Raivo Piiber
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raivo Piiber
Memberuups, ma panin ka alles nüüd tähele, et jalga nagu kavas ei olnudki!Naljamiis, jalad ka ikka ilusaks vaja saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui tahad ilmtingimata 2x nädalas rinda teha, siis pead midagi kokku tõstma, kombineerima.Vaata näidiskavu, kuid üle 5 trenni küll ei soovitaks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
Memberrakvere kohta ei oska muud soovitada kui vinni spordikompleks, nad uuendasid alles oma jõusaali ning seal on ka ujula ja saunad.uues spordihoones on asi nõrk.
Raivo Piiber
MemberNo siit minu arvamus.Oleks nagu viisakas vastata jah kui ma ütlesin ,et ei leia.Postitage link kus on see teema ,et te ei peaks vastama uuesti.
Selline tunne on ,et nagu mingi uus siia tuleb mingit küsimust küsima mis on olemas kusagil hakkatakse nagu kohe ülbama.Lugesin teisi teemasid ka ja seal oli sama moodi.
“Mine otsingusse otsi ise üles see teema on juba olnud”
Vastataksegi viisakalt :” Mine otsingusse ja vaata!”Oluliselt lihtsam oleks sul trükkida sisse otsisõna ja lugeda, mis on kirjutatud, selleasemel et trükkida oma pikk jutt ja siis hakata lugema vastuseid.Kas pole nii?Sest teemadel, mis on korduvad, ei viitsi keegi enam arutlema hakata, kui tal midagi uut pole öelda.Ülbamisest on asi kaugel, kui seda oleks tahetud teha, oleks sind kohe pikalt saadetud.Ehk siis kui viitsid jõusaalis käia ja enda füüsise kallal vaeva näha, siis viitsi ka erialase kirjanduse lugemisega vaeva näha.Ja kui sa ei leia midagi, mis vastaks sinu murele, siis alles pöördu kõigi poole või siis konkreetselt kellegi poole (Kiivikas, Antson jne).
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja seda minu kirjatükki paluks mitte võtta ülbamisena ja selle peale solvuda, vaid lugeda seda kui pisikest nõuannet!Raivo Piiber
MemberSellest on siin enne juttu olnud ja minu meelest on olnud ka meditsiinilisi argumente trennijärgse leiliviskamise poolt ja vastu välja toodud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
Memberei arvaks seda @enemy, kuid enne, kui esitada korduvaid küsimusi, võiks natuke foorumites ringi vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> no offence!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
Member3x nädalas rinda on küll liiast!On teada-tuntud tõde, et lihas ei kasva mitte trenni, vaid puhkuse ajal!Ei saa küll kõigile soovitada sama, kuid ise teen 5x nädalas ja lihasgrupi kaupa, kõht ca 3x nädalas vastavalt enesetundele ja viitsimisele.Trenn ei kesta üle tunni-tund 10 min.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberPuhka parem üks päev rohkem!
MemberTrenn, toitumine ja puhkus õiges vahekorras.Kiiresti ei kasva siin midagi, kui tahad ülejärgmiseks rannahooajaks enamvähem vormis olla, siis hakka juba täna pihta
MemberIirlane Vene lennujaamas : “one ticket to dublin.”venelane : “kuda blin?”
Keegi nalja lahti võiks seletada ? Ei mõika vene keelt.
ei saagi mõikama, otsest tähendust sõnal “blin” nagu polegi, siin on tegemist sõnademänguga “dublin = du – blin”, piletimüüjale kostus vaid sõna “blin”(kuigi “blin” võiks tõlkida ka kui “pliin” või “pannkook”, seda selles kontekstis siiski ei kasutata. venelased kasutavad seda tihti, umbes nagu meie “kurat”!ja “kuda” tähendab “kuhu”.loodan, et nüüd mõikasid?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja vene keelt võiks õppida, vahel väga kasulik osata 
Raivo Piiber
Memberto pumper – nats segadust, pakuks oma andmed kah, hakkad uuesti arvutama?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 38-183-100
Keskmise vanuse järgi on 40% siinolijatest mulle sobilikud poegadeks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
Memberja kui elad korrusmajas, siis võid sibada mööda koridoritreppe üles ja alla.päris tubli kilometraa? koguneb niiviisi
Raivo Piiber
MemberNu siis on küll raske … Sõida selili ratast?Tead küll – voodis või põrandal pikali ja muudkui väntad
Või siis sörgid kohapeal või lased suures toas ringiratast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo Piiber
MemberUuri natuke siinseid foorumeid ja tee endale kõigepealt toitumise ja treeningu põhitõed selgeks, ok?!