Rambo vend
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rambo vend
MemberMida selle tugeva CV-ga peale hakata, kui inimene pole kordagi ise dieeti pidanud? Parimaid nõuandeid saab ikka nende käest, kes asja omal nahal kogenud.
Selle toitumiskavaga on jah sellised lood, et seda järgides saad endale muuvistaari keha, aga pead käituma samuti, nagu nemad kaadritaga käituvad. Ma ei räägi nendest näljutajatest, vaid ülejäänutest.
Kui neid kavu järgida, siis aju ei saa enam selliseid signaale kehalt, mis sunnivad kreemikooki sisse keerama, niiet see “kas ma endale enam midagi lubada ei võigi?” kaob ära, kuna see ei ole päevakorras enam.
Rambo vend
MemberSee tunni jooksul suurem söögikord ei tundu mõistlik.
Rambo vend
MemberMina olen näinud, kuidas inimene läbib pooleaastase treeningu järel maratoni. Enne trenni alustamist oli võimeline jooksma heal juhul 2 km. Sellesmõttes tuleb vorm väga kiiresti.
Mina soovitaks alustada 10 km ringi läbimisega. Pulsisagedusele ei pööraks mingit tähelepanu, ükski algaja ei suuda 135 pulsiga päris jooksusamme teha. Jookseks nii kuidas jõuaks, siis jalutaks ja hingeldaks, siis jookseks jälle edasi. Olenevalt vormist läbid 5-10-ndal korral sa selle ringi jalutamata. Sealt edasi on juba vorm kiire paranema. Jalanõud peavad ka väga head olema.
Rambo vend
MemberMismõttes neli korda päevas süsivesikuid? Tee üks kord päevas valgukoks, e. 40g valgupulbrit, 5g kreatiini ja 30-60 g süsivesikuid. Kui sa seda viinamarjasuhkrupuru endale tõesti neli korda päevas sisse ajad, siis on sul selle nelipaki asemel varsti terve tünn, nagu soomlane ütleb.
Rambo vend
MemberIf English (American) is not your native language, then your reported IQ score will probably be lower than it would be if you took an IQ test in your own language.Seega suhteliselt mõttetu teha seda testi kui inglise keel ei ole emakeel (või kui seda väga hästi ei valda) ja teiseks need netis olevad testid ei ole ikka päris sellised, nagu näiteks psühholoogide juures või ka koolides tehakse (kunagi tehti ka sõjaväes meil), seega ei hakka üldse sellise mõttetusega aega raiskama.
Rambo vend
MemberKui tauriin on see, mida energiajookidesse pannakse, siis ma võin demonstreerida, kuidas ta mul vererõhu kahesajani normaliseerib.
Rambo vend
MemberSee mida ma nüüd sulle soovitan, ei ole nali. Mine trenni, tee kõik samamoodi, nagu tavaliselt, aga ära koorma keha mitte mingilgi määral. Tee tühja kangiga paar korda rinnalt, vehi roosade hantlitega natuke õlga, uima oma poolteist tundi saalis ära, mine koju ja kui pikali viskad, vaata mida su keha teeb. Keskendu südame tööle, mõtle, et täna sai rämedalt pingutatud ja kui süda taguma hakkab, siis on psühholoogiline probleem. Kui süda lööb normaalselt, siis mine arsti juurde.
(btw, triitsepsi ja biitsepsi trennid võiksid kah ära vahetada)
Rambo vend
Member
ise võtsin mmm 14 aastane olin vist, suve alguses 97kg, rattaga iga päev 40km järjest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 30kg alla, suve lõpuks olin 67kg.Jah, see on kõige kindlam viis, kui tahtejõudu on. Aga selleks on vaja ikkagi Tahtejõudu suure T-ga, mitte seda, mille abil sa suudad peale 6-te mitte süüa.

Rambo vend
MemberKuna meil on demokraatia ja ettevõtlusvabadus, siis on raske midagi rasvumise vastu ära teha. See ei ole millegipärast eriti populaarne vaatenurk, aga lääne inimesed on paksuks söödetud. See on miljardibusiness, alates lastele suunatud reklaamidega, jätkates isusuurendavate kiirtoitudega ja lõpetades lo-fat toodetega. Maailmas on veel palju riike, kus ülekaal on täiesti tundmatu probleem ja ainuke põhjus on selles, et neil on liiga madal elatustase, et rahvusvahelised toiduainetehiiud sinna laieneksid. Ma ei vaidle vastu, et lõpuks on inimene ise see, kes selle burksi endale näkku ajab, aga ei ole ju usutav, et näiteks Nepaalis, kus pole ülekaalu, elaksid niipalju tahtejõulisemad inimesed, kui Soomes.
Täna käisin peale trenni poes. Kõigepealt ostsin tomatit, porgandit ja lillkapsast. Nende kaupadeni jõudmiseks möödusin Küpsisteletist, mis oli niisama suur, kui leivalett. Siis ostsin kanaliha, mille kõrval oli umbes 10 jooksvat meetrit hommikuhelbeid. Siis läksin kassani, läbides tunneli, mille seinu ehtisid ühelt poolt lugematul hulgal kartulikrõpse, teiselt poolt sokolaadid. Ma ütlen ausalt, kõik inimesele tegelikult vajaminevad toitained saaks mahutada jäätiseleti asemele ja jääks isegi vaba ruumi.
See on lihtsalt hetkel niivõrd ebavõrdne võitlus tootja ja tarbija vahel, et ma ei näe muud võimalust, et see tuleb inimestel kõigepealt kaotada, kui alles midagi ette võetakse. Ameeriklaste 65% ülekaalulisi ei ole järelikult veel piisav, ise usun, et 90% peaks täis tiksuma. Siis hakatakse alles midagi ette võtma, umbes sarnaselt sellega, mida tehakse alkoholi, suitsude ja teiste sõltuvusainetega.
Kujutage ette, et keelatakse ära kõik toiduained, mille rasvad on niimoodi töödeldud, et nad on tervisele kahjulikud (ei tea kahjuks täpseid termineid). Praegu tundub see mõeldamatu, aga kunagi see keeld tuleb. Ma ei imestaks isegi, et lubataks müüa ainult selliseid valmistoite, kus on valgud, süsivesikud ja rasvad kindlalt paigas. Et kiirtoit peab tekitama inimesel võimalikult kiiresti täiskõhutunde. Jumaleest, isegi võib tulla keeld ülekaalulistele mitte sokolaadi müüa, nagu praegu ei müüda lastele alkoholi. Ja sellised regulatsioonid hakkavad varsti tulema, ühel hetkel on sellised asjad poliitiliselt kasulikud ja need tehakse ära. Aga selle ajani ei ole mõtet enda pead varjata ülekaaluliste inimeste arvustamisega, sest neid tekib igal aastal juurde, mina suhtungi neisse nagu teistessegi sõltlastesse, suitseta, kui see sulle sobib, aga mitte minu autos, söö, kui maitseb, aga mitte minu voodis.
Rambo vend
Memberenese valesti väänamine võib sul hoopis liigest v lihast vigastadaJah, kui ma jõusaalis seljavalu sain, siis ootasin kah rahulikult paranemist. Aga see radikuliidivalu on mul aastas korra umbes, hommikul ringutan ja pead enam pöörata ei saa. Sellest ma saan alati väänamisega jagu, kuigi väga valus on.
Rambo vend
MemberNaised pingutavad tavaliselt õunte ja mandariinidega üle, mehed õllega.
Rambo vend
MemberÄkki on tavaline radikuliidivalu. Sel juhul aitab enese väänamine, oleneb kui masohhist oled, seda kiiremini terveks saad. Mõni käib nädal aega kael viltu ringi, mina olen õhtuks ikka pea liikuma saanud, kui hommikul nõks seljast läbi käib. Nende kreemidega võib minu arvates lutsu visata, aga mine tea, võibolla mõnele mõjub.
Rambo vend
MemberKõige ebalojaalsemad on minu kogemustel igasugused sõltlased. Kasiino, alkoholi, narko… Ma ei oska hetkel öelda, kas netisõltlased kah sinna hulka kuuluvad.
Rambo vend
MemberHakkab juba looma…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rambo vend
MemberMul lähevad ka simad punni, kui mind natuke kägistada. Äkki ta kägistas oma jalga enne pildistamist kuidagi? Tõmbas püksid tihedalt ümber reie ja tegi päkkadele tõusu?
AutorPostitused