Raivo Piiber
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raivo Piiber
MemberEile pidas B oma üheksanda matši ning sai kirja kaheksanda võidu. Tehnikaga yoritaoshi alistas tai]komusubi Toyonoshima. Huvitav on see, et kahel eelmisel bashol on B tema käest kloppida saanud, seekord õnnestus aga kõik.
Täna läheb Baruto vastamisi ozeki Harumafujiga, kes on Tokyos saanud viis võitu ja neli kaotust.
Raivo Piiber
MemberNädalavahetuse uudised – 8 matši peetud ning 7 võitu olemas. Üks veel ning positiivne skoor käes, kuid ega üks endast lugupidav ozeki ei saa alla 10 võidu omale lubada. Eilse ehk seitsmenda võidu vormistamiseks kulus jõmmil vaid paar sekundit – ta lükkas Takekaze lihtsalt ringist välja. Yorikiri!
Raivo Piiber
MemberPäevase nihkega taas vana uus uudis – meie B pusis Kisenosatoga suhteliselt pikatl, kuid oluline, et pärast pikka tammumist tuli võit! Täisedu kuue võiduga jätkavad turniiri veel yokozuna Hakuho, kes oli reedel parem ida-maegashira kolmandast Aminishikist ja Makuuchi divisjoni brasiillasest debütant Kaisei. Viis võitu kuuest matšist on peale Baruto kirjas veel neljal mehel: sekiwake Kotoshogikul, Tochinoshinil, Tosayutakal ja Toyohibikil.
Eilne matš on
Raivo Piiber
MemberPäevase nihkega siis taas hea uudis – Suur B võttis oma neljanda võidu ja läheb skooriga 4:1. Polekski nii väga halb, kui see tobe kaotus välja arvata … Viiendal võistluspäeval alistas meie jõmm lääne-maegashira teise mehe Tochiozani. Matš oli tasavägine ning Baruto näis kaks korda tasakaalu kaotavat, kuid lõpuks suutis ta endast märksa pisema vastase ringist välja lükata.
Tänases kuuendas voorus on Baruto vastaseks Kisenosato
Video mehe eilsest võidust kah, palun!
Raivo Piiber
MemberB kommentaar (sport.delfi)
Sumomaadleja Baruto on andnud lisaks Eesti filmitegijatele ainest dokumentalistikaks ka rahvusvahelisele mastaabis. Nähtavas dokfilmis jälgitakse Onoe talli liidri Baruto ning ühe algaja õpipoisi tegemisi kolme kuu vältel.
Eestlasest sumovägilane annab filmitegijatele avameelse intervjuu, kus tunnistab, et Eestisse jäädes sattunuks ta halvale teele. “Jõlkusin halbade inimeste ümber. Õigeid sõpru mul tollal lihtsalt polnud. Otsest kurja ma ei teinud, kuid olin üks nende hulgast,” rääkis Baruto.
Film annab ka aimu, et osade jaapanlaste arvates on Baruto pärit väga vaesest riigist. Ja see on tema trumbiks võrreldes Jaapani sumotoridega, kes ei ole sportlikus mõttes piisavalt näljased.
Kauaaegse sumo kommentaatori Murray Johnsoni hinnangul teenib Baruto aastas põhipalgana 300 000 USA dollarit ehk umbes 210 000 eurot. Eesti kroonides oleks see ligikaudu 3,3 miljonit.
Raivo Piiber
MemberLisaks veel niipalju, et B start oli korralik ja kiire (Aminishiki alustas oma hoojooksu kaugemalt) ning ta ei lasknud Amil haaret võtta, sai parema käega vööst kinni, mispeale koheselt lükkas teise jõmmi ka välja. Töö kiire ja korralik, kähkukas!
Raivo Piiber
MemberPiiber!!!Mis toimub?
Baruto jälle paugutab ja Piiberil on eetrivaikus.
KOLMAS VÕIT PAARI SEKUNDIGA!!!
Sorri, Vend Krabi, olin tööl
Loodan, et toimetad minu eest, kui mind pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 12, 2011 at 6:26 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #301959Raivo Piiber
MemberVõimalik… kus seda näha saab?Raivo Piiber
MemberTänane kakuke B-le nii edukas ei olnud, tuli kaotus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Meie mees jättis rünnaku pooleli ja karistus oligi käes – uwatenage.Raivo Piiber
MemberOlgem ausad, enamik siinolijatest maksaks peale kui kasvuhormooniga kana saaksid.Kui kasvuhormoon või IGF-1 suu kaudu üldse mõjub.
Iseasi kui naissuguhormoone kasutataks või üles aetaks… sellel teemal mingeid väiteid on lehmapiimaga olnud.
PS
Räägitakse mingist Indreku kommentaarist mida ma ei leia isegi prükkarist ?
Ja Archi kommentaarile +1 ka.
Sa mõtled Otsuse kommentaari karikavõistluste kohta?
Raivo Piiber
MemberMisasja. See ilmus küll märkamatult üles, isegi mina polnud seda veel lugenud.Otsus on ikka nii chill ja tark vend, et tema arvamusi on alati hea lugeda. Kui noored muretsevad laadimise ja soolade ja vee ja jumal teab veel mille üle, siis Otsusel on teatavasti väga loogilised seiskohad nende asjade suhtes.
Viimane lause:
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS. Uut asja—bikini modellindust—nõustun ma spordiks pidama, alates hetkest, kui kehadel võib märgata sportliku tegevuse jälgi. Muidugi, ilusad neiud kõik…
Tore, et ma polnud siis ainuke pimesikk. Kusjuures tõesti ei pannud tähele, kuigi käin siin iga päev mitu korda … Vaikselt susserdas üles
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberBikini on lülitatud ka Euroopa mv kavva Tjumenis eks seal saan ise sotti ,mis seal siis hinnatakse kui võitjad selguvad.Pakun, et sealsed tipud kisuvad sinna BF piirile juba …
Raivo Piiber
MemberNo Otsuse kokkuvõte on juba ammu üleval karikavõistluste kohta. Loe iseSorri, Rebs, minu vanad silmad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberPiiber ootab kriitikat, välku ja pauku?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Piiber tahab jah mingi jama ja intriigi üles keerutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ei, ma ju seekord kohtunik kusagil ei olnud ja oma võistlejat ettepoole ei upitanud, kuna ta ei võistelnud ka ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seega ei saa kellelgi mulle etteheiteid olla, lihtsalt huvitav lugemine. Et kuidas hr. Indrek hindaks Vähi saiavormi karikal jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused