Raivo Piiber
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raivo Piiber
MemberHea töö, hea töö! Palju kaal hetkel?
Raivo Piiber
MemberJaapani meedia avaldas äsjalõppenud turniiri ajal mitmeid karikatuure ning ka Baruto pääses “pildile”
Raivo Piiber
MemberBarutol väga võimas esitus ja usun, et tema tähelend on veel ees! Vägev!
Raivo Piiber
MemberKahjuks lõpetas Baruto viimasel päeval kaotusega, jäädes tehnikaga tuttari alla ozeki Kaiole … Baruto kogus seega Fukuokas 11 võitu ja sa kokku neli kaotust. Sellise tulemusega jäi ta kokkuvõttes esikolmikust välja. Kaiole jäi kirja 12 võitu ja kolm kaotust.
Turniiri võitja selgitasid lisamatšis Toyonoshima ja yokozuna Hakuho, kes mõlemad kogusid 14 võitu ja said ühe kaotuse. Matši ja kogu turniiri ning hiigelsuure Imperaatori karika võitis maapealne sumojumal yokozuna Hakuho.
Video tänasest matšist on
Järgmise turniirini!
Raivo Piiber
MemberNagu karta oli, siis Hakuho vastu B taaskord ei saanud. Pärast tachi-ai´d viis Hakuho B korraks tasakaalust välja, sai jala maast lahti ning sellest vanale kalale piisas. Hakuho võidutehnikaks märgiti yorikiri. Nö hullu paneb aga Toyonoshima, kes alistas täna ozeki Kaio ja jätkab 13 võidu ja ühe kaotusega. Barutol siis pärast tänast seis 11:3, kuid võimalusi turniirivõiduks (yushoks) enam ei ole, kuid parima ozeki tiitli võib ta veel võita, kuid see selgub juba homses viimases madinas Kaioga.
Video tänasest matšist on
. Video on pikk ja madin algab alles 5:10 pealt …
Raivo Piiber
MemberLoe Baruto intervjuud siit!
Raivo Piiber
MemberNo siis peab Imre ikka ametliku afterparty koha kokku leppima kuskil:)No siis peaks alguses pisike bankett ka olema ja pärast seda läheks kusagile edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberNatuke jama see, et kategooriaid liiga palju.Peale noortevõistlust võivad kohtunikud koju minna, hinnata pole midagi:(
Ja pealtvaatajad saavad vaid vormi hinnata.
Mina ei lähe koju, sõidan ju nii krdi pika maa maha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jään Tartusse natukeseks napsutama (uups!), seega võin vabalt kõgi eest hinnata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2010 at 1:09 p.l. in reply to: World Classic BB Imre Vähi pronks! – Tulemused peale dopingukontrolle #223434Raivo Piiber
MemberMul oli ju kaalumise päeval metsik seljatrauma ja üks seljalüli puudus täielikult. Lisaks pidin Jürit ja Indrekut enne kaalumist seljas tassima, sest nad ähvardasid mind vägivallaga!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Küll järgmiseks aastaks saab kõik korda ja siis on ka pikkust natuke rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, kui Jüriga veel julged vaielda, siis Indrekuga kindlasti mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2010 at 12:57 p.l. in reply to: World Classic BB Imre Vähi pronks! – Tulemused peale dopingukontrolle #226553Raivo Piiber
MemberMaailma V meistrivõistlused klassikalises kulturismis 19-21 november 2010 Ungaris, BudapestisMinu enda numbris olid sellel päeval eriti masendavad: 173, 2 cm pikk ja 77,2 kg raske… Olgu lisatud, et näiteks Soomes mõõdeti minu pikkuseks 177 cm ja 79 kg! Eks see pikkus on mul ikka pigem üle 175 cm, aga suurvõistlusteks üritan ennast -175 cm suruda, sest eelistan olla väiksemate meeste üks suuremaid kui suuremate meeste kõige väiksem… Etteruttavalt võib öelda, et ega ma ei oleks ilmselt -180 cm kategoorias ilmselt isegi top 10 pääsenud!
Jüril li ka kaal paigas ja selles suhtes oli kõik ok.
JÄRGNEB…
Hmm, kuid kas Sul seda nn passi ei ole? Kus pikkus mitmeks aastaks fikseeritud?
Raivo Piiber
MemberDemet, Chris jäi regamisega hiljaks, oleks nüüd kindel võit olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga eks proovib järgmisel aastal uuesti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberTäna oli basho 13s päev ning taaskord edukas – B alistas tehnikaga uwatenage teise ozeki Kotooshu! Kokkujooks (tachi-ai) oli korralik ja kiire, sai kätte vasaku käega vööhaarde kätte ja kiire heide ning eks Kotooshu oli veid ehk uimane ja lohakas ka, kuid see ei vähenda võidu väärtust. Ja eks B oli eilse tobeda kaotuse tõttu ehk veidi pahane ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homne ja eelviimane vastane on sumo valitseja – maapealne sumojumal yokozuna Hakuoho. Saab siis näha, homseks pöidlad pihku!
Video tänasest matšist on siin!
Raivo Piiber
MemberSuur jõmm annab teada: «Ikka tulen koju, kus ma ikka pääsen. Viimati käisin Eestis poolteist aastat tagasi ning nüüd saan uuesti tulla,» rääkis Baruto Postimehele.
Ehk siis äkki oleks huvilistel võimalik Barutoga kokku saada? Võik ju kuulata B tegemistest ning kasvõi aimu saada treeningutest? Mina olen valmis trenni kaasa tegema. Olen mõned sumotrennid teinud ja pean ütlema, et midagi lihtsat seal ei ole. Või mis?
Raivo Piiber
MemberÕnnitlused!
MemberKahjuks sai B täna 10 võidu kõrvale 2 kaotuse. Kaotus oli ülinapp, kuid siiski … Meie jõmm jäi tehnikaga shitatehineri alla jaapanlasele Toyonoshimale ning Toyonoshima jätkab samal ajal 11 võidu ja ühe kaotusega. 11 võitu ja üks kaotus on kirjas veel yokozuna Hakuhol ning ozeki Kaiol.
Homme läheb Baruto vastamisi ozeki Kotooshuga, kellel on seni kirjas üheksa võitu ja kolm kaotust.
Video tänasest heitlusest on
AutorPostitused