Raivo Piiber
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raivo Piiber
Membersport.postimees.ee:
Jaapanit tabanud katastroofi ja sealse sumoliidu põikpäisuse tõttu võib halvemal juhul lõppeda Eesti sumomaadleja Kaido Höövelson alias Baruto karjäär. Kõik sõltub sellest, kui kaua eestlase närvid kriisikoldes vastu peavad.
Reedel pärast maavärinat oli Tokyos viibinud Baruto eestimaalastele pikka aega kättesaamatu ja kui Postimehel suurekasvuline sumoäss lõpuks telefonitoru otsa õnnestus saada, ei kõlanud tema hääles veel mingit paanikat. Maavärin olnud küll tugevaim, mida tema oma Jaapanis olemise ajal tunda on saanud, ent kui ilusti kodus püsida, siis peaksid ohud kaugele jääma. Eilse kõne ajal säilitas armastatud vägilane küll endale omase heatahtliku tooni, kuid jutt oli märksa teravam.
Maavärinast ja sellele järgnenud tsunamist tulenenud probleemid tõusva päikese maa pealinna tuumaelektrijaamadega olid piisav põhjus, miks Baruto kolis Tokyost 400 km lõuna pool asuvasse Osakasse tuttava juurde.
«Tokyos läks elu ikka väga keeruliseks. Bensiini, kui bensiinijaam üldse lahti oli, sai osta kümne liitri kaupa. Kauplustes olid järjekorrad nii pikad, et ulatusid õue, ja inimesi lasti kahekaupa sisse. Pealegi olid letid sisuliselt tühjad. Midagi leidus, kuid tarbekaubad ja need, mis kaua säilivad, olid otsakorral,» kirjeldas Baruto Tokyos valitsenud olukorda. «Radioaktiivsusnäitaja oli normaalsest 10–20 korda suurem ja kui veel vihma peaks sadama, on ka joogivesi rikutud. Pidevalt esineb järeltõukeid ja uudistes on räägitud ka uuest võimalikust maavärinast. Paljud inimesed pakivad asju, kuna parem on karta kui kahetseda.»
Kui Osakas on Baruto sõnul veel suhteliselt rahulik ja inimesed näevad varem vaid filmidest tuttavaid õudseid kaadreid televiisori vahendusel, siis tee Tokyost sinna oli tõeline märul. Pea terve tee sõitnud vastu vilkuritega kiirabi-, politsei-, sõjaväe-, tuletõrje- ja lihtsalt kaubaautod, mis Osakast pealinna appi suundusid.
Paljude eestlaste lemmiksportlane kutsus kõiki Jaapanis viibivaid kaasmaalasi Osakasse. Esiteks radioaktiivsuse eest pakku ja teiseks seetõttu, et sealt on olukorra hullemaks minnes lihtsam välismaale põigata, kuna lennupileteid lähiriikidesse on veel üsna hõlpsasti saada. Baruto täpsustas, et veelgi rohkem lõunas ehk Fukoka lähistel peaks oht veelgi väiksem olema, kuid sealt on keerulisem vajadusel edasi liikuda.
Baruto jagas küll abivalmilt teistele nõuandeid, kuid ta enda olukord Jaapani rahvusspordiala kangelasena pole sugugi roosiline. Kangekaelse Jaapani sumoliidu avalduse tõttu pole välistatud, et Barutole jääb tänavune aasta sumoprofina sootuks viimaseks. Nimelt kinnitas kokkuleppematšide uurimise tõttu sumotoridele riigist väljasõidu keelu peale pannud sumoliit pärast katastroofi, et Jaapanist lahkumine tähendab ka sumost lahkumist. Kuigi Baruto loodab südamest, et asjad nii kaugele ei lähe ja hullem on möödas, ei välista ta siiski, et katastroofi laienedes tuleb siiski osta lennupilet mõnesse muusse riiki.
«Vahel tuleb elus teha raskeid valikuid ja eks see on mingil hetkel minu enda otsustada. Kuid seda ütlen küll, et kui oma isamaa eest oleksin valmis surema, siis siin küll mitte,» kinnitas Baruto patriootlikult. «Pealegi on ka minu pere ja sõbrad minu pärast mures.»
Kui põhimõtetest küünte ja hammastega kinni hoidev Jaapani sumoliit peaks kriisiolukorras siiski vastu võtma otsuse ja sumotore siiski hakatakse välismaale lubama, annab eestlasele uudisest teada treener, kellega kooskõlastades ta ajutiselt Osakasse kolis. Baruto ise püsib aga viimase hetkeni lootusrikas: «Loodan, et hullem on möödas ja kõik saab õige pea korda.»
Raivo Piiber
Membersport.postimees:
Jaapani spordiminister Yoshiaki Takaki sõnas, et kihlveoskandaali uurimise tõttu võib ka suvine sumo suurturniir ära jääda.
«On väga oluline, et rahvas mõistaks, miks ka suvine suurturniir ära võib jääda. Tahame kokkuleppematšides võimalikult kiiresti selgust saada,» märkis Takaki. «Kuna meil pole veel uurimise tulemusi, on raske öelda, kas turniir toimub või mitte.»
Suvine suurturniir peaks algama mais.
märts 11, 2011 at 2:22 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #292758Raivo Piiber
MemberRaivo jääme põnevusega ootama – samal võtteplatsil oli abiliseks TELE2 reklaamidest tuntuks saanud tegelane (neli põhinäitlejat kes seal igas episoodis osalevad kaks poissi ja kaks tüdrukut, siis see priskem poiss oli eile ka seal kohapeal).Minu tegelased olid: firmajuht (kah üks mu vana tuttav, algselt katsetati mind sinna osasse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), siis see kõhnem kutt Marks, siis firmajuhi assistent, Hanna-Liina Võsa ja mina
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga krdi külm ilm oli toopäev, miski -20.märts 11, 2011 at 2:11 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #292752Raivo Piiber
MemberFitshop Pärnust suundusin edasi võtteplatsile Pärnu külje alla angaaridesse, kus toimus varivalitsuse koosolek (Laar, Ilves, Savisaar, Lang, Kõuts, Strandberg, Reps, Simm jne.)Lang ja Reps – loomulikult koos lapsega….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas jagati ka maailma osadeks
STOPP -VÕTE! VAIKUST!
Mina sain oma kaamerakogemuse umbes kuu aega tagasi Tallinna Lennuväljal Aviesi lennukis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Klippi peaks näidatama üsna pea, ehk juba järgmisel nädalal (Tele2, äriklient). Saab näha, kas tunnete ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
Membersport.postimees.ee:
Sumomaailma räsiva kokkuleppematšide skandaali keerises abiellus esimese eliitdivisjoni (Makuuchi) lühim sekitori Toyonoshima (170 cm/143 kg). Kahekümneseitsmese Daiki Kajiwara seaduslikuks abikaasaks sai kaks aastat vanem lauljanna Sunaho Takeuchi.
Noorpaari registreerimine toimus 5. veebruaril Tokyos, kirjutab meiebaruto.ee. Daiki ja temast 2 cm pikem, kuid 100 kg kergem Sunaho tutvusid ülemöödunud aasta mais ühe oma ühise sõbra sünnipäeval. Regulaarselt hakkasid nad kohtuma alles pool aastat hiljem, kui Toyonoshima oli täitnud kaunitari poolt seatud tingimuse ja saavutanud suurturniiril üle kümne võidu ning teeninud eriauhinna parima tehnika eest (gino-sho).
Möödunud aasta novembris Fukuokas toimunud Kyushu-basho’l, kui Toyonoshima alistas Baruto ja võitles lisamatšis (kettei-sen) yokozuna Hakuhoga turniirivõidu (yusho) eest, elas Sunaho oma peigmehe vägitegudele vahetult kaasa. Pulmapeo on noorpaar planeerinud korraldada selle aasta juunis.
Raivo Piiber
MemberHäid rasvu juurde! Neid peaks olema vähemalt 1g keha kg kohta (sul hetkel vaid 30g). Lisad veel 40g ja ongi ca 360-400 kcal nagu maast leitud!
Raivo Piiber
MemberPikale jutule lühike vastus – igasuguse kaalulangetamise alus on toitumine. Liikumine sinna juurde on vaid boonuseks ning võimaldab ka rohkem süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kui hommikul ei ole isu, siis on üks võimalus, et oled õhtul liiga palju või liiga hilja söönud.Raivo Piiber
MemberMa ei saa süüa üle 1500 kalori, sest siis mul kaal tõuseb kohe. Iga päevaga muudkui tõuseb. Olen ka seda varianti proovinud, et sõin 1800 kalorit täis, aga siis jah kaal tõusis iga päevaga. Ainuke variant ongi see 1200 või 1300 kalorit, mis üldse mu kaalu natukenegi alla on liigutanud.Tellisin siit kava umbes aasta tagasi. Siit tellitud kava järgi pidin sööma 3 korda päevas kodujuustu ja kavas olid sees ka kananuggetsid näiteks, mis mulle küll veits kahtlane tundus, aga noh profi tehtud ju siiski…. Kahjuks ei mõjunud.
Esimestel päevadel või ka nädalatel, kui lähed üle kontrollitud toitumisele, siis kaal võibki tõusta, veidi hiljem see stabiliseerub ja siis hakkab langema.
Raivo Piiber
MemberMa ei tea kohe, mis ma tegema pean ja loodan, et äkki targemad oskavad mind aidata.Ma olen katsetanud erinevaid toitumisviise, aga ikka mulle ei mõju lihtsalt mitte midagi.
Ma olen 24 aastane 165 pikk ja 63 kilo. Teen nädalas 6 korda trenni. Teen 3 korda nädalas bodycombatit ja 3 korda lihastele mõeldud treeninguid p90x videote järgi.
Tellisin siit toitumiskava, aga sellega mul küll midagi alla ei läinud. Pigem vastupidi. Kavas oli ette nähtud süüa 1500 kalorit. Süsivesikuid 180 grammi, 120grammi valku ja 30 grammi rasva. Sellel ajal ma treenisin umbes 3 korda nädalas.
Siis proovisin paar nädalat süüa niimoodi, et sõin ainult 3 korda päevas ja kalorid hoidsin ikka 1500 kandis. Süsivesikuid sõin päevas umbes 60 grammi, valku 100grammi ja rasva 100grammi. Trenni tegin ka siis umbes 3 korda nädalas. Niimoodi toitudes mul ka midagi maha ei läinud ja lisaks sellele olid meeletud peavalud.
Praegu söön nii, et hoian oma kalorid umbes 1300 piires. Süsivesikuid söön 120grammi, valku 80grammi ja rasva 48 grammi. Vahepeal läheb nagu natuke alla, aga siis kui kahe nädala tagant teen sellise päeva, et söön natuke rohkem, siis tuleb kilo kohe otsa ja siis näen jälle nädal või 2 vaeva, et see kilo alla saada jälle.
Lisan veel, et söön enamus süsivesikud hommikuse pudruga, õhtupoole tulevad süsivesikud paprikast ja kurgist. Rasvad tulevad lõhest, pähklitest ja munast. Mingit rämpsu ma endale sisse ei aja, aga mitte kuidagi ei taha kaal alla minna ega sentimeetrid kaduda. Kui vahepeal natuke lähebki alla, siis võin kindel olla, et mõne aja pärast hakkab kaal lambist tõusma, ehki midagi ma oma toitumises ei muuda. Olen lihtsalt masenduses juba ja ei tea mida teha. Mida soovitate?
Ca 1500kcal on ainult Sinu BAV. Sellise treeningkoormuse juures peaks kaloraaž ööpäevas olema vähemalt 1900-2000, et Sul midagi üldse allapoole liikuma hakkaks. Ja ma kahtlen ka, et sa siit toitumiskava tellisid, kuid mine tea …
Raivo Piiber
Member….et neid väikesi Arnoldeid oleks nagu seeni pärast vihma!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas on loota?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga muidu – palju õnne, Mr. President!
Raivo Piiber
MemberRaivo Piiber
MemberMis hinnaga on BB randmetoega naistekindad? Ja mis suurused?
Raivo Piiber
MemberÜhik on mikromooli liitri kohta ehk µmol/l
Raivo Piiber
MemberTere!!Küsimus targematele:
Kui suur võib olla veres max kreatiniini tase enne, kui see hakkab neerudele.
Minu vanusel on norm 115, aga oli 150 (ühikut ei tea sorri) ja perearst soovitas spordiarstilt/spetsialistilt asja kohta täpsemalt uurida.
Kui su neerud töötavad normaalselt, siis ei tohiks olla mingeid probleeme. Raske füüsilise töö korral (ka rasked trennid) tõuseb veres kreatiniini tase, kuid korras neerude puhul ei ole sest midagi. Kui neerude töö puudulik, hakkab kreatiniin rohkem eralduma kopsude ja mao kaudu.
Raivo Piiber
MemberSain treenerilt toitumiskava aga tundub see mulle natuke imelik.Panen ta siia ülesse,ehk keegi spetsialist vaataks üle.
Esm. 7.00-8.00
leib 50g
juust 30g
kohv 250g
10.00-11.00
liha 100g
rosinad 2SP.L
vesi 250g
13.00-14.00
liha 100g
leib 50g
rosinad 2SP.L
keefir 250g
16.00-17.00
vesi 250g
kohupiim 100g
kuivatatud ploomid 5tk
19.00-20.00
keefir 250g
taimeõli 1SP.L
munavalge 3tk
panin ühe päeva,sest ega teised suurt ei erine!
Oled veel elus?
AutorPostitused