Rambo vend
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rambo vend
MemberMulle on alati meeldinud selles filmis see ülicool kollane trikotaaž, mis neile selga aetakse. Meenutab teist sama ajastu kangelast, Mister Motivaatorit:

Rambo vend
MemberÄra söö üldse leiba ja saia, mõtle välja mis kell sa tavaliselt magusat ostad ja söö enne seda midagi rasvast, näiteks pähkleid.
Rambo vend
MemberVähe süstivad järelikult.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rambo vend
MemberMinu bodypump naistreener on üsnagi lihastes naise kohta, ma ei usu küll, et ta selliseks jõusaalis on end treeninud. Ikka bodypumpiga.
Rambo vend
MemberNo mul läheb ikka 3 liitrit jäätist korraga, millesse segan 4 pakki halvaad ja pool liitrit nussa kreemi. Seda segu määrin küpsisele ja söön niikaua, kuni otsas. Küpsisekogust ei oska öelda, ego järelmaksu peale pean võtma…
Rambo vend
MemberMinul koormab ka põlvi ja alaselga ikka väga hullult.Mina sain alaseljavalust bodypumpis nii lahti, et hakkasin perset nii taha suruma kükkide ajal, kui võimalik. Ikka selg väga nõgusaks. Alaseljavalu kadus kiiresti ära. Põlvevalu kadus siis ära, kui venitamisega piiri pidasin ja jalgu küki ajal rohkem harkis hoidsin.
Rambo vend
MemberKle, üleval sai öeldud ju, et õhtused süsikad on rahustava toimega. Tee siis oma seks enne sööki või loobu süsikatest. Kui päeval mingit rasket tööd tee, siis pole ka mingit vajadust nende järele õhtul. Piisab, kui nokitsed neid natuke päeavl ja nädalas korra rohkem ?????Õhtul on ju trenn. Ma ei ole kontoriinimene, mul ei ole stressi, mind ei ole rahustada vaja õhtul, ainult rahuldada.
Rambo vend
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3105Seal peaks olema sulle vastus miks peale praadi uni tekkis. Kartul ju puhta tärklis.
Ma mäletan sõjaväest, et lõuna ajal oli toiduks ka alati kartul ja kuna süüa sai seal nagu sai – kolm korda päevas, siis olid portsud alati väga suured. Peale lõunane aeg oligi kõige karmim, tekkis selline meeletu uni, et hoia tikkudega silmad lahti. Eriti hea kui veel mingi teooria tund klassis oli – täiesti võimatu üleval püsida ja keskenduda millelegi.
Kui ma söön süsivesikuid hommikuti ja lõunal( Otti toitumissoovitused), siis ma ei pea mingisuguse unega võitlema ja õhtul on kõva seksinälg. Kui ma söön rasva hommikul ja lõunal ja õhtul süsivesikuid, siis olen ma peale õhtusööki täielik laip ja seksida ei viitsi. Minu küsimus oleks see, kas see jääbki nii või mingil ajal muutub? Mind huvitab, kas ma pean selle rasvarikka toitumise puhul õhtustest energiat nõudvatest tegevustest siis loobuma? Muidu mulle sobib see rasvarikas toitumine rohkem, kuna ei ole pidevat nälga ja ei pea karbikesi kaasas vedama ja mulle maitseb hapukoor.
Rambo vend
MemberÄra pahanda – aga ei usu seda suurte sangade juttu.Sul see sangaprobleem rohkem kõrvade vahel,
Rambo vend
MemberVarjante on palju, aga proovi nii:1. lase uisud laiemaks kui 6lgade laius ja suuna uisu otsad sisse poole ja kui tunned et hoog on piisav T-pidurdamiseks, siis tee T!2. teine varjant on teha slaalomit, aga need peavad suht jarsud poorded olema, seda on vaja natuke vaiksema kiirusega harjutada, ennem kui max kiirusel proovima hakkad(teel peab ka omajagu laiust olema, 3-5m ise saan ilusti kolmega hakkama)
Teed ikka t-pidurit nii, et moodustub u 90ktaadine nurk kui taga rattad on lahestikku(5-10cm) ise nimetaksin seda L-pidurkis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>???? Rulluiskudega küll selliseid trikke teha ei saa!!!
Rambo vend
MemberLihtsam ja kergem on päevast toitumist vähendada kui 1-1,5 tundi trenni teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu tähelepanekud on vastupidised, ennem ollakse nõus kaks tundi kepikõndi tegema, kui sokolaadist loobuma.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vähem söömine tundub olema inimesele Mission Impossible nr 1. Ei osanud paremini kirjeldada…Kui hea vorm maksaks 1 miljoni, siis oleks pangas ületamatult populaarseim toode “terviseliising”.
Rambo vend
MemberMa vaidleks natuke vastu. Tunnen keskealisi mehi, kes on kaotanud mitukümmend kilo kehakaalu täiesti toitumist muutmata. Üks ostis rulluisud, teine jalgratta ja hakkasid nendega sõitmas käima. Toitumine oli neil täiesti tavaline, hommikul paar kiiret võileiba, lõuna kontoris ja õhtul kodus mingi praad või siis väljas. Sellise söögi ja istuva eluviisiga koguneski paarkümmend kilo ülekaalu. Kui hakati lisaks 500-600 kcal päevas sportimisega kulutama, langes ka kehakaal. Ma ei räägi mingist sixpacki väljatulemisest kõhupeal, vaid tavalisest enesetunde paranemisest ja ümbermõõtude vähenemisest.
Kui küsija soovib muidugi seeniorite klassis kulturismivõistlustest osa võtta, siis muidugi toitumiskava ja trennikava.
Kui mitte, siis näiteks jalgrattaga iga päev tunnine ring, saab nii aeroobset kui intervalli.
Rambo vend
MemberMul praegu sama värk, ise süüdistan ilma. Selg läheb kergesti märjaks aga külm tuul tõmbab läbi.
Rambo vend
MemberKunagi oli ühes saalis( TOP-is) selline masin, mille peal sai seistes puusi keerutada, umbes samamoodi, nagu seal lingi peal see mees kettaga maas. Ainult püsti. Tavaliselt oli seal masina juures naiste järjekord ja ma sinna eriti ei roninud, ükskord naljapärast keerutasin mõned seeriad ja pärast ei saanud nädal aega naerda, sest küljed olid niiiii valusad. Niiet selline harjutus mõjub. Aparaadile sai raskust kah peale panna, ei olnud niisama puusaringid, vaid ikka suhteliselt raske füüsiline pingutus.
Rambo vend
MemberSõudmine ei tohiks väga madala intensiivsusega olla. Võib ju teha mingi intervalli programmi järgi sõudmist.
AutorPostitused