Raivo Piiber
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 23, 2011 at 7:21 e.l. in reply to: XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad #298901
Raivo Piiber
MemberTundub, et Abross on ennast ületanud!
aprill 20, 2011 at 9:31 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #298478Raivo Piiber
MemberMa ei tea kuidas on, kuid kas smitil ei tule jälle see effekt, et ei saa selga korralikult venitusse lasta, vastasel juhul peaks panema kas keetaid või midagi alla kuhu peale ise seista, et maksimaalset amplituudi saaks kasutada? Minuarust osadel on see algasendi kang juba maapinnast niipalju kõrgel ,et jääks võimalus ainult õlemist osa tõmmata….Smithil oleme kasutanud stepilauda, tõstab piisavalt kõrgele ja saab max amplituudiga tega. Nüüd Kimberis on lausa pjedestaal, II koha aste annab kenast teha nii ühe käega tõmbeid kui ka kangi tõmbeid vastu kõhtu (nii alt – kui pealthaardega)
Raivo Piiber
MemberNii, pikem jutt tuleb nüüd.Alustuseks, kaalun 113,5 kilo, 190 cm pikk. Vanust on veidi üle 20. Õllekõht on suur ja lai.
Sooviksin siis ennast vormi saada, omal ajal tegelesin erinevate spordialadega ja olin küll kerges ülekaalus kuid mitte tapvalt ja jõudsin tegeleda asjadega, nüüdseks on asjad veidi paigast ära nihkunud.
Esiteks mainiks veel ära, et kahjuks hetkeline finantsseisund ei võimalda mul treening ja toitumiskava tellimist nii, et neid soovitusi pole vaja postitada.
Ostetud on klubikaart ja homsest alustan jõusaaliga. Põhiliseks probleemiks on aga toitumine, uurisin siin küll ringi ja igasugu muud asja, aga ei leidnud piisavalt informatsiooni või ei oska ma lihtsalt otsida.
Et mis ainetega ma peaksin tutvust tegema, et võtta võimalikult kiiresti kaalust alla kuid mitte kaotada lihasmassi? (ei sea endale utoopilisi eesmärke siin mitmekümne kilo kohta paari kuu jooksul)
Ja millistes kogustes peaksin ma toituma? BAV näitas mulle 2400 kcal, kui see mingiks abiks oleks ja kui keegi viitsib hetkeks süveneda.
Aitäh.
Kui pole raha toitumis – ja/või treeningkava soetamiseks, siis ma ei julge seda soovitada. Siis soovitaks hoopis siinsete erinevate foorumiteemade ja artiklite uurimist, kuid kuna Sa seda ka juba tegid ja midagi ei leidnud, siis ma ei oskagi enam midagi muud soovitada …
Raivo Piiber
MemberÕhtuleht:
Eile õhtul umbes kella kümne paiku õhtul peeti politsei poolt kinni joobeseisundis autot juhtinud oyakata Onoe.
Ekskomusubi Hamanoshima, kes on Baruto tallipealik, jäi roolis tukkuma, oodates ühel Tokyo kesklinna ristmikul valgusfoori rohelist tuld. Uinuvast juhist teatasid politseile möödasõitnud liiklejad.
Ekspertiis näitas 41aastase Keishi Hamasu veres üpris kõrget alkoholi sisaldust – 0,64 promilli. Lubatud ülempiiriks on Jaapanis 0,25 promilli.
Onoe tallijuht tunnistas, et jõi oma klubi sponsoritega kohtudes neli kannu õlut ja kolm klaasi veega lahjendatud Jaapani viina Shōchū, kuid lisas, et kohtumisest on möödunud üle kolme tunni. Homme teatab sumoliidu juhtkond järjekordselt skandaali sattunud süüdlasele määratud karistuse.
Aprilli alguses kaotas ohakata Onoe kokkuleppe skandaali tõttu kolm oma lemmikõpilast ja teda alandati treenerite hierarhias kahe astme võrra. Mees elas väga raskelt üle, et ei suutnud süüdimõistetud Sakaizawat, Shirononamit ja Yamamotoyamat kaitsta.
Tänaseks on Onoe-beya’sse jäänud vaid 8 rikishit, eesotsas ozeki Barutoga: Makuuchi – Ozeki Baruto, Juryo – 0, Makushita – 2, Sandanme – 1, Jonidan – 3, Jonokichi – 1. Kolme tugevama mehe vallandamise tõttu Barutol väärilised treeningpartnerid praktiliselt puuduvad.
Raivo Piiber
MemberEsimese päeva kava on võetud põhimõtteliselt üks-ühele treening raamatust, jalgu ei soovi treenida, kuna käin jooksmas. Mingid tulemused peaksid ometigi tulema? Mul on piiratud võimalused, hantleid pole jne, ainult kang ja seee blokk trenazöör.Ma käin ka iga päev tuhandeid samme, kuid jalgu treenin ikka! Ning jah, mingid tulemused tulevad kindlasti, kuid missuguseid sa ootad?
Raivo Piiber
MemberNo sellel nädalavahetusel Lõuna Eesti karikas, järgmisel Eesti karikas, oktoobris ilmselt Eesti meistrikad ja 2012 jälle otsast peale – Reval Cup jne.
