Memberkaua sa oled trennis käinud? Sellise rabelemisega peaks paari kuuga kõhust lahti saama.
Rambo vend
Memberühe korra, aga hästi suure!
Rambo vend
Memberpool pudelit enne magusasöömist ja teine poole veega lahjendatult pärast.
Rambo vend
MemberPeale sellist ühe lihase läbitöötamist oleks küll mõtekas valku kiiresti peale anda. Kava ise eeldab seda, et oled juba vähemalt aasta jõusaalis käinud.
Rambo vend
MemberÜks sõber tegi kunagi jõusaali. Lõpuks müüs ta oma osaluse ära, sest ei suutnud kuulata enam kulturistide omavahelisi jutte. 99% käis jutt söögist. Ja niimoodi aastast aastasse. Nooremad rääkisid kellelegi vastu lõugu andmisest. Juba antud lõugadest ja veel andmata. Neid olen kah ise kuulnud.
Näide kah:
Kaks suhteliselt jämedat venda istuvad peale trenni saunalaval ja räägivad:
“kuule, tead, käisin laupäeval mingil saunakal, naised olid normaalsed, aga mehed täielikud jobud. Jube igav oli, aga siis läksime sauna. Meestel olid kõigil jumalast jämedad ketid kaelas! Tuli välja, et tegelikult olid jumalast normaalsed vennad!”
Teine mees noogutas mõistvalt.
Teine lugu. Pühendunud jõusaaliskäija, kellega koos töötasin, räägib mulle hommikust õhtuni lugusid sama stsenaariumi, kuid erinevate osalistega: keegi solvas teda mingitmoodi ja tema andis talle selleeest peksa. Nii mitu kuud järjest. Vahel rääkis ka naistest. Üks lugu oli hea, kui ta kirjeldas, kuidas ta ühe naise maha jättis, sellepärast et temaga polnud millestki rääkida…! Anna kannatust, mees valdas ise ainult ühte teemat.
Rambo vend
Membermidagi negatiivset ei ole, aga kirjutaks ühe positiivse hoopis
Rambo vend
MemberSul on samad lihased töös ka järgmise harjutuse juures, niiet näiteks rinnale tuleb sul 9 seeriat. Sellest peaks ju piisama.
Rambo vend
MemberEdasiminek on märgatav, samuti respect selle eest, et julged oma pilte siia arvustamiseks panna. Oleks selliseid rohkem.
Rambo vend
MemberEi, aga suhteliselt kehv on joosta metsa vahel, kui ei näe midagi. Kunagi ei tea, kuhu otsa koperdada võib.Osta pealamp, isegi jalgrattaga saab öösel vabalt sõita.
Rambo vend
MemberÜtleme nii, et keskmine jõusaalimees on suhteliselt nüri kuju, madala intelligentsiga ja pooleldi kirjaoskamatu. Enamus jõusaalis käijatest ei tee seda keha ilu ja harmoonia ega tervise pärast, vaid selle mõttega, et “mul on suurem kui sul”. Olen aastaid vahelduva eduga jõusaalides käinud ja seal meeste jutte kuulanud. No lase kuul pähe, nagu neandertaallaste hulka oleks sattunud. Ju sellest ka siis halb maine.
Tasakaalustuseks pean ütlema, et vanemad mehed (30+) on üldjuhul teistsugused ja loomulikult treenerid, kes on oma olekult ja käitumiselt nagu ükskõik mis teise ala sportlased, avameelsed ja sõbralikud.
Rambo vend
MemberKui viitsid, siis kirjuta natuke, mismoodi sa toitud, millised on päeva jooksul söödavad toidukogused.
Rambo vend
MemberAitab ainult valima minemine. Mõne erakonna poliitikast leiab igaüks omale midagi positiivset. Ise käin alati valimas ja pole tähtsust, millist erakonda, sobivad kõik peale keski. Eesti oleks Keskerakonnata parem paik. Sorry, aga ma ei austa võimu ja jõudu, millele terve keskerakond üles on ehitatud.
Rambo vend
MemberArusaadav. Mulle lihtsalt tundus kuidagi vähe kaks korda nädalas kõhulihaseid treenida. Ise teen hetkel igal päeval 3×30 ja ületreeningut ei paista kuskil. Kuidas ma üldse tunnen ära ületreeningu ja taandarengu?
Rambo vend
MemberMina soovitan kindlalt joosta sest see vähendab rasva % ja teha umbes kaks korda nädalas kõhulihaseid 3X max kõhupingil ja maas.Aga võid teha ka kolm korda nädalas aga üle selle pole mõtet võib tulla taandareng ja lihas ei kasva ning tekib ületreenitus!Äkki täpsustaksid, miks tekib ületreening?
AutorPostitused