Rambo vend
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rambo vend
MemberMina saan küll vabalt tavatoidust 200gr valku kätte ja kui vaja siis saab rohkemgi. Sheigi võtan mugavuse pärast. Ja birra jutule ei viitsi enam vastu ka vaielda…Nojah, aga kas kohupiim, kodujuust ja kanarind on “tavatoit” kui seda igapäev aastaid süüa?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rambo vend
MemberIse ei kasutaks, seda küll mitte sellepärast, et tervise pärast kardaks, vaid endal oleks halb teada, kuidas tulemus on saadud. Umbes selline tunne võib olla, nagu Kadaka turu ROLEXiga käid ringi.
Rambo vend
MemberBirrale.
No geenius räägi, mismoodi sa saad tavatoidust 250 g valku päevas? Tavatoidus on valgud alati koos rasvade ja süsivesikutega, kui ma soovin saada oma valgukoguse kätte hommikusest pudrust, lõunasest praest ja õhtusest söögist, siis tuleb mul kokku 6000 kalorit rasva ja süsivesikute arvelt. Lisaks ei pea mu magu seda kogust vastu.
Näiteks kui ma proovin saada oma vajamineva valgukoguse kätte ainult mannapudrust, siis ma pean sööma seda päeva jooksul ligi kolm kilo, mis teeb umbes 8 liitrit putru(võibolla ka rohkem). Kokkuvõttes annab see mulle ligi 10 tuhat kalorit, mistõttu olen ma sellest juba paari nädalaga rasvas.
Ja ära sa hakka nüüd rääkima valgurikastest toitudest nagu munavalge ja kohupiim, valgupulbrid on ju kah nende baasil toodetud. Sina promod siin tavatoidust saadavaid valke.
Rambo vend
Memberoh üllatust, on laialt teada, et enamustele meestest meeldivad veidi vormikamad naised ja mitte anoreksiku välimusega tibid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See küll laialt teada ei ole.
Rambo vend
MemberKui õige mäng on siis jääb asi aeroobsest ikka väga kaugele, puhtalt anaeroobne. Usu mind, olen pulsikell peal mänginud, ja ise ka ei usu aga koguaeg punases. See selleks. Ikkagi huvitaks just see kas siiski on valku ka vaja kokteili sisse ja palju ja milliseid süsivesikuid?pole see mingi anaaeroobne..
Kus ta siis ei ole. Sa arvad äkki, et ainult jõusaal anaeroobne?? Kas trenn on aeroobne või anaeroobne, oleneb pulsist!
Anaeroobne tsoon ajab ju lihased piimhapet täis, ma küll ei ütleks, et korvpalli mängides eriti piimhapet tekib.
Rambo vend
MemberMa jään siiski minesweeperi juurde…
Rambo vend
MemberSanitaarlask oleks ainuke õige otsus nende puhul. Mõelge kui pedeabielud on seaduslikud ja kui nad veel võiks lapsendada, siis mõelge mis tuleb nendest lastest kes seal niiöelda peres on kasvanud!!!Mis neist siis peaks tulema? Tütrest lesbi ja pojast homo?
Rambo vend
MemberKohupiim, kodujuust ja munavalged. Peale jooksu taastusjoogid.
Rambo vend
MemberMa ei suuda välja mõelda ühtegi põhjust, miks peaks nina kaudu jooksu ajal hingama. Mesilane lendab kurku ja nõelab hingamisteed kinni?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ausaltöeldes ei olnud ma tõesti varem mõelnud, et maailmas keegi jooksmise ajal läbi nina hingaks…
Rambo vend
MemberMa ei tea, miks see loomariik kõigile pidevalt ette jääb, et sealt võrdlusi tuuakse? Tegelikult saan aru küll, kulturisti ja looma ühine eesmärk on ju see, et kõht oleks koguaeg täis.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rambo vend
MemberKas tõesti keegi hingab nina kaudu sisse? Milleks selline lisapingutus, kui suu kaudu käib õhk palju paremini läbi?
Ise hingan ainult suu kaudu ja kah taktis kahe sammu jooksul sisse- kahe sammu jooksul välja.
Hea küll, natuke karmimat teksti kah; kes tõesti nina kaudu jooksu ajal hingab, ei tohiks ennast küll pikamaajooksjaks nimetada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rambo vend
MemberHomofoob- üldjuhul väga macholiku käitumisega meesterahvas, näitab igal võimalikul viisil välja oma põlgust homode vastu. (annab oma pojale peksa, kui see homoks osutub, mispeale poeg üritab tõenäoliselt enesetappu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Kapipede- Homoseksuaalne meesterahvas, kes varjab oma orientatsiooni, valetab igal võimalikul juhul teistele ja endale oma sekseelistuste kohta, varjab oma suundumust macholiku käitumise taha.
Rambo vend
MemberOlgem ausad-sõltuvus on vaimselt nõrkadele.Täiesti nõus. Ma ei hakkagi vaidlema, mis on kasulik ja mis kahjulik, aga sõltuvuses inimene on nõrk inimene. Olgu selleks siis suitsetamine, sokolaad, burgerid, kohv, seebikad, tervislik toitumine, alkohol, narkots, töö, suhted või kõik eelnev korraga. Mulle ei meeldi olla mingi tegevuse ori ja sellepärast ma ei suitseta. Kuigi olen pikalt seda teinud ja saan aru suitsetajatest.
Rambo vend
MemberProovi rohkem vett juua, need jäänukid, mis sul proteiinist järele jäävad, mida keha ei omasta, on paras mürk, parem on nendest kiiresti lahti saada.
Rambo vend
MemberMa usun, et tunnen homoseksuaalse inimese tavaliselt ära ja võin öelda, et jõusaalid on neid täis. Küll leidub neid vähe internetifoorumites, kuna nad on üsna head suhtlejad ja suure sõpruskonnaga ja neil puudub vajadus netis kõvatada.
See on ka õige, et kõige suuremad homofoobid on ise kapipeded. Ise olen hetero, aga kui minu poeg osutuks homoks, siis ma ei kergitaks kulmugi selle peale.
-
AutorPostitused