Raivo Piiber
MemberAlgajatele on siin lausa mitu jalgratast, milleks uut leiutada? Liiatigi, kui teadmised puudulikud …
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
Membersport.postimees.ee
Jaapani Sumolit teatas, et järgmisest kuust saavad jälle turniirid toimuma. Kokkuleppematšide tõttu puhkenud kriisist ollakse nüüd võitu saanud, kurjategijad on karistada saanud ning normaalne elu võib jätkuda.
8.-22. mail toimuv turniir toimub aga pealtvaatajatele tasuta ning seda võetakse testiturniirina, mis tähendab, et sumomehed vaadatakse üle ning paigutatakse selle järgi järgmise turniiri puhuks oskuste järgi edetabelisse.
Üks kommentaator lisas, et “Täienduseks artiklis öeldule – kokkuleppeskandaali tulemusel kirjutasid erruminekuavalduse 15 sekitorit (sumokad esimese 70 hulgast) + 6 madalama asetusega rikishit ja 1 talliülem (treener-klubijuhataja). Veel 1 kahtlusalune talliülem keeldus ise avaldust kirjutamast ja tema vallandati ilma lahkumistoetuseta. Seetõttu on edetabel-banzuke auguline ja järgmine turniir peab need augud lappima ja andma uue võistlejate järjestuse, kus kohad paremini välja teenitud. Peapreemiat ehk Imperaatori karikat maikuus ei anta, samuti ei ole üksikutel maadlustel mais kenshosid ehk sponsorpreemiaid”.
Raivo Piiber
Member20 võistlejat muudes kategooriates ja 24 bf-s!
aprill 5, 2011 at 8:51 e.l. in reply to: XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad #295987Raivo Piiber
MemberPolegi nagu eriti registreerunuid …
Raivo Piiber
Membersport.postimees.ee
Jaapani sumoliit saatis üheksa kokkuleppematšidega seotud olnud sumotari erru. Kõrgema divisjoni maadlejatest peavad loobuma Kasugao, Tokusegawa ja Mokonami ning madalamate divisjonide sumotoridest Yamamotoyama, Kyokunankai, Shirononami, Kirinowaka, Sakaizawa ja Wakatenro, vahendab timeslive.co.
Jaapani profisumot on tabanud viimaste aegade suurim skandaal, kui uurimiskomisjon avastas, et üheksa sumotari on osalenud kokkuleppematšides.
Raivo Piiber
MemberVaatasin seda näidismenüüd ja ei kujuta ette ,kust see rahvas eestis nii palju raha teenib? Menüü nii mitmekülgne tore ja rikkalik,kuid koosneb mitmetest erinevatest komponentidest.(Ise jõuaks kanafileed 1 kord kuus osta ainult) Paljudel ju palgast 90% läheb eluasemele üürile ja muudele olme ja kommunaalkuludele.Ja kuna neid sööke valmistad ja sööd kui töötad leti taga näiteks? 12 tundi vahetus? cv keskuses enamus klienditeenindajate palku praegu 300euri?
Kuida see koik võimalik on? Eestis? Kõik ei ole kõrgharidusega ja ei saa parimaid töökohti-need vaid 10le 20 le % le?
Lisaks kanale on ka muud lihad olemas ja ei pea fileed sisse ajama. Tegemist ju NÄIDISmenüüga! Sealiha, loomaliha, kanaliha jne, ka korralik hakkliha. Ja kui Sa arvad, et kõik, kes korralikult toituvad, istuvad 8-17ni kontoris, siis eksid. Lihtsalt kui on tahtmist ja kui on eesmärgid, siis võtad oma karbikesed tööle kaasa, olles hommikul sinna pannud eelmisel päeval või samal hommikul valmistatud toidu. Nii lihtne see ongi! Kes tahab, see leiab alati vastuargumente, kuidas ta ei saa ja ei oska ja ei suuda…
Raivo Piiber
MemberNo lisaks amatööridele on ka Põhja Ameerika Naturaalide võistlused
“>Link siinRaivo Piiber
MemberPutru sööks tõesti heameelega, aga meil siin neid pole. Tegelt ma pean vaatama korralikult kas ehk leian venepoest. Vahel on ikka seal tooteid mis isegi Eestist tulevad. Aga sööd 3-4 muna iga hommik? Kolesterooli suhtes paha pole?See jamalugu jah, 2008 astusin ise sellesse ämbrisse, lootes kusagil supermarketiski pudruhelbeid leida
“> Nutt tuli peale, kuid eelmisel aastal, kui 2 nädalat Itaalias olin, siis olin juba vähe targem ja vedasin ise kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberEi olegi midagi halvemaks läinud, lihtsalt olukord on arusaamatu mu jaoks, sooviks loogilist seletust, et miks nii on
“> Nagu eelnevalt ka öelnud, inimesed (üldjuhul naised ) lähevad trenni ikka sellepärast, et alla võtta, mina aga võtan juurde .Üldlevinud väärarusaam, et trenni tehaksekaalu langetamiseks. Kui toidulauda ei korrastata, võid ennast pildituks treenida, kuid tulemust ei tule. Ehk siis – toidulaud korda ning trenn vaid toetab seda. Postiivne kaloraaž + rasked jõutreeningud = kehamassi (sealhulgas ka lihasmassi) kasv. Negatiivne kaloraaž + mõõdukad jõutreeningud = trimmis ja proportsioonis keha. Nii lihtne see ongi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused