Raivo Piiber
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raivo Piiber
Membernu apteegiga on ikka nii, et reeglina on sealsed valgupreparaadid mõeldud inimestele, kes ei veeda enamikku oma vaba aega jõusaalis.kui sul on vaja toidulisasid, siis ära hakka ennast üldse apteegiga vaevama, vaid osta kohtadest, kus liiguvad inimesed, kes neid ka tarvitavad ehk siis spordiklubid ja -saalid, tuleb igati odavam.apteegist osta vitamiine.ja vahest võib nalja ka teha ju, elu niigi liiga tõsine ja hall, ära siis selle peale solvu kohe, ok!?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberJah, ma andsin kunagi neid oma koerale, et loom ikka suureks murdjaks sirguks. Peaks kõlbama küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Batman oli ka enne tavaline nahkhiir, kuid siis pääses apteeki Sport Proteini manu ja kas sa näe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
Membernagu juba enne mainisin siis Kimberi klubis kesklinnas, asub Abakhani kangapoe peal teisel korrusel, kohe kõrval on Seegi maja (hotell ja restoran), aadress on vist Hospidali 3.enam täpsemalt ei oska seletada, leiad üles.
Raivo Piiber
Memberkui sõrmedega ei jõua trükkida, siis trüki varvastega või siis trüki täna pool teksti ja homme teine pool
Raivo Piiber
Memberteen ka tric ja bic ühel päeval ja problat pole, arenevad mõlemad ja mitte kehvasti
Raivo Piiber
MemberKimberi klubi kesklinnas Abakhani riidekaupluse peal, vaata sinna
Raivo Piiber
MemberKui ma panen 4 tooret muna ja ühte tervet muna ühte kaussi ja siis panen mikrolaineahju ning siis teen nad valmis, kas see on hea? Kas see on siis keedetud või praetud muna?kuidas esimesest lausest aru saada?kas 4 toorest muna ja üks keedetud?uun ju ei prae, vaid rohkem nagu hautab… vist…
ja kui oled järgi katsetanud, siis anna meile ka teada, kuidas mekkis 
Raivo Piiber
Memberesialgu katse-eksituse meetod, muu ei aita.ikke sellised raskused, millega jõuad vajaliku korduste arvu ära teha.edu!
Raivo Piiber
Memberlühiajaline toime on neil kile-ja karupükstel küll, olen isegi kasutanud.tegelesin maadlusega ja vahel oli vaja kaalu saada, siis sai enne kaalumise lõppu veidi rabeletud küll, joped-mütsid-kindad jne seljas.veerand tunniga kadus kord 700g, kuid ega see meeldiv kogemus pole…
Raivo Piiber
Membermu poeg, sa oled õigel teel ehk siis 8 kuni 10 kordust ühes seerias
Raivo Piiber
Memberjep, maksab küll, kuid asi on ka seda väärt
Raivo Piiber
Memberaxeriga nõus.kui tahad end teistega võrrelda, vaata tulemusi sama vanadel ja samas kaalus olevatel kodanikel, jutt a la olen 15 ja surun nii ja nii palju ei maksa midagi.jõudu ja jaksu treenimisel
Raivo Piiber
MemberRaivo Piiber
MemberTänan!Võib olla ma tahtsingi et mulle vastaks just nii kulsus mees?Aga põeb alaväärsuskompleksi hoopis keegi teine ,need kes ainult foorumites julgevad plõksida ,eriti delfis!Ma kahtlen et julgeks kõik see gannibal näkku öelda!
määra kohtumine, sergei30, ütlen sulle sedasama, mida siin ja praegu.ei ole delfi külastaja, kuid siin sooviksin tõesti näha ja kuulda asjalikku juttu ja häid nõuandeid, mitte aga teiste inimeste nimetamist genitaalideks.küsimus on lastetoas, ma võin ka kellestki niimoodi mõelda, kuid ei ütle seda enamikel juhtudel välja, eriti veel inimest nägemata ja teda tundmata.loodan, et saaks selle teema lõppenuks lugeda, jäägu sulle siis viimane sõna, kui seda öelda tahad. edaspidi aga jää siin asjalikuks ja ela ennast välja jõusaalis, ok!? tervet mõistust ja jõudu kõigile!
Raivo Piiber
MemberMis trenni teha kreatiniga:kas jõudu või lihasmassi?kui pikalt ?Tere taas.To Sergei30 – 1.ei loe ikka kusagilt välja, et tegemist oleks Otile suunatud küsimusega.2.ropendamine ei ole viisakas, eriti avalikult, kas ema ei ole sulle seda rääkinud?3.kas põed alaväärsuskompleksi?mis su nimi siia puutub?nimi ei riku meest, öeldakse, kui mees seda mitte ise ei tee.
Kena päeva jätku!
AutorPostitused