Raivo Piiber
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raivo Piiber
MemberTrapetsi harjutus tekitab probleeme, kuna harjutuse enda sooritus on suhteliselt trenni lõpus siis trapetsiga jõuaks tõsta aga käed ei pea enam kinni – mida teha? Kuna plokksüsteem saalis on miski imeliku ülekandega ja koguraskus on veidi vähe trapetsile siis tegin kahe hantliga a´37,5 kg aga raskem oli hantli peoshoidmine kui harjutus ise?Kangiga õlgade tõstmine (kehitamine) ja kui ei jõua hoida, siis seo ennast rihmadega kinni!
Raivo Piiber
MemberSaha -Loo Jüri on meie imeravitseja…..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Huvitav ,et mina ei ole selle pudeli ringlemise teepeale jäänud siin majas…..Sinu eest seda pudelit peidetakse
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberMe võimegi siin jääma solgutama seda teemat edasi-tagasi. Fakt on see, et inimene ei tea toitumisest midagi, seega oleks hea, kui ta võtaks kätte ja loeks läbi mõned siinsed artiklid, teeks endale selgeks, mis on BAV jne ning siis, kui on mingidki teadmised toitumisest ja toitainetest, tuleks tagasi konkreetsete küsimustega. No offence!
märts 24, 2011 at 1:02 p.l. in reply to: XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad #294321Raivo Piiber
MemberMina registreerun ilmselt viimasel minutil kui ei ole veel selge, millisesse kategooriasse ma oma kaalunumbritega mahun
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilmselt sinna, kus oleme juba meie Viloga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja Tokko oli ka kambas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 24, 2011 at 12:44 p.l. in reply to: XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad #294315Raivo Piiber
MemberMul ei ole kulturismiks annet
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul on tapvad kurvid…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Pigem BF
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui kurv pole just 90´, siis ei ole hullu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberTere,hakkasin u 3 nädalat tagasi käima shapingu trennis, mis toimub 2x nädalas ainult ning sellest ajast saati kas kaalunumber seisab või siis hoopis lisandub nii paarisaja grammi kaupa. Toitun endistviisi ning võib öelda, et isegi vaatan rohkem mida söön ja millal söön. MIKS see nii on- shaping on ju trenn, mis pigem mõeldud kaalu alandamiseks??? Paar aastat tagasi tegin bodypumpi ning siis sama lugu, aga sellest saan ma aru, kuna lihas hakkas kasvama jne. Ma olen tõeliselt hämmingus.
Ootan mõistlikke vastuseid inimestelt, kes tõepoolest kaasa oskavad rääkida ning nõu anda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tänud ette!No ei hakanud see lihas sul BP kasvama nii mühinal midagi:) Kaalulangetamiseks on põhiline osa kanda siiski toitumisel, trenn vaid toetab seda ja lubab rohkem süüa. Seega pead oma toitumise korraldama nii, et organism ei jääks nälga (stressi) ega hakkaks kümne küünega oma varudest (rasvast) kinni hoidma. Samas tuleks jälgida, et kasvanud isu tõttu jälle üle ka ei sööks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> On ka teada, et korrastatud toitumisele (regulaarsele ja tasakaalustatud) üle minnes kulub organismil veidi aega, et teha nö restart. Esialgu võib kaal ka tõusta, kuid see on individuaalne. Umbes 3..4 nädalaga peaks olema selge, mis organismis toimub ning saab hakata tegema korrektuure toitumises.Raivo Piiber
MemberOlen 33a. naisterahvas. Kaalu on 79kg ja pikkust 176 cm. Selleks, et nö. elus püsida, on minu päevane kaloraaž 1943. Soovin kaalu alandada. Kas on üldse reaalne, kui soovin kaalu alandada 3kuuga kokku 14 kg?Selle järgi tuleb minu päevane kaloraaž 1398. On see mõistlik? Kui mitte, siis mis numbrid on üldse mõistlikud?Infoks enda kohta veel niipalju, et trenni ma ei tee. Päevas jalutan koos pisikesega ca 60-90minutit rahulikus tempos.
Muutsin ka kõvasti toitumist. Abi leidsin endale kaaluabi.ee näol, mille abil jälgin kalorite sh. rasvade, süsivesikute ja vallkude tarbimist. Püüan süüa nüüd tervislikult (3-5 xpäevas + 1-1.5l vett).
Ootan targematearvamust ja asjakohaseid nõuandeid.
Päikest!
Kindlasti ei ole 1400kcal mõistlik, kui soov on tasapisi kaalu langetada (ja ka tervislikult). 14kg 3 kuuga seda kindlasti ei ole, pigem 5-6 kuuga. Eeldades, et sa natukene ikkagi liigutad (jalutades), võiks sinu nn kehakaalu säilitamise kaloraaž olla ca 2100-2200. Kaloraaž kehakaali langetamiseks ca 1800-1900.
Raivo Piiber
MemberJah, kuigi minu EKG, koormustestid, vererõhud, veresuhkrud jne on siiani olnud eeskujulikud, tunnen ikka muret, et äkki suren ükskord ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu Kid filmis “The Quick and the Dead”: Live fast, die young and leave a good-looking body
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mitte, et Sa, Imre peaksid noorelt surema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 23, 2011 at 11:10 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #294089Raivo Piiber
MemberHydroIso küll nüüd mingi doping ei ole.Annika Summel kasutab seda regulaarselt ning kõik viimased testid on negatiivsed olnud. Seega vaevalt, et muretseda vaja.
Mis krdi jura Sa ajad?
Ja Summel on andnud vaid ühe dopinguproovi, mis “viimastest” ja “kõikidest” Sa jahud? Ning ei saaks ka väita, et ta vorm oleks tänud HydroIsole parem olnud …
märts 23, 2011 at 8:13 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #294063Raivo Piiber
MemberSee ongi puha katsetamise küsimus. Chrisil oli eestikatel suht kehv grimm, kuid Põhjamaadel õnnestus grimm väga hästi. Seega – kui kuivgrimm, siis kõigile! Kahetsusväärne juhtum muidugi eelmisest aastast Tallinnas, kui vist Abrossimovile ei jätkunud Jan Tanat …
märts 23, 2011 at 7:49 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #294057Raivo Piiber
MemberTäna toimub EKFL juhatuse koosolek ja arutame ka seda teemat – annan teada esimesel võimalusel.Kui lubada kahte, siis kaotavad need, kes Dream Tani EI kasuta. Kui lubada Dream Tan-i, siis kaotavad just need, kel on lootust osaleda rahvusvahelistel IFBB võistlustel, kus Jan Tana hetkel kohustuslik (puudub ju testikogemus). Ausalt öeldes on see Jan Tana väga pretensioonikas grimm ja minu ettepanek oleks, et üldse ei hakataks muude grimmide kasutamist kaalumagi seni, kuni rahvusvaheliselt on kohustuslik Jan Tana …
Raivo Piiber
Membersport.postimees.ee
Eesti sumomaadleja Kaido Höövelson ehk Baruto annetas oma isiklikest säästudest Jaapani maavärina ja tsunami läbi kannatada saanutele pool miljonit jeeni ehk umbes 4500 eurot.
Eesti vägilane tunnistas, et Eesti saatkonnast tehti talle ettepanek pöörduda tagasi kodumaale, kuid ta otsustas siiski jääda Tokyosse.
«Jaapan on tugev maa ning ma toetan jaapanlasi kogu südamest,» sõnas Baruto.
Tore!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberKas keegi oskab öelda kuidas ma saaks 40 g ära mõõta , millega ma teen seda ?Mul pole mõõtelusikad , poest ka ei leidnud , aga äna tahaks hera 80 proovida ,aga ma ei tea kuidas ma selle 40 g kätte saan ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Elektrooniline köögikaal abiks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
Membersport.postimees.ee
Eesti sumomaadlejale Barutole ehk Kaido Höövelsonile tehti kolmas karm hoiatus avalikus kohas seisusele mittevastavas riietuses viibimise eest. Laupäeval käis vägilane koos oma treeneri Keishi Hamasuga (oyakata Onoe) Kokugikani sumojuhtkonna ees vaibal, vahendab ERR Sport.
Bosside pahameel Höövelsoni käitumise suhtes oli tingitud sellest, et ta ilmus järjekordselt avalikus kohas inimeste ette rikishi’le ebakohases riietuses. Eestlast märgati viibimas sportlikus riietuses ühes Osaka väikeses restoranis.
Õnneks ei hakanud sumojuhid tegema skandaali sellest, et Baruto lahkus Tokyost, rikkudes sellega ettekirjutust – «jääda paigale».
Raivo Piiber
MemberKas kui sa võtad korra hommikul ja teise korra pärast trenni, kas see on siis 4 korda päevas?Ja üleüldse, tegelikult oleks soovitav ju lugeda mida sa ostad, mitte et ma tahaks pragada või midagi.Tegelikult on ju soovitav,mitte kohustuslik, esimesed 5-7 päeva võtta 4 korda päevas 1 teelusikatäis/5g , ehk laadimisperiood. Ja siis hiljem 5g päevas. Ja alati koos viinamarjasuhkruga,see parandab imendumist!Kogused on kindlasti siin teemas olemas ja ülejäänu lugemine ei tule ka kahjuks!Olulist vahet tegelikult ei ole, kas laadida või mitte, puhas raiskamine seega!
-
AutorPostitused