Rambo vend
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rambo vend
MemberSellest saab õige toitumise ja trenniga ilusti vormida kolmada pildi sarnase tagumiku.
Kas menüüd oled üles kirjutanud 2 viimast päeva? Pane üles.
Rambo vend
Membermul oli ka nii, et ei lähe kõht tühjaks ennem kui poole õhtu peal, eriti kui palju tööd vms. See ongi esimene viga- ei tohi oodata kui läheb juba tühjaks- siis oled hiljaks jäänud söömisega. Pekist teistmoodi ei saagi lahti kui hakkad tihedalt väikeseid koguseid sööma. Alguses suht kella peale ja võib-olla isegi vastu tahtmist aga nii see käib… Mõne ajaga keha harjub ära ja hakkabki juba iga 3h tagant midagi tahtma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris kindlasti pole hiljaks jäänud söömisega, kui kõht läheb tühjaks. Sama jama aetakse veejoomise kohta. Milleks nälja ja janutunne siis inimesel on üldse? Magamisega on kah hiljaks jäädud, kui uni peale tuleb? Toimiv organism ütleb täpselt ära, mida tal vaja on. Kui organism ei toimi korralikult, siis tulebki enamusel kilo aastas juurde puusale ja vöökohale,
Rambo vend
MemberKõik sellised teemad algavad kirjeldustega tohutust aeroobsest mahust. Päriselt kah kõnnid nii palju päevas? Päris mitme tunniga läheb Õismäelt kesklinna ja tagasi.
Ma arvan, et siin tegemist ikka standard oma kulutatud energia ülehindamise ja söödud energia alahindamisega. Võta pastaks ja paber, pane terve nädala toit koos kogustega kirja, samuti pane kirja kogu trenn ja sa saad siit väga täpseid nõuandeid mida muuta.
Ma kunagi tegin niimoodi, arvata võib kui häbi mul oli saata see paber treenerile, mis sisaldas kartulisalateid, õlut ja õllevorste, pizzat ja muud sellist sööki. Lisaks paar korda jalgrattaga pool tundi ja mõned kätekõverdused.
Rambo vend
MemberMul olid kah tükid teismelisena, mis kadusid vist umbes 4 aasta pärast iseenesest.
Aga mis seosed on kortisoolil ja günekomastial? Ma olen päris palju alla võtnud, aga pekk ei vähene absoluutselt vöökohast ja rindadelt.
Rambo vend
MemberVahukoor ja või.
Rambo vend
MemberRohkem süsikaid aitab sul ka intensiivsemalt trenni teha, pole karta, et üle tõmbad ennast, mis alakaloraažis võib kergemini juhtuda. Eks see ole ka mineviku eeskujudest külge jäänud praktika, trimmis võistlusvorm kaks korda aastas ja ülejäänud aasta pekine. Aastaläbi vormis a’la leangains.com on rohkem uuemaaja teema.
Rambo vend
MemberKui inimene on harjunud suure veresuhkru kõikumisega, siis ta on harjunud tühja kõhu tundeks pidama insuliini poolt allatõmmatud madala veresuhkru taseme olukorda, siis sellest ringist välja astudes (low carb toitumine, atkins, paast) kaob tõesti alguses see tuttav tunne ära. Mõne aja pärast hakkab organism uuesti küsima toitu, kui paastul oldi (vähe rasva vähe süsikaid), siis küsib üldiselt süsikaid, kui oldi madala süsika peal, aga valgud rasvad normaalselt, siis peaks teoreetiliselt küsima seda, mida parajasti vaja.
Rambo vend
MemberMul endal sellega suured jamad, sellepärast küsin.
Rambo vend
MemberMis tähendab veresuhkru kõikumine stabiliseerub? Peale suhkru söömist paneb organismi täpsemas koguses insuliini tootma? Või kuidas see käib?
Rambo vend
MemberNii kui ma toidupäevikut ei pea, söön liiga vähe, samas ei ole mul tühja kõhu tunnet. Nt kui hommikul olen söönud pudru, lõuna aeg söön ühe pooliku õuna ja nt kaks võileiba, siis tühja kõhu tunnet enne hilisõhtut ei teki. Miks nii?
Milles probleem on? Mis hilisõhtul juhtub? Tahad et varem kõht tühjaks läheks? Tahad et hommikuni isu ei oleks?
Rambo vend
MemberEi ole, täpselt selline paras doos, et lapsed juurde küsiksid. Edu.
Rambo vend
MemberMa võibolla isegi ostaks su toidulisandit, aga sinna on niipalju suhkrut sisse pandud (arvatavasti sellepärast, et ameeriklased ostaks) ja see ei tundu enam tervislik. Ja ma saan aru, et vähem kui õunas, aga ega ma õunu kah eriti ei söö.
Rambo vend
MemberEt meeletut püsivust ja vastupidavust nõuab selline äärmine süsikate piiramine, muidu tuleb kõik kohe tagasi. Üldjoontes on menüü isegi OK, pisut riisi või kartulit võiks ikka lubada.
Eks see ole vist individuaalne, mõni vajab meeletut püsivust jätkamiseks, mõni mitte. Enda puhul kadus peale süsikate eemaldamist igasugune isu üldse süüa, ei tea, kas sellest, et pekki piisavalt, igatahes kui isude järgi toituks, siis saaks heal juhul 1500 kcal täis, aga vaja on 2800.
Rambo vend
MemberMa sain valukiirgamisest nimmeniude venitamisega lahti. Ja ta oli vaheldumisi kiiranud ja piinanud juba aastaid.
Kuidas see harjutus välja näeb? Endal on mul reie tagalihased ikka istumisega väga lühikeseks jäänud, aga niikui neid venitama hakkan, hakkab jälle tugevalt põlvetaha valu kiirgama. Sama juhtub millegipärast kükitades.
Rambo vend
MemberMina venitasin endale diski prolapsi, või vähemalt hakkas peale seda valu jalga kiirgama.
-
AutorPostitused