Rambo vend
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rambo vend
MemberSee Vida Guerra on minu jaoks välistatud.
Rambo vend
Membervähemalt mõnus kinni hoida, nagu “turisti” lenksust.
Rambo vend
MemberKas nüüd hakkabki nii olema, et üks mees ütles, et ta hommikuks putru ei soovita ja kõik räägivad pudru kahjulikkusest? Mina isiklikult olen pudru abil oma suurimad sportlikud saavutused teinud, küll vastupidavusaladel. Lasteaedades söövad lapsed putru, maailmas ringi rännates on pudrud igal pool menüüdes. Eriti seal, kus ülekaalus inimest näeb sama tihti, kui kuuvarjutust.
Rambo vend
MemberKellel siis on õnnestunud neid kahte samal ajal korraga teha või mis te sellest arvate.Ise suutsin 10kg rasva põletada, niiet lihast ei kadunud ja jõunäitajad ei muutunud..
Ise proovin hetkel niimoodi, et kaal kõiguks 90-95 vahel. Kui 90 läheneb, võtan köögis vabamalt, kui 95 läheneb, piiran süsivesikuid. Proovin pekid lihasega asendada. Natuke aega tagasi võtsin 8 kilo alla ja sain aru, et peki all ei olnudki lihaseid. Kuigi jõudu nagu oli. Nüüd teen teistmoodi.
Rambo vend
MemberKuna tegu on kooliõpilasega, siis igasugust kulturistide ja kontoriinimeste toitumissoovitusi pole mõtet soovitada. Selles vanuses on ülekaal tingitud ainult ühest asjast ja see on junkfood. Võileivad hommikul, koolitoit päeval ja emme poolt tehtud õhtusöök on täiesti piisavad normaalkaalu saavutamiseks. Las need Fred Antsonid ja pähklid ja toitumiskavad jäävad sellistele inimestele, kes ise poest toitu ostavad.
Ühesõnaga, mõtle ise, kus viga on tehtud ja muuda seda.
Rambo vend
MemberInimesel, kes suudab joosta 6 päeva nädalas 40 min korraga, pole üsna varsti mingisuguseid kaaluprobleeme.
Rambo vend
MemberNoh ja siis oli olnud kaks katserühma. Ühed tarvitasid sel viimasel dieedi-etapil neid loodustooteid ja suutsid selle tervisliku värgiga ainevahetuse korralikult tööle panna ja jääkained kehast välja viia, ning teine grupp oli jätkanud lihtsalt tavadieeti (ilma nö kõrvalise abita). Nendest viimastest jonnakatest pekkidest kõhul olid paremini siis lahti saanud muidugi need, kes loodustoodetega kaasa aitasid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Et kui keha ei saa ikka päris korralikult kõiki vajalikke aineid kätte, siis ei tööta ainevahetus piisavalt jne. Ja siis pole võimalik sellest viimasest pekist vbl kõhul lahti saada jne.Teades, millist üliinimliku tahtejõudu ja distsipliini see viimasest pekist lahtisaamine nõuab, siis tundub võimatu, et sellised katserühmad üldse kokku saadi. Aga ilus jutt on küll, toodet aitab kindlasti müüa.
Rambo vend
MemberKusjuures saab, aegunud andmed teil
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
On olemas lokaalsed rasvapõletusgeelid.
Aga need pole Eestis saadaval ja välismaalt tellides ei lase toll midagi läbi.
Tegelikult on mõnel pool saadaval ka sellised süstid, mis väidetavalt rasvarakkude paikse apoptoosi ehk programmeeritud enesetapu esile kutsuvad.
Nii saab rasvkoest mingis piirkonnas pöördumatult lahti ilma rasvaimu armideta.
Aga ehkki neid kasutatakse, on nende pikaajaline ohutus seni veel põhjalikult uurimata.
Kui see on tõsi, siis hakkab siin maailmas veel nalja saama.
Rambo vend
MemberTäpselt nii, kui ikka massi ei tule, siis asendada 1,5 l limonaad kaheliitrisega ja perejäätist süüa lusika asemel kulbiga. Eks peab oma keha kuulama ja siis vajadusel ümber mängima. Tuleb külmkapiga sõbraks saada. Häid jõule.
Rambo vend
Member10kg Puhast Massi 1kuuga
Rambo vend
MemberVanetunni ajal joostakse puhvetisse ja ostetakse soolaseid vahvleid. Järgmine vahetund on lõuna, siis istutakse koridoris. Siis tuleb jälle vahetund, kõhud vahvlitest tühjad, joostakse kartulikrõpsu ostma. Eesti Vabariik, 2007 a. esimene klass. Kõigil on poohui. Direktor ütleb:” Aga seal müüakse porgandeid ka.” Ma ei kujuta ette, et Eestis teisiti läheb, kui mujal maailmas.
Rambo vend
MemberMa tahtsin öelda, et ka see pani mind hämmastama.
Rambo vend
MemberMind paneb hämmastama, kuivõrd vähe on inimesed hämmastunud või siis kui vähe nad oma hämmastumust välja näitavad.Minu naist hämmastas just minu hämmastus, et sind paneb hämmastama see, kuivõrd vähe on inimesed hämmastunud, või kui vähe nad oma hämmastumust välja näitavad.
Rambo vend
MemberEsimesed vastajad said ju kohe aru, et ainult ukse puudumine näitab, kuhu buss liigub.
Rambo vend
MemberMina ütleks, et liigub paremale, kuna juhti pole näha. Olen seda varem lugenud ja oma laste peal testinud, nad on ikka tunduvalt lollimad, kui ameerika lapsed, kuna nad ei osanud midagi vastata.
AutorPostitused