Raivo Piiber
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raivo Piiber
Membereks sa pead siin aluseks võtma mingi tavalise kukli, kasvõi juustukukli, nemavähem ühes mõõdus, vaata, kas leiad siit kaloriarvutist või vaata poest paki pealt.vahukoore kohta on samuti pakil olemas.pannkook lahuta koostisosadeks – jahu, piim, või, muna, sool, suhkur – mis veel?
Raivo Piiber
MemberRaivo Piiber
MemberKas meessoost isikutel natuke piinlik ei ole käija? Ma tean et kuulsamad ja rikkad kosmeetikut kasutavad, aga neil on erakosmeetikud ja keegi ei näe neid.see selline valehäbi, mina noorena küll käisin, kuid see oli ka ammu hallil ajal
.mul nimelt maadlusega tegeledes kogu aeg tuli kokku puutuda higi ja tolmuga (matt ju pole kõige puhtam) ja nii need vinnid tulid.aga jah-seks aitab veel ka 
Raivo Piiber
Member
paistab et siin on mingid ennast täis mökkud….aga see pole praegu teemaks….esiteks ma ei noki nina ja ei maga trenni ajal…..pea terve neli tundi
teen korraliku trenni…annan iga seerja vahel 1-2 min puhkust ja panen hooga edasi….iga harjutuse annan endast kõik ja ma ei lobise vaid Keskendun trennile ja harjutuste sooritamistele…….siit EI paista vist arukate inimeste nõuandeid loota
ma parem ei rasika siin aega…..

äkki paned siia lühidalt kirja, mida teed jne, saaksime aidata ja nõu anda.mökudeks pole sul põhjust kedagi kutsuda, kuid neli tundi on mõttetu ajaraisk, trenn peab olema intensiivne ja tulemusrikas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
Memberkamoon, neli tundi?2 koos aeroobsega ja 2.15 koos pesemisega, mida seal veel teha on?
Raivo Piiber
Memberaga miks ei peaks olema, jalga teed ju ühel päeval – nii reie esi-kui tagaosa.
??:”>Raivo Piiber
Membertänud, kame, nüüd tuli omal ka meelde. nu vana pea on ikka nuhtlus küll
Memberküsimus ei puuduta küll kickpoksi, kuid – olen komandeeringus tallinas, nädalavahetusel ja vaja oleks laup trenni teha.oskab keegi öelda, kus seda kesklinnas teha saab?ei tunne sedasorti pealinna asutusi
Memberkohe võtan jalad selga ja kiman tatart ostma, kodus otsas krt ….
Memberei ole küll ott, kuid ikkagi – seda teemat on siin arendatud edaspidi ja tagurpidi, äkki võtad vaevaks lugeda ja mitte ei alusta uut teema?näeks ehk vähe vaeva kah!minu soovitus – 4 x 6 – 8 max
MemberMina näiteks õla esiosa eraldi ei treeni, see saab rinnapäeval niigi.Kesk – ja tagaosa teen ühel päeval ja koos seljaga, trapetsit eraldi ei treeni.
Raivo Piiber
Member“Tere” lahja kohupiim – 18g valku, 1,5g süsivesikuid ja 0,5g rasva/100g, valad natsa rasvata jogurtit peale ja väga hea .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
Membertuula siin ringi, sellest on juba juttu olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberIlmselt mõeldi Kimberi klubi, see on Hospidali tänaval, üsna bussijaama ligidal.Ja müüakse seal Nutri Plus´i.
Raivo Piiber
Memberehhh, carbo – ei saa ju öelda, et sinul tuleb esimese kuuga niipalju ja temal tuleb naapalju.kõik sõltub sellest, milline on inimese treenitus enne jõusaali külastama hakkamist, kuipalju tal looduse poolt on kaasa antud, milline on tema toitumine jne, lõpmata palju tegureid.kui alustad päris nullist, siis võta kindlasti algajate kava ja tee selle järgi mõned kuud.vaata, mis toimuma hakkab.edu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused