Rambo vend
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rambo vend
MemberPeale trenni kiire süsivesik ja valk, näiteks magus kohupiim, enne magamaminekut kodujuust ja tomat.
Rambo vend
Memberhaige riik eesti palgad kymme korda madalamad kui soomes ja siuksed hinnad irw.Soomes maksab bigmac eine ka meie rahas paar sotti, ometi on soomlased kõik rivis. Mille järgi nõudlust on , selle hinda on ju mõtet üleval hoida.
Soomes võib olla ka selline asi, et klubil on tänu odavale hinnale liikmeid 3000, kohal käib aga 300. Meil on hinnad kõrged ja igaüks võtab täie raha eest.
Rambo vend
MemberKui kaal ikka pikalt ei lange, siis tuleks analüüsida kus on viga tehtud. Naiste puhul on selleks enamasti liiga pikk paus söögikordade vahel ja seejärel ülesöömine. Samuti igasugused varjatud kalorid õhtuti (puuviljad, küpsised, mahlad)
Magusat ka ei söö nagu ütlesin juba, sellega olen juba ammu harjunud, ei tahagi enam. Ainult musta shokolaadi, seda ma ei tahaks ära jätta, eks 20g päevas tuleb ära???? Siit kumab läbi enesepetmist. Iga päev sokolaadi süüa ja nimetada seda magusa mittesöömiseks?
20 grammi sokolaadi päevas eeldab seda, et sul on suur tahvel kapis, kust sa siis iga päev tükikese murrad. Sellisel juhul peab sul ikka raudne tahtejõud olema…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rambo vend
MemberMiks hakata karsklaseks? See on sama hea kui küsida dopingu-kasutajalt, spordi häbiplekilt (hea, et avalikkuse poolt veel selline suhtumine on, et hukka mõistetakse! – vähemasti õnneks kajastatakse sellist suhtumist meedias), et miks sa kasutad dopingut? Või siis heast eeskujust spordis – et miks too sportlane ei kasuta dopingut? (kui paljud sportlased oskaksid öelda midagi printsipiaalsuse, aatelisuse kohta, ah? võin julgelt väita, et väga väike osa… miks? sest enamik ei ole sellele mõelnud, mõelnud aadetele. On selline ironiseeriv ütlus, et siis kui jumal mõistust jagas, olid sportlased trennis…)Kuule kas sa oled äsja kanepit teinud? Kuidagi tuttav tekst, ainult laused on erinevas järjekorras.
Kui sa õpid, teed sporti, abiellud, saad lapsed, käid tööl ja reisid, siis oled sa ka kahjuks hall mass. See, et sulle õlu ei maitse, ei tõsta sind kellestki kõrgemale. Muidugi võiksid sa veel harida ennast nartsissismi kohapealt, saad endale lihtsamini diagnoosi panna.
Rambo vend
Membermina arvan et se on täiesti arulage tekst.Täiesti nõus.
Esiteks on need niiöelda mõtted ammu kellegi teise poolt välja öeldud ja ümber lükatud. See pikk kirjatükk ärritas mind ja seega tegi mulle halba, kas selle eepose autor on siis universaalne halb inimene?
Rambo vend
MemberKas minu tulemusele on kellelgi midagi vastu panna: 29,5 aasta jooksul 1 pits viinaMul on pigem 1 aasta jooksul 29,5 liitrit viina.
Rambo vend
MemberHüppekükk on kõige parem, aga seda ei jõua palju teha.
Rambo vend
MemberLastel pole mingit hirmu ega austust ei vanemate, kooli, õpetajate , vanemate inimeste ega isegi politsei suhtes.Minul ka ei ole näiteks mingit austus loetletud inimeste vastu. Miks peaksin ma (või laps) mingit ametit austama? Ma arvan et politseinike seas on austust mitteväärivaid inimesi sama palju, kui teiste ametite hulgas. Sama seis ka õpetajatega.
Mina austan ausaid, õiglasi, tahtejõulisi ja usaldusväärseid inimesi, see kui vanad nad on ja mis ametit nad peavad, mind ei koti. Austus tuleb oma tegudega ära teenida, enam ei piisa hallist peast või kõvast häälest (käest).
Ei suitseta üle 3 aasta juba.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rambo vend
MemberHüppa üle pingi 100 korda, üle päeva. Hüppevõime kasvab nii mis mühiseb.
detsember 11, 2006 at 9:45 e.l. in reply to: toidulisadest (proteiinist jne) tulenevad vistrikud #97969Rambo vend
MemberMinul tekitavad valgupulbrid punne. Kusjuures kõik ei tekita, aga mõi toode on küll selline, et kui ostan, siis juba tean, et hommikul on punn nina otsas.
noorena oli sokolaad sama mõjuga.
Rambo vend
Membermassilisaja on proteiin(valk)+süsivesikud, proteiinipulber on ainult valk, kuhu pead ise süsivesikud lisama. massilisajaga on lihtsam, ei pea mitut erinevat pulbrit igapäev kokku segama, aga samas võid endale lihasele lisaks pekki juurde süüa.
november 30, 2006 at 6:32 p.l. in reply to: Fitness.ee portaali kasutajate kokkutulek – Ole kohal ! #96855Rambo vend
Memberoops…
november 30, 2006 at 6:04 p.l. in reply to: Fitness.ee portaali kasutajate kokkutulek – Ole kohal ! #96851Rambo vend
MemberJuhiksin tähelepanu teema päises olevale lausele: Sooviks TÕESTI siin näha ainult asjalike postitusi.Mitte `asjalike`, vaid `asjalikke`, sest see sõna käändub tüüpsõna “õnnelik” järgi
Rambo vend
MemberKiivikas, II koht.
Rambo vend
MemberNeed pildipeal naised ei ole koguaeg nii kuivad ja kui selline rannas mööda läheb, siis vahiks järgi küll.
Sisemine ilu on koledate inimeste lohutus, jäägu see paksude foorumitesse.See teema siin on esimene koht, kus ma kuulen mehi sel teemal rääkimas.
AutorPostitused