Raivo Piiber
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raivo Piiber
Memberjuba sain hakkama, laenasin naiselt
“>Raivo Piiber
Membermiks sa ei suuda kinni pidada söögikordadest?selleks pole midagi muud vaja, kui lihtsalt nädal-paar harjutamist ning varsti ütleb organism sulle ise, millal ta toitu vajab.kui vahepeal läheb kõht väga tühjaks, siis pista midagi põske (pähklid, rosinad).ja kui oled kuskil mujal, mitte kodus, siis tuleb söögikene karbikestega kaasa vedida, midagi pole teha.kala, kana, loomaliha, pruun riis jne.edu igatahes
“>Raivo Piiber
MemberPagan, siis ma olen tünga saanud, sest Pärnu Port Artur 2-s maksab see Trauben Zucker 16 eeku, eile just ostsin
“>Raivo Piiber
Membernii vara hommikul?kreisi!mulle endale sobib selline 18.00 – 18.30 algusega ning nädalavahetusel on hea teha hommikul 10-11.00 paiku, eriline purakas tundub siis sees olevat.aga jah, ikkagi individuaalne, kuigi 20.00 alustada on ikka suht hilja.
Raivo Piiber
Memberkuldarp – sa rinnalt surumise all mõtled ikka lamadessurumist?
“>Raivo Piiber
Membermidagi kergemat – kohukesi ja Kellogsit?naljamees, need ju puhas rasv ja süsivesikud.kohukesed unusta üldse ära, kui sul pole just ainevahetus nagu pardil ning kui helbeid sööd, siis ainukesed on nime all Fitness ning ka neid söö hommikupoole ja mitte hiljem kui lõuna ajal, sealt alates katsu juba süsivesikute hulka toidus vähendama hakata (v.a. trennijärgne sheik).
Raivo Piiber
Memberloe foorumite teemasid, siin on sellest korduvalt juttu olnud!
“>Raivo Piiber
Memberet ülakeha oleks nn.vaadatav, siis teegi harjutusi ülakehale – õlg, selja lailihas ja rind.kavade alt leiad harjutused.jõudu.
p.s.muid lihaseid, s.h. jalu ja käsi ei tohi samuti unarusse jätta, eelisarenda vaid oma eriti nõrku külgi.
Raivo Piiber
Memberraider-kuskohast saaks 2004 Olympia videot?ja pakun, et Coleman sai VW Põrnika, sellise kollase
“>Raivo Piiber
Membernõus, freshman, mulle ei meeldi ehk siis kellele ema ja kellele tütar
“> a mulle mõjub hästi, 2 nädalat jõudu ja massi ning nädal jõudu-peris hea!Raivo Piiber
Memberhuvitav küll, pole aastaid haige olnud ega tea ammu, mis on külmetushaigus (ptüi-ptüi-ptüi).aga seda vist ka rohkem sellepärast, et jala ei käi ja vett ei joo ning rahvarohkeid kohti väldin.aga jah-vitamiinid, tervislik toitumine ning trenn ja puhkus õiges vahekorras, siis peaks kõik ok olema.
“>Raivo Piiber
Memberhuvitav lähenemine.loogika ütleb, et mida suurem on lihasmass, seda suurem ka sealt tulev jõud.aga kui sa mõtled sitkust, siis aitab suurem korduste arv (raskusega, millega jõuad ca 3×8-12 kordust).massi kasvatamisel võetakse ette max raskused, millega jõutakse ca 4×4 .. 6 kordust.muidugi aitab kõvasti massile kaasa ka valgu tarbimine vähemalt 2,5g eluskaalu kohta.
“>Raivo Piiber
MemberAga siis pane kaks linti, ajapikku ehk isegi kolm
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
Memberihiii, on muidugi oht ka, et kui jalg väga tugevaks saab ja rihm ikka vastu peab, siis võid radika seinast välja kiskuda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
Membernuh, mis ma oskan öelda – loe sealt http://www.inimene.ee/pages.php3/170601
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused