Skip to main content

Rambo vend

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 226 through 240 (of 603 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Valgujook teeb haigeks? #337529
    Rambo vend
    Member

Mul hakkavad HTR juues käe- ja jalalabad kuumama, vahest ka nägu. Googeldasin põhjuseks beta-alaniini, mis selles sisaldub. Kui tihedalt võtta, siis organism nagu harjub ära ja sümptomid nagu kaovad.

Aga ma olen sama asja täheldanud üleüldse piimatoodetega, kui kaua (2nädalat) ilma olen ja siis söön, siis tõesti lööb nina kinni ja pea valutama. Kui koguaeg tarbida, siis nagu ei ole märkimisväärset muutust. Sama suhkruga. Ei teagi, mida arvata, kas organismi äraharjumine on ohutu, või on samamoodi, nagu harjub ära suurte alkokogustega vajadusel, aga lõpuks lähed kasti sellepärast?

in reply to: Personaaltreening #337170
    Rambo vend
    Member

Ma proovisin panna ennast allavõtva kliendi asemele ja kujutada ette, et treener ütleb mulle, et ta pole rahul mu tulemustega, mina solvun ja lähen sellepeale torti ostma ja siis vaatasin peeglisse ja olin 10 aastane.

in reply to: Naistele parim toidulisand #337038
    Rambo vend
    Member

Seda kuuleb päris palju, et lääne inimesel omega 6 üleküllus. Mis seda täpsemalt sisaldab? Netist leidsin, et taimeõlid ja seemned, kas ka oliivõli? Kui ma töödeldud toitu ei söö ja rasvad saan võist, õliivõlist, peekonist ja munadest, kas siin on mul ikka omega 6 üleküllus?

in reply to: Abi toitumisel/ kaalust juurde #337013
    Rambo vend
    Member

Miks sa arvad, et sa sööd rohkem kui teised? Lõunaajal võrdled? Enamus ülesöömistest käib ikka kodus üksinda.

Kui tihti sa jätad vahele hommiku, lõuna või õhtusöögi? Näiteks ma ei mäleta, et ma oleks viimase 10 aasta jooksul mõne söögikorra vahele jätnud. Saad sa sama öelda?

in reply to: Abi toitumisel/ kaalust juurde #336969
    Rambo vend
    Member

Keha on ülikiire energiaga koguaeg harjunud, ta ei hakka mingit praemuna ja kohupiima endale sisse pressima. Pigem osta mingi kaalutõstmise pulber ja sega see kolm korda päevas oma helveste sisse.

in reply to: Piisavalt trenni? #336827
    Rambo vend
    Member

Kui toitumiskava ei suutnud järgida, siis jääb üle ainult väga vähe võimalusi. Osad nimesed ei ole paksud ainult kahel põhjusel, nad jälgivad mingit kava(toidu kaloraazi), või on neil organism nii terve, et see jälgib nende eest. Kui inimene on juba ülekaaluline, siis organismi peale enam lootma jääda ei saa, et see söögiisu abil ütleks, kui on vaja süüa. Siis tuleb paratamatult arvutama hakata. On ka võimalus organism mingil määral terveks ravida.

Saledad Söön-palju-tahan-aga-juurde-ei-võta sõbrannasid ei maksa vaadata, sinu jaoks on see rong läinud, neil on lihtsalt looduse poolt antud suurem vastupanuvõime Rafaellodele kui sul.

in reply to: Personaaltreening #336681
    Rambo vend
    Member

Väga hea saade, hea formaat ja hea saatejuht! Hea on vaadata, kui kohe terve aasta laotatakse niimoodi ette. veel meeldis, et naine rebis sangpommi, ja ei tekkinudki kulturistilihaseid:-)

Edu edaspidiseks.

in reply to: Kaal ei lange trenni ja õige toitumise juures #336375
    Rambo vend
    Member

Mis trenn on? Kas vahepeal väga kõrge intensiivsusega liigutusi kah teed? Korra nädalas tuleks pulss lakke rabeleda paari minuti jooksul, see aitab mõnel.

in reply to: Ussi- ja püssirohuga, intermittent fasting #336374
    Rambo vend
    Member

Söö trennipäeval natuke üle ja puhkepäeval alla.

in reply to: massilisaja või valk #336212
    Rambo vend
    Member

Kui su proteiinisheik on maitsev, siis on seal juba mingi süsikas sees.

in reply to: rasvakiht puusadel #336044
    Rambo vend
    Member

Võib olla ka mingi probleem hormoonidega, näit kortisool. Kes väga palju aeroobset teevad, neil on tihti kohe päästerõngas ümber, kui mingi periood vahele jääb.

in reply to: Jõusaali kõige hullemad harjutused #335775
    Rambo vend
    Member

Mitteükski masina või kangi harjutus ei meeldi. Meeldivad ainult oma keharaskusega tehtavad harjutused.

in reply to: Ussi- ja püssirohuga, intermittent fasting #335642
    Rambo vend
    Member

2-3 korda päevas söömist tähendab siis minu puhul 60-80g valku toidukorra kohta? Praegu on mul üks toidukord 30g valgusheik, tegelt peaks rohkem panema?

in reply to: Kunagised kulturistid enne ja praegu #335257
    Rambo vend
    Member

Inna Uit

l.jpg

Praegu

rob-s.jpg

in reply to: Uus “revolutsiooniline” tõstekang #335026
    Rambo vend
    Member

Mõni lühem mees saa jõutõmmet teha nii, et kettad jäävad maha…

Viewing 15 posts - 226 through 240 (of 603 total)