Rambo vend
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 13, 2012 at 8:50 e.l. in reply to: Toitun tervislikult, teen trenni aga kaal ei lähe alla! #141152
Rambo vend
Memberanna aega.
Rambo vend
MemberOlen mitu nädalat nüüdseks puhtalt toitunud, ilma alko, suhkru, teraviljata, transrasvata. Reedel mõtlesin, et teen väikse preemia, ostsin liitrise jäätise, šokolaadi oma, šokolaadi tükkidega. Ootamatult vastik oli, 300g võibolla suutsin ära süüa.
Hommikul oli otsaesine punne täis. But it fit my macros, so I ate it?
Rambo vend
MemberMul on kalduvus hüpoglükeemiale, proovin kuidagi vähemate süsikatega hakkama saada. Töö on kah rahulik. Täna tegin muidu tatraputru heeringa asemel.
Rambo vend
MemberMidagi sinnakanti:
Rambo vend
MemberArvutasin välja hommikusöögi, sul 145kcal, mis on hull näljapajuk. Ma kaalun samapalju ja söön praegu hommikuks 700kcal ja kaal langeb.
Rambo vend
Member30g on selline standard kogus peale trenni.
Rambo vend
MemberÜks kopsikutäis on 25g valku, mis on enamvähem ok kogus peale trenni. Sega see piima või mahla sisse ja joo ära. Võid ka poolteist kopsikut panna.
aprill 5, 2012 at 7:05 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #308293Rambo vend
Member5,3
Rambo vend
MemberSaid aru küll, mida ma mõtlesin, Daemonium.
Rambo vend
MemberVõta julgelt, ma ei saa aru mis teised seda keelavad. Kui me kunagi kooli jõukas käisime samas vanuses, siis lõpuks olid lihased ainult neil, kes pulbrit segasid peale trenni. Selge see, et ema sulle 120g valku päevas ei vaarita.
aprill 2, 2012 at 7:54 p.l. in reply to: “toitumine effektiivseks rasvapõletuseks” ehk “kiire rasvapõletus” #290064Rambo vend
MemberMinu kava oli küll 1:1 sama, mis tegija ise telesaates sõi. Kogused olid võibolla erinevad. Samas mu soovid olid kah täpselt sellele vastavad selajal. Kava toimis kah.
aprill 2, 2012 at 4:52 p.l. in reply to: Kas keegi teab soovitada mõnd head toitumisspetsialisti? #290446Rambo vend
MemberKas keegi teeb ka kava, mis ei sisaldaks teraviljatooteid? Ei pruuni riisi, täisteraleiba jne.
aprill 2, 2012 at 4:51 p.l. in reply to: “toitumine effektiivseks rasvapõletuseks” ehk “kiire rasvapõletus” #291242Rambo vend
MemberSama siin. Kass hakkas juurde võtma, kui selveri liha(loe: jahu) saama hakkas.
aprill 2, 2012 at 12:41 p.l. in reply to: “toitumine effektiivseks rasvapõletuseks” ehk “kiire rasvapõletus” #288236Rambo vend
MemberMiks siis palju hommikusööki ei söö? Kui need hommikul ärgates mäkkarisse sõidutada, kas siis näeme kah mega söögiorgiat?
aprill 2, 2012 at 9:37 e.l. in reply to: “toitumine effektiivseks rasvapõletuseks” ehk “kiire rasvapõletus” #284314Rambo vend
MemberIse tegin kunagi cavemani dieeti, siis oli küll nii, et konkreetselt tekkis mingi toidu isu, näiteks puuviljade või liha. Ükskord jäi ka terve päev söömisel vahele, kuna kõht oli täis. Ei tea kül mida, aga süüa küll ei tahtnud.
-
AutorPostitused