Raivo Piiber
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 30, 2010 at 9:24 e.l. in reply to: Fitnessi MM Mexico 2010 – tulemused peale dopingukontrolle! #261238
Raivo Piiber
MemberT-walking? Ehk siis selline jalg-jala-ette jalutamine nagu modellidel? Heh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberKahjuks suutsid USA koondise treenerid protesti tulemusel oma mehele välja kaubelda 4. jõutõmbe katse, mille tulemusel Maiste kogusumma hõbedast ilma jäi.Esikolmik on järgmine
Sato Toshihiko JPN 235,0 135,0 230,0 600,0
Cucinella Mark USA 202,5 127,5 212,5 542,5
Maiste Heino EST 195,0 110,0 232,5 537,5
Maiste sai lisaks kogusumma pronksile jõutõmbes kulla
Mis selle põhjuseks oli, et ameeriklasele uus katse anti? Kahju, krt!
Raivo Piiber
MemberEi no tänud, normaalset poseerimist polnud piltidel ollagi, katsetame uuesti, harjutan vahepeal:)Lähen Athletic fitnessi proovima.
Häbelikkuses pole asi,eestikatel pole ikka minu jaoks mingit kategooriat – kulturist ju pole, bodyfitnessi kostüümidemaailm ja poseerimine hirmutab:)
Äää karda, bf-s ilusad riided (niipalju kui neid seal üldse on)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga võta Merike näppu, pange nimed kirja ja olge 16. okt Salme laval
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberKusjuures tegemist äärmiselt tagasihoidliku naisterahvaga. Ma ei imesta üldse kui ta Eesti meistrivõistlustel ei osale. Ütles, et sellise vormi saavutamiseks ei ole mingisuguseid ettevalmistusi teinud ning tuleb tunnistada, et Esta on tõesti kogu aeg sellises väga heas vormis olnud.

Jah, olen sellega kursis ja temaga ka korduvalt rääkinud, kuid tütarlaps on natuke häbelik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberNo kui Esta ka nüüd lavaletulekust kõrvale hiilib, siis ma ei tea kohe ….
Raivo Piiber
MemberKas registreerunuid ka vahepeal lisandunud on? Viimane update oli vist 14. sept!
september 27, 2010 at 11:51 e.l. in reply to: Fitnessi MM Mexico 2010 – tulemused peale dopingukontrolle! #277845Raivo Piiber
MemberNatalia – 4. koht
Liisa – 6. koht
Kui tulevad paremad kohad, on väga hästi, kuid hetkel reaalselt ei julgeks rohkem pakkuda
Raivo Piiber
MemberOzeki Baruto vs yokozuna Hakuho 24.09.2010. Hakuho võidutehnikaks märgiti uwatenage
Raivo Piiber
MemberKas on kunagi kellegagi ka nii tehtud?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et pole lavale lastud? Otiga ma ei tea, kuid siin on olnud üks kodanik küll, kes mitmel aastal on proovinud lavale võistlema pääseda, kuid Indrek on ta minema saatnud sõnadega, et “Trenni on ka vaja teha!”
MemberMina olen üks üdini laisk inimene (välja arvatud tööl ja trennis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ning teen ainult kiirhelvestest putru – paar mintsa ja valmis! Sekka lähevad erinevad seemned, kuivatatud aprikoosid, kookosehelbed, vahel ka rosinad. Kui puder valmis, siis serveerimisel peale veel kiivi või mandariini tükid! Päris hea saab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberKuidas Fast neid sponsoreeritavaid valib?Tulemuste ja potentsiaali järgi. 2011 toimub Tallinnas CBB MM ning BF MK-etapp, seega sponsitavad tulvad ilmselt eelkõige nende sportlaste hulgast, kes on kandidaadid esindama riiki kodustel võistlustel. Tõenäoliselt!
Raivo Piiber
MemberIgati positiivne, et vanameister Harri Indus taaskord platsis! Ja mees on iga korraga üha paremasse vormi tõusnud, tubli!
Raivo Piiber
MemberJuba lisatud, loodan et see on piisav aeg, et võistlejad saavad vajalikud riided ette valmistada.No aega peaks olema, naised alles hakkavad vormi jõudma
Raivo Piiber
MemberJorgen, mis Sul viga, Sa kaugel, kuid mul temaga homme jalapäev
Aga jalad on tal tõesti tugevad, ma pidevalt imestan, et kuskohast see kõik tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldiselt mul täna sutsu vedas, sest üks meist oli küll kaasa võtnud spordikoti, kuid unustanud maha trenniriided. Seega jäi tänane kükitamine ära, küll aga toimub see homme hommikul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberKadedus? Kus? Kes? Millal?…Enne kümmet? Keegi peab tööd ka tegema.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lahtise kangiga 130-135 kg-ga umbes sama seeria (8-9x) olen teinud. Kas peaksin tõsiselt muretsema, et hackmasinal ei jõuaks teha 340-ga?Ants, tegemist naisterahvaga, kes kaalub 60kg ja kes lahtise kangiga kükib raskusega, mis on 90kg. Teisenda nüüd oma mehelik mass ja jõud vastavalt nendele numbritele, lao hackile vastav raskus peale ja kuku kükkima! Ja siis räägi ning ära unusta ka, et tegemist pole mitte naiskulturisti, vaid bodyfitnessistiga. Lisaks ei mahtunud sinna hackile ka rohkem kettaid peale, ilmselt poleks ka 360 olnud probleemiks
AutorPostitused