Rambo vend
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rambo vend
MemberKui toiduga premeerimine ära jätta, on juba 90% probleemist lahendatud, Toit on selleks, et jõuaks liikuda, Mingi kui sa seda teed siis saad seda (suhkrut) viib lõpuks ikka ülekaalulisuseni. Mul oma lastega paika pandud, magusat saab 1x nädalas ja kehakaalud koguaeg normis.Ma mitte ei keela rohkem, vaid ütlen, et rohkem viib sõltuvusteni ja nagu piisab. Sünnipäevadel ja pidudel muidugi laadivad niipalju kui mahub.
Aga jah, enamusel on ikka jumala poohui, mida nende lapsed söövad. Kuulen laste käest ikka valusaid lugusid, mida klassivennad ja õed lõunaajal teevad.
Rambo vend
MemberBeta-alniin oligi tegelt, HTR-ist räägin. Tavaline pulber teeb mõned punnid, ei enamat.
Rambo vend
MemberValgupulber vs tavatoit, põhiline probleem on see, et väga paljud (eriti nooremad rikkumata ainevahetusega) inimesed ei suuda tahket toitu teatud piirist rohkem süüa. Eriti valgurikast maitsetut toitu. Kui vähe suhkruga maitsestada, siis lähevad kalorid lõhki.
Ma olen isiklikult näinud, kuidas mõned julmalt kasvama hakkavad võrreldes teistega pulbreid tarvitades. Me läksime 16a-selt peale jõusaali poest läbi, võtsime 0,5 liitrised joogijogurtid ja vajutasime sinna 250g hapukoort sisse, teised võtsid valgusheigi. Tulemuseks oli see, et meie ei kasvanud, teised kasvasid. Loomulikult ei olnud põhjus selles imepulbris, vaid selles, et meil oli õhtuläbi kõht sellest hapukoorest kõriauguni täis, valgushake´i joojatel oli tunni pärast tühi ja sõid veel suure prae kodus peale. Võibolla veel üks shake.
Muidugi saab tavatoiduga harjutada ennast vaikselt rohkem sööma, aga kui saab ka lihtsamalt?
Mul on endal kodus kasvamas paar sportlast, täiesti hull koormus on peal trenni mõttes, aga isu ei tule järgi. Kahju vaadata, kuidas kasv aeglane ja trennis jõudu pole. Tõsiselt hakkan juba valgupulbri lisamise peale mõtlema. Ainus piirang hetkel on see, et valgupulber ei ole siiski tavatoit. Iga kord, kui olen ise seda tarvitanud, on erinevad sümptomid ilmnenud, mis tavatoiduga ei ilmne. Nahaprobleemid, kuumalained üle keha, käte sügelemine jne.
aprill 30, 2014 at 4:33 e.l. in reply to: Soovitan vaadata sea videot enne kui lähete oma proteiini vms ostma ! #365368Rambo vend
MemberTänapäeval on liiga ajamahukas välja sõeluda olemasoleva info hulgast õigemaid ja endale sobivamaid lähenemisi, seega autoriteetide tähtsus suureneb. Lihtsam on valida endale igast teemast mõni autoriteet, kellega sa juba oled mingis asjas nõustunud ja edaspidi automaatselt nõustud aja kokkuhoiu mõttes.
Targem tegu tundub olevat valida autoriteediks selline inimene, kes juba tööna tegeleb sellesama teooriate analüüsimisega, milleks meil aega ei ole, mitte selline, kes mingit ühte teooriat promob.
Rambo vend
MemberEnamus sellest läheb kahjuks WC-sse.
Ma ei tea, mul läheb küll vöökohale.
Rambo vend
Memberoops, 1 sefiirikorvike ja paar küpsist kah naise käest.
Rambo vend
MemberNäituseks minu tänane õhtusöök:
eilne kanakoib, banaan, peotäis rediseid, 80g vinnutatud kanasnack, veits friikartuleid, Pool kilo sealiha, salatiga (5 tomatit, kurk, sibul, pool pakki rohelist, paprika), neli õlut ja pool kilo eriti rammusat jäätist.
Mahuks veel. Mõtlen, kas süüa 380g magus kohupiim kah või mitte. Nii võetakse juurde.
Rambo vend
MemberEelmisel talvel sõin D vitamiini lisaks 4000iu päevas, see talv ei söönud, mingit vahet ei tundnud.
Rambo vend
MemberKäisin kunagi Bodypumpis, seal oli palju ülekaalulisi naisi. Vaatasin neid nagu ikka- tublid et on ennast kätte võtnud. Aga peale trenni sattusin ühe ülekaaluliste sõbrannade paariga koguaeg koos toidupoodi ja naljakas oli vaadata seda nende igakordset arutelu, mida nüüd maharahmeldatud kalorite eest endale lubada saab. Kusjuures toidud olid seinast seina, vahel tordilõik, vahel sinihallitusjuust.
aprill 18, 2014 at 5:27 p.l. in reply to: nõrkus ja halb enesetunne väga tugeva pingutuse järel #364521Rambo vend
MemberAga kas keegi on uurinud, mis sellist enesetunnet tugeva pingutuse järel põhjustab? Mõõtnud mingeid verenäitajaid(näiteks laktaadi sisaldust veres) vahetult peale väga tugevat pingutust siis kui hakkas halb olla?
Minul hakkas siis paha, kui vett jõin palju suure pingutuse kõrvale. Kui vee joomise ära jätsin, enam nii hull polnud. Kui magu vett täis, siis pidi veri kõhtu valguma ja vererõhk langema ja see tekitabki sita enesetunde. Või midagi sellist.
Rambo vend
MemberMa uurisin netist muna kohta ja päris palju vastuseid leidsin, kus inimesed olid mingil hetkel munade vastu allergiliseks muutunud. Et 10 aastat sõid rahulikult väga palju (5+ päevas) ja korraga hakkasid alllergilised reaktsioonid tekkima. Aga kui ta kolesterooli jms pärast muretseb, siis see jah suht ümber lükatud praeguseks hetkeks.
Rambo vend
MemberKas on mingit seost näljatunde tekkimise puhul, kuipalju koguseliselt toitu sööme? Näiteks ajada sisse suur kogus madalakalorilist toitu, venitada magu tublisti, või selleasemel väike rammus rasvaamps. Maovähendusoperatsiooni puhul paljud räägivad, et isu kaob ära, kuigi ollakse tugevas alakaloraazis.
Rambo vend
MemberMiks sa selle respekt jutumärkidesse panid? Tegelt ei ole respekti?
Aga reaalselt peaks ikka arvestama, et kaal kukub normaalse toitumisega 500g nädalas, ehk kuu aja pärast kaalub ta 80 asemel 78. Mingid naisteka foorumite 5 kilo nädalas on bs.
Rambo vend
MemberVäga kõva tulemus!
Rambo vend
MemberVäga suur tühjakõhu tunne tekkis mul hommikustest võileibadest. Kui asendasin need valkude (muna, liha) ja salatiga, siis probleem kadus. Päeval enam sellist julma nälga ei tekkinud. Samuti ei tohi päevaprae kõrvale võtta leiba ja mahla, see tõmbab jällegi kõhu korisema paari tunni pärast.
-
AutorPostitused