Raivo Piiber
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raivo Piiber
Memberminul on kogemus selline et võtisn suvega 14 kg mahatänu kossule valavate ilmadega 104 pealt 85 peale
kuid nüüd on nad tagasi kuid mitte niisama magamisega vaid tänu kõvale trennile nüüd on 110 mingi 2 aastaga:P
104-85=19!!!!!!!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
Membersiitsamast netist võtagi ja muganda enda vajadustele vastavalt.kui see ei sobi, siis kirjuta otile ja ta paneb sulle tasu eest kokku nii toitumis-kui treeningkava! rippmenüüst tööriistas—>webtrainer
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
Membermuidugi on mõtet.tee siis nii, et ühel nädalal on biceps sul esimesena käsil ja teisel nädalal triceps ja nii lasegi kordamööda.või siis kombineeri mõne suurema lihasega – õlg/biceps ja selg/triceps, vaata ise ,kuidas mugavam on.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
Membersoovitasin ju – Ott Kiivikas, siis Fred Antson ja siin on neid tarkpäid küll. käi läbi foorumi teemad, kus toitumisest juttu on olnud ja leiad kindlasti kedagi, kes asjalikku nõu on andnud.tema poole pöördugi, otse ja meili teel, ok?edu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
Membernõus, Carmi, cooglest leiab igale küsimusele vastuse.miks sa siis sealt ei otsi?toitumisest ja trennidest on meil siin pidevalt juttu, kui vaeva viitsiksid näha siis ka leiaksid palju kasulikku.ja kui nendest nõuannetest või soovitustest ei piisa, siis teatud rahasumma eest koostab kodanik Kiivikas sulle personaalse toitumis – ja treeningkava.ja kõik algab kõrvade vahelt – sinu suhtumisest.kui sa mingi 12 aastase tati peale solvud, siis on vist tõesti parem kodus teki alla ennast peita, sry.kuidas sa trenni julged veel teha?muideks – mulle paluks mitte tulla ütlema, et probleem kui selline mulle võõras on – mul omal tütar 15 aastane, seega tuttav teema!jõudu ja eelkõige tahtejõudu, ole see, kes sa oled ja ära pööra tähelepanu iga poisinolgi hüüetele, ok?!
Memberno ma ei tea mulle meeldib poolvedel muna .. ja ei viitsi üldiselt passida pliidi juures .. munade vettepanek ilma ,et nad katki läheks on ka minu jaoks väljakutse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pane enne munad kopsikusse, siis lase vesi peale ja pane pliidile
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
Memberkumba sa ise tahad – olla KJ ja selline treenimata pehmeke või siis sheipida, toituda korralikult ja olla sportlik ning prink?selle järgi toimigi
Raivo Piiber
Memberkui sa arvad, et pärast valgutarbimist hakkavad su lihased mühinal kasvama, siis eksid rängalt.valku söövad ju kõik, rohkemal või vähemal määral saame seda oma igapäevasest toidust.oluline on vaid teada, millistes kogustes me seda tarbime.lihasmassi kasvatamiseks oleks min vaja 2-3 gr valku ühe kehakilogrammi kohta päevas + trenn selle massi kasvatamiseks.iseenesest ei kasva siin mitte kui midagi.kui see nii oleks, siis oleks meie tänavapilt hoopis midagi muud, kui ta seda on praegu
kindlasti sul sellise trenni puhul mingid kapikskasvamise ohtu pole nii et söö ikka.lisaks võiksid veel pärast trenni manustada süsivesikuid onrganismi energiavarude taastamiseks.
Memberettekallutusi kang õlgadel olen teinud, olen läinud seeriates mingi 120kg, mis hetkest see ohtlikuks muutub ?sellest hetkest kui ninuli käid
TANK –
Raivo Piiber
Memberno mida värki-mis te poisid arvate, mida teise mehe biitsepsi ümbermõõdu teadmine teile annab?mitte midagi, pakun.äkki hakkame varsti reie ja vööümbermõõte ka võrdlema?ja veel meheau pikkust?soovitaks sellised teemad a la “mul on suurem kui sul” lukku panna
Raivo Piiber
MemberVabandust, muidugi pidi see sõna olema “foorumis”
Raivo Piiber
Memberoomaigaad, ära hakkab tüütama – inimene, näe natuke vaeva ja surfa siin foorusmis, toitumise ja trenni kohta on siin rohkem kui üks teema.kõike ei saa ju kandikul kätte tuua!
Raivo Piiber
Memberloe,mis foormis on enne seda kirjutatud, otsi ja vaata ringi.siin on vähemalt iga päev sellel teemal juttu!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
Memberguru ?
Memberküsi seda rusika käest, kirjuta talle.
AutorPostitused