Raivo Piiber
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raivo Piiber
MemberTundub, et seda vabandust ei tule. Tuleb vaid veel rohkem sõimu. Kurb
“>
Juba nägin ja andsin ka vastuse. Mis parata, kui inimene on väike ja kibestunud ning elab seda avalikult välja.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberSeoses konkureerivas keskkonnas üleskerkinud mudaloopimisega võistlejate ja kohtunike aadressil, tegin sinna ühe avaliku pöördumise, mille ka siia kopeerin.
Lugupeetud Marko Tooming (aka Joker) ning kõik teised bonsunakad.
Käesolev postitus on minu ametlik pöördumine nii selle lehe eestvedajate kui ka kõikide huviliste poole. Ühtlasi on see ka minu viimane postitus sellel lehel, sest viimaste sündmuste valguses ei pea ma vajalikuks enam siin lehel eksisteerida. Miks? Kohe selgitan!
Lugedes Marko poste käesolevas teemas, tuleb mul tunnistada, et mul on häbi selliste nn treenerite pärast. Kaotada tuleb osata, kaotustest tuleb õppida, kuid konkurentide solvamine ei ole kindlasti mitte selle parimaks näiteks. Olles nii treener kui ka kohtunik, tean ma, millest räägin. Väita, et nii oma kategoorias kui ka absoluutarvestuses Eesti meistriks tulnud Christina Alev on vormitu, ei ole kooskõlas hea tava ja eetikaga. Tegemist on madalalaubalisuse musternäitega, milliseid teisi ega ka seda konkreetset arvamust ei saa ega ei tohigi tolereerida. Üks asi on võistluste, võistlejate ja võistlustulemuste analüüs, sootuks teine on vastaste/konkurentide avalik mustamine, solvamine ja mahategemine. Küsimus ei puuduta vaid Christinat, vaid ka Jaanikat ja teisi sportlasi. Olen nõus, et kõik võistlejad nii bf-s kui ka muudes kategooriates ei olnud ehk oma parimas vormis, kuid nende solvamiseks ja nende mudaga loopimiseks puudub igasugune alus. Eelpool on paar tähelepanelikku foorumlast juhtinud tähelepanu sellele, mida eelkõige hinnatakse bf-s, ei hakka neid kriteeriumeid siinkohal üle kordama, kellel huvi, see leiab. Ja tendents kogu maailmas on naiselikkuse säilitamise poole ja seda selleks, et välistada bf-i muutumine kulturismiks. Nende jaoks, kes ei mahu mõiste “esteetika ja sportlikkuse ning naiselikkuse harmoonia”, loodi kategooria klassikaline kulturism. Mina hindan sporti ja tööd, mida selle nimel tehakse, kuid ma pole kunagi halvustanud mitte kedagi, ka konkurente mitte!
Lõpetuseks tahan ma öelda, et Marko Toomingu poolt oleks kohane avalikult vabandada, võtta tagasi oma sõnad, mida ta on öelnud kõikide võistlejate kohta ning loeme selle loo lõppenuks. Marko käitumise vastuvõetamatusest olen ma informeerinud ka Marekit ennast ning vaevalt, et Marek soovib omanimelise keskkonna muutumist peldikuseinaks.
Loodan, et see postitus püsib siin kauem kui paar minutit ja seda saavad lugeda mitmed.
Jõudu ja jaksu ning kainet meelt kõigile!
Lugupidamisega
Raivo Piiber
EOK kulturismi ja fitnessi III taseme treener
IFBB kulturismikohtunik
2008, 2009 ja 2010 Eesti parim bf treener
Raivo Piiber
MemberEga sumo pole mingi lihtne spordiala
“>Vaata siia!Raivo Piiber
MemberOhoh, Esta on ennast reganud võistlema?
“>Raivo Piiber
MemberHeh, Janika kusagile kadunud …
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberRaivo, ära tee nägu, et sedalaadi väidet esimest korda kuuled/loed
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sarnaste nö vabandustega puutub ju pea igapäevaselt kokku.Nujah, eks ta nii ole
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga üllatuda võib ju alati
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberKui lisada toidukordade juurde üks toidulisand, valk. Siis peaks ju sobima? Toidukordi ma ei tahaks juurde tuua, sest pole sellist võimalust umbes 4-6 korda päevas süüa.Mis tähendab, et ei ole võimalust? Pole võimalust karpidega toitu kaasa võtta?
MemberPublik… Mehed, enamus mehed, mis on kindlasti ka mõistetav, kuna kõik need 170 kaubitsejat tõmbavad ja lausa tõmbavad endasse kõik iluhuvilised naised. Kuid õnneks on toimumas Fitness.ee Weekend, meestelegi midagi, kuid ka meie pole unustanud õrnemat sugu, nimelt on Poola kulturist Arvydas Mickus tegemas enda esitlust, seda vahepaladena, seega on võimalik näha meil siin ka poolpaljaid mehi!Publikust saab eristada Eesti rekordi lamadessurumises -125kg omaniku Kaido Leesmanni naist, Kuusnõmmede suguvõsa jagub igasse nurka ning on ka naisatleete – Signessa Kalmus. Ja loomulikult Arvydas Mickus.
Olge kaasas!!
Vahepeal veel niipalju, et Kaido Leesmann muutis enda algraskust, nimelt alustab ta 255kg’ga.
Tundub, et miski segab Kaidot surumast nii palju, kui ta loodab.
Mickus on vahepeal Poola kolinud?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberTõotab tulla väga huvitav võistlus.Usun, et seekord hakkavad ikka megad laksud käima.
Pärnu laksumasinatel käib peenhäälestus, et 16. okt pärastlõunal oleks kõik ok
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2010 at 5:33 p.l. in reply to: Fitnessi MM Mexico 2010 – tulemused peale dopingukontrolle! #278230Raivo Piiber
MemberLiisa saabub täna 21:40 lennuga!A Natalia ja Otsuse-taat jäid sinna või?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2010 at 10:05 e.l. in reply to: Fitnessi MM Mexico 2010 – tulemused peale dopingukontrolle! #278169Raivo Piiber
MemberEnnustusvõistluse parimad on ka selgunud: Võitja on Raivo Piiber kes vastas õigesti Liisa 6. koht ja Natalia 4.koht! Auhinnaks 1000fitti.Nüüd edasi ei teagi mida teha laili on jagada 800 fitti kuid teisele,kolmandale kohale on õigesti vastanud 7 ennustajat (2Cute, pisikerosin, Saphiereguy,Nony,LauraL, mr 815, jaan1), mis me teeme, kas jagame selle võrdselt laiali või suurendame EMV ennustusvõistluse auhinnafondi???
Tore
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Raskel ajal on 1000 fitti igati abiks
MemberNo nüüd peaks Ott traditsioonilise ennustusvõistluse käivitama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberRaivo Piiber
MemberMuMix on üks selline firma, oma klubi kogu helitehnika ostsin kunagi neilt. http://www.mumix.ee , uuri neilt!
Raivo Piiber
MemberMa ei pidanud Koovitit silmas. Üks vana legend peaks veel tulema…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Imre, ma tõesti seekord veel ei tule, kuid aitäh, et mind hea sõnaga meeles pidasid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused