Raivo Piiber
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raivo Piiber
MemberHuvitav, kui noortel meestel testotase sedasi kolinal allamäge läheb, siis mul vist puhta miinuses juba … Peaks ka treti arstile ette võtma …
Raivo Piiber
MemberMinu toitumis- ja treeningkavad Facebookist: https://www.facebook…onaaltreenerkjk
Team Konzap Facebookis: https://www.facebook.com/teamkonzap
Kirp, vaata, kuidas Su FB aadressi poolitatud on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberTahaks teada, mida tagantpoosis hinnatakse, kui juuksed varjavad selja ära?
Kõike, mis jääb taljest allapoole ….
Raivo Piiber
MemberHullud
Raivo Piiber
MemberLihtne – kui kehakaal enam ei lange (kuid minna veel nagu rasva arvelt oleks), siis on variandid a) vähendada kaloraaži, jättes kulutused samaks
tõsta kulutusi, jättes kaloraaži samaks või c) tõsta nii kaloraaži kui ka kulutusi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kulutused ei tähenda siinkohal sugugi mitte aeroobse treeningu osakaalu suurendamist …Raivo Piiber
MemberJep, kuid tavainimene ei hakka analüüsima … Tema näeb vaid nimetatud treeneri suurt pühendumist samastada end oma ülekaaluliste klientidega ja usun, et see töötab/töötas kah!
veebruar 11, 2014 at 8:42 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #359411Raivo Piiber
MemberMis ma oskan veel bf kohta öelda – seni, kuni naised ei pööra piisavalt tähelepanu kolmele lihasgrupile – õlad, selg ja jalad, ei toimu mitte midagi. Selg võib olla lai, kuid kui lihasel paksust pole, pole ka tippude hulka asja. Sama kehtib ka õlavöö kohta – massiperioodil võid ju jõhvikas paista, kuid viskad 10kg maha ja korras päev. Ja suur viga tehakse muidugi kätetrennidega – miskipärast arvatakse, et triitseps ja biitseps on bf määrava tähtsusega. Puha vale – mida jämedam käsi, seda vähem eristub õlg. Bf tarbeks piisab täiseti, kui teha triitsepsile 2 harjutust ja biitsepsile 1 nädalas, that´s it! Jalad on muidugi omaette teema, kuid kui jalgu pole, pole ka bf suurt midagi teha. Ka siis, kui ülemine ots täitsa ok
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eestis on bf harrastajaid ilmselt mitu, kuid lavale jõuavad ja korralikku vormi näitavad vaid vähesed. Eli on üks vähestest, kuid tema peaks oma peas selgeks mõtlema, mida ta lõpuks teha tahab – bf või jõutõstmist või midagi kolmandat. No offence, Eli, aegajalt hoian Su tegemistel silma peal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Liis-Kristiin – minu arvates on tegemist regressiga. Olen jälginud võistlusi, kuid olgem ausad – lihasmassis on toimunud tagasiminek (minu arvates, kuid ehk pildid petavad). Läbilöögiks täiskasvanute seas (ja ka ilmselt viimased aastad juuniorites), kui selline soov olemas on, peaksid ümbermõõdud olema suuremad.
Darola – kogu pakett on olemas ja antud, kuid mida ja kuidas treenib või teeb, pole aimu ka.
Loodan, et seda kriitikat võeti konstruktiivselt ja keegi ei suhtu sellesse kui solvangusse. Mis puudutab alaspetsiifilis treeninguid, siis alati võib mulle või Christinale kirjutada, aitame – oleme seda ka varem teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 10, 2014 at 8:08 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #359328Raivo Piiber
MemberParaku on bodyfitnessis vaja enamat kui head vormipildid hämaras toas ja keskmisest jämedam käsi.
Vaja on proportsioone- laia selga, kitsast keskkohta, pikki jalgu, ilusat õlavööd ja naiselikkust. Paraku neid kõiki korraga on antud väga vähestele.
Kui sina arvad et Eli Viielol on eesti tasemel bodyfitnessis võistlemiseks kõik olemas, siis mina ja ma arvan et paljud kes selle alaga rohkem kursis on kui sina, arvavad, et Darolal on hetkel eesti tasemel bodyfitnessis võistlemiseks kõik olemas, vaja on ainult liha peale kasvatada ja vormi teha.
Jõmmikas olemisest sellel keerulisel alal kahjuks ei piisa…
Niipalju kui ma seda asja siit eemalt kaenud olen, siis hetkel on ainukesena kogu pakett olemas Darolal, kuid jah – lihasmassiga on nagu on. Teistest ei oska kahjuks midagi arvata … Eks neid ole tulnud, olnud ja läinud, pidama ei ole kahjuks eriti keegi jäänud. Ala on väga raske ja väga subjektiivne, dieeditamisest ma parem ei räägigi. Kui keegi veel suudabki esimeseks võistluseks või ka teiseks suht korraliku vormi teha, siis edasi on kumm tühi ja jääbki pooleli.
veebruar 10, 2014 at 2:52 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #359304Raivo Piiber
MemberAnastasija Zerdetskaja, Esta Pilt, Darola Kruusik, Liis-Kristiin Vaher ja Merike Sula vast hetkel kõige aktiivsemad olnud.
Kuhu on kadunud Kati Grabbi, Christina Alev, kes käis messidel ulme vormiga, aga lavale ei jõudnud, Vitaliya Dmitrieva, Jaanika Saareleht, muidugi ka Aire Lossmann jpt. Kuhu kõik kadunud on?
Eli, ise paned ka ulme lihasmassiga pilte blogisse ja jätad meid algajaid klassikuid häbisse oma lihasmassiga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kunas ise lavale?Kuna Chrisil omal kontot siin enam pole, siis vastan tema eest – Chris tegeleb endiselt alaga, endiselt on tal ulme vorm (Sarge sõnad), kuid miks ta peaks võistlema? Kas selline kohustus on olemas? Mida Eestis võistlemine, kus konkurents olematu, talle juurde annaks, mida tal veel ei ole (3 järjestikust absoluutset kulda)? Ja UK-s võistlemisel on omad kriteeriumid – 2 aastat vähemalt elamist (see sai täis alles eelmisel suvel). Elus on muudki põnevat, kui medalite tagaajamine … Viimane sisuliselt võistlusvorm sai tehtud 2012 Ronnie UK tuuri jaoks. Ja sel aastal taas messile ulmevormiga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid ära iial ütle iial – naiste värk, äkki lööb pähe ja on sügisel laval
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberMa arvan, et leiame lahenduse, kui mulle otse kirjutad ja teada annad, milles on probleem – mis on tegemata jäänud, mis teistmoodi tehtud jne. Kõigepealt peaks pöörduma ikka selle inimese poole, kes kava koostas, antud juhul siis mina
MemberMiks just V tähega? Pakuks Marie või Maria?
Raivo Piiber
MemberBodyfitness:
Kuna vastasteks olid 2 leedukat ja venelanna, kes oma vormi kindlasti puhtalt trenniga saavutanud polnud olid meie Liisu ja Vitaliya väga tublid.
Ma ei oska öelda täpset punktivahet kuid usun, et omavahelises võitluses oli see minimaalne. Vitaliya kõnnakust ja lavaolekust paistis väsimus ning minu kõrval istunud kohtunik märkis, et värvilised bikiinid ei istunud hästi seljas.
Liisu andis endast kindlasti 100 %, kuid asi mida parandama peab on “nö” kohtunikega suhtlemise. Mõtlen selle all siis silmside loomist kohtunike paneeliga. See on väga tähtis asi!
Julgen siinkohal visata kivi Aire kapsaaeda – kuidas saab IFBB kohtunik anda vihjeid, nagu oleks esikolmik lisaks treeningutele ja tavalisetele toidulisanditele tarvitanud ka keelatud “supplemente”? On Sul selle kohta tõendeid, Aire? Vaadates neid pilte, tundub mulle kohtade jaotus õiglane – ja ka esimesed 3 ei olnud teab mis ulmevormi teinud, selline keskmine, ütleks. Üsna kindel, et meie oma Katrin Kimber, Annika Summel, Christina Alev, Laura Reisalu, kui nad veel Eestis treeniks ja võistleks (va Annika siis, kes tänasel päeval teeb vaid kergelt trenni), võidaks oma võistlusvormiga kõiki neid esikolmiku naisi. Oleks lihtsalt aus tunnistada, et jah, meie tüdrukud olid selgelt nõrgemad ja kahjuks ei olnud neil seekord esikolmikusse asja. Senikaua, kui trennis ei keskenduta kolmele põhilisele lihasgrupile, mis BF on esmatähtsad – selg, õlavöö ja jalad, tulemusi ei tule. Raske kulturismitreening BF suunitlusega on see, mis toob tulemused. Võibolla tegin ma kellelegi liiga, kuid pilte vaadates (Vene ja Leedu tüdrukuid nägin esimest korda), siis minu silmad olulist edasiminekut meie BF võistlejate seas ei märganud.
Vahemärkuse korras – 2010 aasta talvel mainis mulle isiklikult üks Eesti BF võistleja, et tarvitab clenbuteroli (ja kindlasti ei ole juttu ühestki eelpoolmainitud sportlasest). Aga selle kohta on venelastel üks hea vanasõna – “Ne poiman, ne vor” ehk siis ” Kui pole vahele jäänud, siis pole varas”.
Raivo Piiber
MemberJättis kahjuks jah parema jala varba vigastuse tõttu turniiri pooleli ning sama tegi ka veel üks ozeki – Kotoshogiku. B sõnul võib ravi võtta kuni kuu, kuid ise loodab ta kiiremini tagasi olla ja tugevamana kui kunagi varem. Igatahes loodab ta novembriturniiril maadelda ning oma seisust kaitsta. Edu talle tervenemisel!
Raivo Piiber
MemberNo oleks siis asi vaid nii-täna tuli selle jämeda grusiini käest siiski kaotus võtta – kuna esimene matš võitjat ei selgitanud (B heitis, mõlemad lendasid üheaegselt ringist välja), siis peeti korduskohtumine ja siin B jalad enam ei pidanud. Kahjuks jätkub “vasaku jala turniir” ka pärast tänast kohtumist …Homne vastane on sekiwake Myogiryu, kellel seni 2 võitu ja 1 kaotus.
Raivo Piiber
MemberEilsele kurvale esimesele päevale järgnes siis täna natuke rõõmsam päev – tuli ka selle turniiri esimene võit, skoor seega 1:1. Ei ole just kõige rõõmsam algus, 2:0 oleks parem, kuid samas ikkagi etem kui 0:2
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Täna sai B võidu komusubi Auiyama üle, tehnikaks märgiti kotenage. Võit oli teenitud, kuna täna oli B võrreldes eilsega ka oluliselt agressiivsem ja hakkajam. Natuke ettevaatlikuks teeb muidugi asjaolu, et areenilit lahkudes lonkas B oma senini tervet, teibitud paremat jalga. Ehk on ta hüppeliigest vigastanud? Kindlasti jätab see aga jälje ta maadlusele, arvan, kuna ilmselt vöömaadlust ja tõsteid 2 vigastatud jalga teha ei luba. kuid mine tea, äkki on see vastaste tähelepanu hajutamiseks?Homme on Kaidol aga tõeliselt raske vastane – 212kg-ne Gruusiamaa poeg Gagamaru, saab siis näha, mis juhtuma hakkab.
AutorPostitused